Ναυτικό όχι... Πεζικό είμαι οπότε για αυτό τέθηκε ερώτηση περί στρατού ξηράς γενικότερα. Βέβαια στο ναυτικό υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις γιατί είναι χάλια, οπότε θα είναι πιο εύκολο να μπεις λόγω μικρότερου ανταγωνισμού
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Είναι λίγο άσχετο αλλά από την στιγμή που ολοκληρωθεί η διαδικασία των αιτήσεων οπότε είναι αυτή, μετά από πόσο βγαίνουν οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων ;
οι πινακες στο τελος βγαινουν. Πρωτα βγαινει αν εισαι καταλληλος η οχι, μετα μορια και μετα αν σε καλουν πκε η οχι. Αφου περασεις πκε και τελειωσει η ολη διαδικασια βγαινουν οι πινακες μην βιαζεσαι
Δεν έχω λόγο να πω ψέματα... Καταρχάς αυτή η προκήρυξη είναι για βορειοανατολικο Έβρο και νησιά, οπότε Αλεξανδρούπολη σαν φρουρά είναι κλειστή, δεν θα έρθει κανείς. Στα ΤΘ πάλι πάει για νησιά γιατί οι χειριστές αρμάτων δεν είναι για Leo2 αλλά για τα Leo1, οπότε με λίγα λόγια φεύγουν όλοι (με εξαίρεση κάποια σώματα) για απομόνωση σε μονάδες κοντά στα σύνορα... Ενημερώνω για να μην βρεθούν κάποιοι προ εκπλήξεως διότι αργότερα η αναφορά παραίτησης πριν τα 3 χρόνια δεν θα είναι δυνατή κατά 95% των περιπτώσεων,4 χρόνια για όσους δεν έχουν κάνει θητεία... Επίσης λόγω του ότι είναι η τελευταία σειρά ΕΠΟΠ μέχρις στιγμής, όλα τα φορτώνονται οι νέοι γιατί έτσι λειτουργεί η ιεραρχία... Το ίδιο θα ισχύει και για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον. Πάντα ξεκινάνε από τον πιο νέο στα χωσιματα.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 11:42 amΑγορινα μου να σεβαστω το γεγονος οτι εισαι ενεργεια ειτε αληθεια ειτε ψεμα. Αλλα καλο ειναι να κραταμε τιις επιφιλαξεις μας ο κθαενας γιατι μπαινει ο οποιοσδηποτε και γραφει οτι θελει. Μας εχουν ξαναπει τετοια την περιοδο που ηταν να βγει η προκυρηξη οτι δηθεν εχουν γνωστους που τους λενε δεν θα βγει η προκυρηξη κτλ κτλ. Μην αρπαζεσε τα εχουμε ξανακουσειΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 11:39 amΠετάτε χαρταετό ορισμένοι... Σκασιλα που είχα να ενημερώσω εδώ μέσα το ισχύει.(Είμαι εν ενεργεία) ... Για μένα προσωπικά μακάρι να πάρει παράταση ώστε να μην μπει η Σάρα και η Μάρα λόγω έλλειψης ατόμων γιατί θα υπάρχει αρνητικός αντίκτυπος στις μονάδες αργότερα...
υπολογισε απο την στιγμη που θα κλεισουν οι αιτησεις 1 μηνα περιπου να βγουν βαθμολογιες με μορια κλπ και ημερομηνιες για ψυχομετρικα, υγειονομικα και αθληματα και μολις τελειωσουν ολα αυτα μετα απο 15 μερες περιπου βγαινουν ο πινακες... Τουλαχιστον ετσι εγινε το 2023...
leo2hel λεει η προκυρηξη ποια leo 1 λες;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 11:50 amΔεν έχω λόγο να πω ψέματα... Καταρχάς αυτή η προκήρυξη είναι για βορειοανατολικο Έβρο και νησιά, οπότε Αλεξανδρούπολη σαν φρουρά είναι κλειστή, δεν θα έρθει κανείς. Στα ΤΘ πάλι πάει για νησιά γιατί οι χειριστές αρμάτων δεν είναι για Leo2 αλλά για τα Leo1, οπότε με λίγα λόγια φεύγουν όλοι (με εξαίρεση κάποια σώματα) για απομόνωση σε μονάδες κοντά στα σύνορα... Ενημερώνω για να μην βρεθούν κάποιοι προ εκπλήξεως διότι αργότερα η αναφορά παραίτησης πριν τα 3 χρόνια δεν θα είναι δυνατή κατά 95% των περιπτώσεων,4 χρόνια για όσους δεν έχουν κάνει θητεία... Επίσης λόγω του ότι είναι η τελευταία σειρά ΕΠΟΠ μέχρις στιγμής, όλα τα φορτώνονται οι νέοι γιατί έτσι λειτουργεί η ιεραρχία... Το ίδιο θα ισχύει και για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον. Πάντα ξεκινάνε από τον πιο νέο στα χωσιματα.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 11:42 amΑγορινα μου να σεβαστω το γεγονος οτι εισαι ενεργεια ειτε αληθεια ειτε ψεμα. Αλλα καλο ειναι να κραταμε τιις επιφιλαξεις μας ο κθαενας γιατι μπαινει ο οποιοσδηποτε και γραφει οτι θελει. Μας εχουν ξαναπει τετοια την περιοδο που ηταν να βγει η προκυρηξη οτι δηθεν εχουν γνωστους που τους λενε δεν θα βγει η προκυρηξη κτλ κτλ. Μην αρπαζεσε τα εχουμε ξανακουσειΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 11:39 am
Πετάτε χαρταετό ορισμένοι... Σκασιλα που είχα να ενημερώσω εδώ μέσα το ισχύει.(Είμαι εν ενεργεία) ... Για μένα προσωπικά μακάρι να πάρει παράταση ώστε να μην μπει η Σάρα και η Μάρα λόγω έλλειψης ατόμων γιατί θα υπάρχει αρνητικός αντίκτυπος στις μονάδες αργότερα...
Πλήρωμα αρμάτων (LEO1A5-Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 11:54 amleo2hel λεει η προκυρηξη ποια leo 1 λες;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 11:50 amΔεν έχω λόγο να πω ψέματα... Καταρχάς αυτή η προκήρυξη είναι για βορειοανατολικο Έβρο και νησιά, οπότε Αλεξανδρούπολη σαν φρουρά είναι κλειστή, δεν θα έρθει κανείς. Στα ΤΘ πάλι πάει για νησιά γιατί οι χειριστές αρμάτων δεν είναι για Leo2 αλλά για τα Leo1, οπότε με λίγα λόγια φεύγουν όλοι (με εξαίρεση κάποια σώματα) για απομόνωση σε μονάδες κοντά στα σύνορα... Ενημερώνω για να μην βρεθούν κάποιοι προ εκπλήξεως διότι αργότερα η αναφορά παραίτησης πριν τα 3 χρόνια δεν θα είναι δυνατή κατά 95% των περιπτώσεων,4 χρόνια για όσους δεν έχουν κάνει θητεία... Επίσης λόγω του ότι είναι η τελευταία σειρά ΕΠΟΠ μέχρις στιγμής, όλα τα φορτώνονται οι νέοι γιατί έτσι λειτουργεί η ιεραρχία... Το ίδιο θα ισχύει και για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον. Πάντα ξεκινάνε από τον πιο νέο στα χωσιματα.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 11:42 am
Αγορινα μου να σεβαστω το γεγονος οτι εισαι ενεργεια ειτε αληθεια ειτε ψεμα. Αλλα καλο ειναι να κραταμε τιις επιφιλαξεις μας ο κθαενας γιατι μπαινει ο οποιοσδηποτε και γραφει οτι θελει. Μας εχουν ξαναπει τετοια την περιοδο που ηταν να βγει η προκυρηξη οτι δηθεν εχουν γνωστους που τους λενε δεν θα βγει η προκυρηξη κτλ κτλ. Μην αρπαζεσε τα εχουμε ξανακουσει
M48A5 MOLF) ΤΘ << 40 άτομα.22 στα Leo 2.LEO 2 απομάκρυνση Έβρο, οι υπόλοιποι νησιά. Διαβάστε καλύτερα τις ειδικότητες...
ποιος θα παει στα παναρχαια τα μολφ ρε παιδια; Δηλωσε κανεις να παει εκει;. Αυτα ειναι λες και τα βγαλαν απο σετ ταινιας του hollywood τοσο αρχαιαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 11:57 amΠλήρωμα αρμάτων (LEO1A5-Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 11:54 amleo2hel λεει η προκυρηξη ποια leo 1 λες;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 11:50 am
Δεν έχω λόγο να πω ψέματα... Καταρχάς αυτή η προκήρυξη είναι για βορειοανατολικο Έβρο και νησιά, οπότε Αλεξανδρούπολη σαν φρουρά είναι κλειστή, δεν θα έρθει κανείς. Στα ΤΘ πάλι πάει για νησιά γιατί οι χειριστές αρμάτων δεν είναι για Leo2 αλλά για τα Leo1, οπότε με λίγα λόγια φεύγουν όλοι (με εξαίρεση κάποια σώματα) για απομόνωση σε μονάδες κοντά στα σύνορα... Ενημερώνω για να μην βρεθούν κάποιοι προ εκπλήξεως διότι αργότερα η αναφορά παραίτησης πριν τα 3 χρόνια δεν θα είναι δυνατή κατά 95% των περιπτώσεων,4 χρόνια για όσους δεν έχουν κάνει θητεία... Επίσης λόγω του ότι είναι η τελευταία σειρά ΕΠΟΠ μέχρις στιγμής, όλα τα φορτώνονται οι νέοι γιατί έτσι λειτουργεί η ιεραρχία... Το ίδιο θα ισχύει και για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον. Πάντα ξεκινάνε από τον πιο νέο στα χωσιματα.
M48A5 MOLF) ΤΘ << 40 άτομα.22 στα Leo 2.LEO 2 απομάκρυνση Έβρο, οι υπόλοιποι νησιά. Διαβάστε καλύτερα τις ειδικότητες...
για πεζικο απο α-τ, ολμους, πληρωμα ερπυστριοφορων ποια πιστευεις ειναι καλυτερη
Τώρα πια κανένα ... Κάποτε οι όλμοι ήταν ανεξάρτητοι. Τώρα έχεις ολμιστες και σε ΜΚ λόχους αλλά ο ένας να είναι καλύτερα από τον άλλον δεν υπάρχει... Στο Πεζικό θα αγανακτήσεις γενικά να ξέρεις... 2-3 ασκήσεις τον χρόνο μαξ και το υπόλοιπο διάστημα θα ασχολείσαι με μ@λακιες και θα βαράς σκοπετα-περιπολο δυστυχώςepisk έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:00 pmγια πεζικο απο α-τ, ολμους, πληρωμα ερπυστριοφορων ποια πιστευεις ειναι καλυτερη
εποπ εισαι αδερφε η απο σχολη;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:03 pmΤώρα πια κανένα ... Κάποτε οι όλμοι ήταν ανεξάρτητοι. Τώρα έχεις ολμιστες και σε ΜΚ λόχους αλλά ο ένας να είναι καλύτερα από τον άλλον δεν υπάρχει... Στο Πεζικό θα αγανακτήσεις γενικά να ξέρεις... 2-3 ασκήσεις τον χρόνο μαξ και το υπόλοιπο διάστημα θα ασχολείσαι με μ@λακιες και θα βαράς σκοπετα-περιπολο δυστυχώς
ΕΠΟΠ 2021... Τα έχω δει όλα και κάνω υπηρεσίες και με άλλα όπλα οπότε συζητάμε συναδελφικά για την όλη κατάσταση. Ο μόνος λόγος που κάνουν υπομονή κάποιοι ακόμη και δεν έχουν φύγει είναι γιατί δεν ξέρουν τι θα κάνουν έξω ειδικά αν υπάρχει και παιδί στον δρόμο. Να δεις 44 χρονών επιλοχίες να κάθονται σε σκαλοπάτια και να βρίζουν γιατί τους κόβουν την απαλλαγή και να είναι σαν ταλαίπωροι... Ψυχολογικά δεν είναι καλά οι περισσότεροι δυστυχώς... Ο άλλος που αυτοκτόνησε από υπερβολικα κοντινό στρατόπεδο μου είναι και τον ήξερα φατσικα...Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:05 pmεποπ εισαι αδερφε η απο σχολη;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:03 pmΤώρα πια κανένα ... Κάποτε οι όλμοι ήταν ανεξάρτητοι. Τώρα έχεις ολμιστες και σε ΜΚ λόχους αλλά ο ένας να είναι καλύτερα από τον άλλον δεν υπάρχει... Στο Πεζικό θα αγανακτήσεις γενικά να ξέρεις... 2-3 ασκήσεις τον χρόνο μαξ και το υπόλοιπο διάστημα θα ασχολείσαι με μ@λακιες και θα βαράς σκοπετα-περιπολο δυστυχώς
Αδελφέ πόσο είναι ο μισθός τώρα που είσαι μέσα ; Με τις αυξήσεις κτλπΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:10 pmΕΠΟΠ 2021... Τα έχω δει όλα και κάνω υπηρεσίες και με άλλα όπλα οπότε συζητάμε συναδελφικά για την όλη κατάσταση. Ο μόνος λόγος που κάνουν υπομονή κάποιοι ακόμη και δεν έχουν φύγει είναι γιατί δεν ξέρουν τι θα κάνουν έξω ειδικά αν υπάρχει και παιδί στον δρόμο. Να δεις 44 χρονών επιλοχίες να κάθονται σε σκαλοπάτια και να βρίζουν γιατί τους κόβουν την απαλλαγή και να είναι σαν ταλαίπωροι... Ψυχολογικά δεν είναι καλά οι περισσότεροι δυστυχώς... Ο άλλος που αυτοκτόνησε από υπερβολικα κοντινό στρατόπεδο μου είναι και τον ήξερα φατσικα...Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:05 pmεποπ εισαι αδερφε η απο σχολη;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:03 pm
Τώρα πια κανένα ... Κάποτε οι όλμοι ήταν ανεξάρτητοι. Τώρα έχεις ολμιστες και σε ΜΚ λόχους αλλά ο ένας να είναι καλύτερα από τον άλλον δεν υπάρχει... Στο Πεζικό θα αγανακτήσεις γενικά να ξέρεις... 2-3 ασκήσεις τον χρόνο μαξ και το υπόλοιπο διάστημα θα ασχολείσαι με μ@λακιες και θα βαράς σκοπετα-περιπολο δυστυχώς
πω κριμα να γινονται τετοια Ψυχολογοι δεν υπαρχουν σε μοναδες αδερφε να βοηθησουν;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:10 pmΕΠΟΠ 2021... Τα έχω δει όλα και κάνω υπηρεσίες και με άλλα όπλα οπότε συζητάμε συναδελφικά για την όλη κατάσταση. Ο μόνος λόγος που κάνουν υπομονή κάποιοι ακόμη και δεν έχουν φύγει είναι γιατί δεν ξέρουν τι θα κάνουν έξω ειδικά αν υπάρχει και παιδί στον δρόμο. Να δεις 44 χρονών επιλοχίες να κάθονται σε σκαλοπάτια και να βρίζουν γιατί τους κόβουν την απαλλαγή και να είναι σαν ταλαίπωροι... Ψυχολογικά δεν είναι καλά οι περισσότεροι δυστυχώς... Ο άλλος που αυτοκτόνησε από υπερβολικα κοντινό στρατόπεδο μου είναι και τον ήξερα φατσικα...Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:05 pmεποπ εισαι αδερφε η απο σχολη;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:03 pm
Τώρα πια κανένα ... Κάποτε οι όλμοι ήταν ανεξάρτητοι. Τώρα έχεις ολμιστες και σε ΜΚ λόχους αλλά ο ένας να είναι καλύτερα από τον άλλον δεν υπάρχει... Στο Πεζικό θα αγανακτήσεις γενικά να ξέρεις... 2-3 ασκήσεις τον χρόνο μαξ και το υπόλοιπο διάστημα θα ασχολείσαι με μ@λακιες και θα βαράς σκοπετα-περιπολο δυστυχώς
1050 μαξ αν σε βάζουν και πολλές υπηρεσίες... 930 θα παίρνεις αν δεν είσαι παραμεθόριο... Οι αυξήσεις που λένε δεν έχουν γίνει ακόμη... Θεωρητικά παραμεθόριο θα αγγίζεις αργότερα (μετά τα 3 χρόνια) τα 1150 σου μέγιστο περίπου. Ότι σημαίνει αυτό για τον καθένα... Ενοίκιο πάντως 350-400-450 παίζει για ένα μικρό διαμέρισμα. Ας μην είχα γνωρίσει την δικιά μου που είναι ντόπια και θα είχα φύγει εχθέςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:15 pmΑδελφέ πόσο είναι ο μισθός τώρα που είσαι μέσα ; Με τις αυξήσεις κτλπΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 12:10 pmΕΠΟΠ 2021... Τα έχω δει όλα και κάνω υπηρεσίες και με άλλα όπλα οπότε συζητάμε συναδελφικά για την όλη κατάσταση. Ο μόνος λόγος που κάνουν υπομονή κάποιοι ακόμη και δεν έχουν φύγει είναι γιατί δεν ξέρουν τι θα κάνουν έξω ειδικά αν υπάρχει και παιδί στον δρόμο. Να δεις 44 χρονών επιλοχίες να κάθονται σε σκαλοπάτια και να βρίζουν γιατί τους κόβουν την απαλλαγή και να είναι σαν ταλαίπωροι... Ψυχολογικά δεν είναι καλά οι περισσότεροι δυστυχώς... Ο άλλος που αυτοκτόνησε από υπερβολικα κοντινό στρατόπεδο μου είναι και τον ήξερα φατσικα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες