Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Roxanne

Re: Επιτυχόντες προκήρυξης 9Κ/2021

Δημοσίευση από Roxanne »

Καλή ΚΥΑ να έχουμε! Αυτοδυναμία.
Greenville

Δημοσίευση από Greenville »

Έκλαψα!:D :D :D
Yefkk9k21

Δημοσίευση από Yefkk9k21 »

Ειδικό μισθολόγιο ναι. Ένταξη στην ελ. Ας οχι. Ο λόγος φαίνεται στα σχόλια. Εκαμιτη τη μια λες να ενταχθείς στην ελας αλλά να μη μπορείς να πας σε άλλη υπηρεσία της ελας και στο τελευταίο σχόλιο μιλάς για αλλαγή υπηρεσίας. Θα βαράς σκοπετο μέχρι να σβήσει ο ήλιος όπως και εγώ και όλοι. Τώρα αμα τυχαίνει να πηγαίνεις και κορυδαλο προφανώς γιαυτο τα γράφεις αυτά γιατί εκεί είναι μαύρη τρύπα που τρώει τα ρεπο. Δε πειράζει ούτως η άλλως όσοι πρόεδροι και να αλλάξουν αυτά που ζητάτε δε θα γίνουν…όσοι θέλετε να γίνεται μπράβοι της ελας να πηγαίνατε ειδικοί φρουροί.
Afirimenos

Δημοσίευση από Afirimenos »

Προ κρίσης και όταν είμασταν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, που κυμαίνονταν ο μισθός για τους ΥΕΦΚΚ; Έχω ακούσει κάτι τρελά ποσά. Μήπως αυτός είναι και ο λόγος που εμείς οι ίδιοι δεν επιθυμούσαμε την απορρόφησή μας στην ΕΛ. ΑΣ.
TrelosEkamitis

Δημοσίευση από TrelosEkamitis »

Yefkk9k21 έγραψε: Κυρ Ιουν 25, 2023 7:52 pm Ειδικό μισθολόγιο ναι. Ένταξη στην ελ. Ας οχι. Ο λόγος φαίνεται στα σχόλια. Εκαμιτη τη μια λες να ενταχθείς στην ελας αλλά να μη μπορείς να πας σε άλλη υπηρεσία της ελας και στο τελευταίο σχόλιο μιλάς για αλλαγή υπηρεσίας. Θα βαράς σκοπετο μέχρι να σβήσει ο ήλιος όπως και εγώ και όλοι. Τώρα αμα τυχαίνει να πηγαίνεις και κορυδαλο προφανώς γιαυτο τα γράφεις αυτά γιατί εκεί είναι μαύρη τρύπα που τρώει τα ρεπο. Δε πειράζει ούτως η άλλως όσοι πρόεδροι και να αλλάξουν αυτά που ζητάτε δε θα γίνουν…όσοι θέλετε να γίνεται μπράβοι της ελας να πηγαίνατε ειδικοί φρουροί.
Η Υεφκκ δε βαράει μόνο σκόπευα κάνει και μεταγωγες σε Δικαστήρια και νοσοκομεία, οτι κάνει και το Μεταγωγων της Αστυνομίας. Απλά εσύ παίρνεις 300ε λιγότερα. Κλάψε τώρα δημόσιες υπάλληλε.
Εσύ πέρασες στην επαρχία Υεφκκ που ξύνουν τον γκιωνη τους γι αυτό δε θες "φασαρίες".
Κοπριά!
Externalguard

Δημοσίευση από Externalguard »

Σε λίγα χρόνια η επαρχία θα αρχίσει να έχει το πρόβλημα που έχει ο Κορυδαλλός. Αυτό γιατί στις περισσότερες φυλακές υπηρετεί κατά πλειοψηφία η πρώτη σειρά η οποία σε 5-10 χρόνια θα αρχίσει να βγαίνει στην σύνταξη. Ο Κορυδαλλός λόγω που οι περισσότεροι έφευγαν με μεταθέσεις ανανεώνετε το προσωπικό έστω και αυτό το λιγοστό που έχει. Οπότε μην χαίρεστε κάποιοι λόγω που θα διοριστείτε στην επαρχια και αρχίστε να σκέφτεστε λογικά. Πρέπει να υπάρχει θέληση για να πετύχουμε όσο περισσότερα μπορούμε για να πάει μπροστά η υπηρεσία. Οτιδήποτε είναι αυτό και να μην μένουμε κολλημένοι σε παλιές αντιλήψεις τύπου εγώ βολεύτηκα τώρα δεν με νοιάζει τίποτα.
Fanisad

Δημοσίευση από Fanisad »

Ετοιμάζουνε υπουργό προστασίας του Πολίτη
ΜΙΛΤΙΆΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΏΤΗΣ ΧΑΧΑΧΑ. Το είπανε στα κανάλια τώρα. Δεν νομίζω ούτε το παραμικρό να κάνει για εμάς. Η ταφόπλακα μπαίνει σήμερα.
Greenville

Δημοσίευση από Greenville »

Υπουργός υγείας Χρυσοχοιηδης.
Υπουργός εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης
Φάνη σου έχω καλύτερα.
Kerion

Δημοσίευση από Kerion »

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου υπουργός δικαιοσύνης
Κλαίω!
AndreasL

Δημοσίευση από AndreasL »

Όντως τώρα;
Pipakos

Δημοσίευση από Pipakos »

Γιατί ο Χρυσοχοιδης τι έκανε για την ΥΕΦΚΚ;
ΤΊΠΟΤΑ!
Markossad

Δημοσίευση από Markossad »

Τα G3 και τα αλεξίσφαιρα τζάμια στις σκοπιές μπήκανε επί ΔΗΜΑΡ (Ρουπακιώτης) . Ήταν το κόμμα του Κουβέλη στην τρικομματική ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ... Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Capris

Δημοσίευση από Capris »

Κάτι θυμάμαι.
Yefkk9k21

Δημοσίευση από Yefkk9k21 »

Εκαμιτη θα συμφωνήσω μαζί σου θα κάνουμε και αλλά, απλά αυτό που λέει το στομα σου ο εγκέφαλος σου δε το αντιλαμβάνεται. Θα κάνουμε ότι και το μεταγωγών της αστυνομίας αλλα ΔΕΝ είμαστε αστυνομία. Όταν εκανες χαρτιά δεν έλεγε αστυνομία, γιαυτο θα αράξω στη σκοπιά μου στη Δράμα και όλα καλά…αμα πηγαίνεις κορυδαλο παρε απόσπαση γιατί αυτά που λένε για λεφτά δε πρόκειται να τα δεις.23 ευρώ είναι το κομμένο ρεπό. Καλύτερα να το παίρνω όταν πρέπει και να πάω ντελίβερι να παίρνω 40. Για 23 δε μπαίνω στο αμάξι.
TrelosEkamitis

Δημοσίευση από TrelosEkamitis »

Yefkk9k21 έγραψε: Κυρ Ιουν 25, 2023 9:45 pm Εκαμιτη θα συμφωνήσω μαζί σου θα κάνουμε και αλλά, απλά αυτό που λέει το στομα σου ο εγκέφαλος σου δε το αντιλαμβάνεται. Θα κάνουμε ότι και το μεταγωγών της αστυνομίας αλλα ΔΕΝ είμαστε αστυνομία. Όταν εκανες χαρτιά δεν έλεγε αστυνομία, γιαυτο θα αράξω στη σκοπιά μου στη Δράμα και όλα καλά…αμα πηγαίνεις κορυδαλο παρε απόσπαση γιατί αυτά που λένε για λεφτά δε πρόκειται να τα δεις.23 ευρώ είναι το κομμένο ρεπό. Καλύτερα να το παίρνω όταν πρέπει και να πάω ντελίβερι να παίρνω 40. Για 23 δε μπαίνω στο αμάξι.
400 ευρώ έξτρα κάθε δίμηνο παίρνουν στο Κορυδαλλο.
Εγώ δεν έχω περάσει εκεί, αλλά θα ζητήσω να πάω διοτι μαρεσει η δουλειά.
Εσύ μάλλον θα βολευόσουν και υπάλληλος στα κεπ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες