Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Ποιες προηγουμενες προκηρυξεις ρε μεγαλε αφου τωρα ιδρυθηκε για 1η φορα η Δικαστικη!Κοιμαστε ορθιοι και πληρωνετε ξενοδοχειο!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 177
Εννοούσα δημοτική και όχι δικαστική σόρι***
Τελειώνει η δημόσια διαβούλευση σήμερα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Ας ελπίσουμε να συμπεριλάβουν και τους 94ρηδες, αν και χλωμό το κόβω!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 97
Πότε λέτε να εισαχθεί στην Βουλή; Εγώ πιστεύω τον Σεπτέμβριο.
θεωρώ κατευθείαν μετά τη λήξη της διαβούλευσηςCharlie Harper 13 έγραψε:Πότε λέτε να εισαχθεί στην Βουλή; Εγώ πιστεύω τον Σεπτέμβριο.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Αεροπορια θα το πανε. Αν οχι αυτη τη βδομαδα θεωρω την αλλη θα μπει βουλη για ψηφιση.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ετοιμαστείτε για το πιο μάχιμο σώμα μετά τους ειδικούς φρουρούς τελικά 😂
- 12pi
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Περιμένω να δω πότε αυτό το ρημάδι το κράτος θα μοριοδοτήσει τους ΣΝ. Πας στρατονομία και μοριοδοτουν τις ειδικές δυνάμεις ... Αν όχι ο στρατονόμος ΠΟΙΟΣ ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Η αλήθεια είναι ότι στρατονομία θα έπρεπε να παίρνει έστω 200 μόρια μόνο και μόνο γιατί μαθαίνεις κάποια πράγματα εκεί τα οποία ισχύουν και στην Ελλάς, αλλά μέχρι εκεί.
Αλήθεια; Αν όχι ο στρατονομος ποιος;12pi έγραψε:Περιμένω να δω πότε αυτό το ρημάδι το κράτος θα μοριοδοτήσει τους ΣΝ. Πας στρατονομία και μοριοδοτουν τις ειδικές δυνάμεις ... Αν όχι ο στρατονόμος ΠΟΙΟΣ ;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Εγω που ημουν επιλοχιας λοχου στο ΓΕΣ. Η μεγαλη της μπινιας σχολη για τετοια θεση... Απαιτω τουλαχιστον 100 μορια.
😂😂😂😂Coyote έγραψε:Εγω που ημουν επιλοχιας λοχου στο ΓΕΣ. Η μεγαλη της μπινιας σχολη για τετοια θεση... Απαιτω τουλαχιστον 100 μορια.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Coyote έγραψε:Εγω που ημουν επιλοχιας λοχου στο ΓΕΣ. Η μεγαλη της μπινιας σχολη για τετοια θεση... Απαιτω τουλαχιστον 100 μορια.
Δεν ήσουν Επιλοχίας, απλά εκτελούσες χρέη Επιλοχία. Χωρίς παρεξήγηση δεν θεωρώ ότι αυτό κάνει τον οποιοδήποτε καλύτερο υποψήφιο Αστυνομικό. Θεωρητικά ούτε η θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις σε κάνει απαραίτητα καλύτερο Αστυνομικό, ούτε η Στρατονομία, ούτε η ΠΦ. Θεωρώ είναι περισσότερο τιμητική η μοριοδότηση και προφανώς εξυπηρετεί και άλλα συμφέροντα. Βέβαια, εννοείται, ότι κάποια κριτήρια θα πρέπει να υπάρχουν στις προσλήψεις. Μην ξεχνάμε παιδιά όμως, άλλο η Αστυνομία και άλλο ο Στρατός.
Εντελώς αντικειμενικά προσωπικά θεωρώ άδικο επίσης, οι Υ/ΚΤ να παίρνουν τα ίδια μόρια με τους έφεδρους Καταδρομείς, Καταδρομείς-Αλεξιπτωτιστές και Πεζοναύτες. Το Σχολείο των ΟΥΚ δεν έχει καμία σχέση με την θητεία ενός εφέδρου στις ΕΔ του ΣΞ, νομίζω όλοι το ξέρουν αυτό. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το ΤΠΕΝ με το ΣΥΚ (εδώ δεν συγκρίνεται το Σχολείο Καταδρομών με το ΣΥΚ), δεν μπορείς να συγκρίνεις μια θητεία που δυστυχώς είναι τίγκα στην σκοπιά και στην αγγαρεία, με το πιο δύσκολο Σχολείο στην Ελλάδα, με ποσοστό επιτυχίας περίπου 7%. Επίσης, όλοι οι Υ/ΚΤ πάνε και στο ΣΒΕΑ. Οπότε οι ΟΥΚ θα έπρεπε να παίρνουν τουλάχιστον τα μόρια που παίρνουν οι ΔΕΑ Ειδικών Δυνάμεων. Δηλαδή τουλάχιστον 1000.
Αδελφέ έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα προειπες, μόνο που ο κογιοτ το είπε για πλάκα, σε συνέχεια του ότι ο άλλος είναι στρατονομος και θέλει μόρια επειδή υπηρέτησε στη στρατονομία. Προφανώς και ως κληρωτός οπλίτης θητείας τα δυσκολότερα είναι οι ειδικές δυνάμεις και η προεδρική φρουρά για αυτό και μοριοδοτουνται. Μέχρι εκείΚαταδρομέας έγραψε:Coyote έγραψε:Εγω που ημουν επιλοχιας λοχου στο ΓΕΣ. Η μεγαλη της μπινιας σχολη για τετοια θεση... Απαιτω τουλαχιστον 100 μορια.
Δεν ήσουν Επιλοχίας, απλά εκτελούσες χρέη Επιλοχία. Χωρίς παρεξήγηση δεν θεωρώ ότι αυτό κάνει τον οποιοδήποτε καλύτερο υποψήφιο Αστυνομικό. Θεωρητικά ούτε η θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις σε κάνει απαραίτητα καλύτερο Αστυνομικό, ούτε η Στρατονομία, ούτε η ΠΦ. Θεωρώ είναι περισσότερο τιμητική η μοριοδότηση και προφανώς εξυπηρετεί και άλλα συμφέροντα. Βέβαια, εννοείται, ότι κάποια κριτήρια θα πρέπει να υπάρχουν στις προσλήψεις. Μην ξεχνάμε παιδιά όμως, άλλο η Αστυνομία και άλλο ο Στρατός.
Εντελώς αντικειμενικά προσωπικά θεωρώ άδικο επίσης, οι Υ/ΚΤ να παίρνουν τα ίδια μόρια με τους έφεδρους Καταδρομείς, Καταδρομείς-Αλεξιπτωτιστές και Πεζοναύτες. Το Σχολείο των ΟΥΚ δεν έχει καμία σχέση με την θητεία ενός εφέδρου στις ΕΔ του ΣΞ, νομίζω όλοι το ξέρουν αυτό. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το ΤΠΕΝ με το ΣΥΚ (εδώ δεν συγκρίνεται το Σχολείο Καταδρομών με το ΣΥΚ), δεν μπορείς να συγκρίνεις μια θητεία που δυστυχώς είναι τίγκα στην σκοπιά και στην αγγαρεία, με το πιο δύσκολο Σχολείο στην Ελλάδα, με ποσοστό επιτυχίας περίπου 7%. Επίσης, όλοι οι Υ/ΚΤ πάνε και στο ΣΒΕΑ. Οπότε οι ΟΥΚ θα έπρεπε να παίρνουν τουλάχιστον τα μόρια που παίρνουν οι ΔΕΑ Ειδικών Δυνάμεων. Δηλαδή τουλάχιστον 1000.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης