Το 09 ήταν για κατάταξη στις 20/11 αλλά νομίζω το 09 έγινε καθυστέρηση κατάταξης λόγο προσφυγών ; Με κάθε επιφύλαξη δεν το θυμάμαι αλλά νομίζω το 09 καταργήθηκε και η συνέντευξη ίσως αυτό ήταν η αιτία
28/11/2009 ήταν να γίνει η κατάταξη αλλά τελικά έγινε στις 14/04/2010 λόγω εκλογών.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ όλες οι διαδικασίες μέχρι την κατάταξη διήρκεσαν 13 μήνες.
Η κατάργηση της συνέντευξης και οι προσφυγές δεν είχαν καμία σχέση με την καθυστέρηση.
Παιδες απο εβδομαδα θα ξερουμε με το καλοΠινακες εφοσον βγηκε επισημη ενημερωση απ το αρμοδιο υπουργειο. Δεν μπορει να βγαλει για ενα επιτελειο πινακες μονο αποψη μου θα βγουνε ολα μαζι απο εβδομαδα!
Όχι δεν έκαναν τόσο. Και δεν πιστεύω κάποιος να είναι αφελής να πιστεύει ότι άργησαν, όπως λέει ο υπουργός, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων. Κωλοβαρανε ασύστολα στα επιτελεία και παίρνουν τζάμπα μισθό. Ενώ με τα χρόνια θα έπρεπε να υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος και μια στοιχειώδης αξιολόγηση, αντίθετης χρόνια με τα χρόνια η κατάσταση χειροτερεύει
Politis1994 έγραψε:Ο φαντάρος παίρνει 8.60 ο πολύτεκνος φαντάρος 35 και ο εποπ 1000. Επίσης ο εποπ είναι ανώτερος των φαντάρων και των οβα και φτάνει έως ανθυπασπιστης. Τέλος το επάγγελμα ειναι το όνειρο μου. Όποιος δεν θέλει ας πάει οαεδ η να γλύφει για δουλειά ή να βγάζει 500 πτυχία και πάλι να είναι άνεργος απλά να τα βάλει στον τοίχο μη πω τίποτα άλλο. Αν τύχαινε τότε και έγραφα 20 πανελλήνιες. Θα Επελεγα σμα η σνδ η αξιωματικός. Πάντα είχα όνειρο το στρατό.
Δεν έχεις ιδέα από στρατό.
Κανένα ρόλο δεν παίζει ο θεσμός στην αρχαιότητα μεταξύ οβα ΕΠΟΠ και Στρ,
Πρώτα πάει ο βαθμός ... Πχ ένας Έφεδρος Δεκανέας είναι ανώτερος από εσένα που θα είσαι ΕΠΟΠ Στρ, και ένας ΟΒΑ Λοχίας είναι ανώτερος από έναν ΕΠΟΠ Δνεα.
Politis1994 έγραψε:Ο φαντάρος παίρνει 8.60 ο πολύτεκνος φαντάρος 35 και ο εποπ 1000. Επίσης ο εποπ είναι ανώτερος των φαντάρων και των οβα και φτάνει έως ανθυπασπιστης. Τέλος το επάγγελμα ειναι το όνειρο μου. Όποιος δεν θέλει ας πάει οαεδ η να γλύφει για δουλειά ή να βγάζει 500 πτυχία και πάλι να είναι άνεργος απλά να τα βάλει στον τοίχο μη πω τίποτα άλλο. Αν τύχαινε τότε και έγραφα 20 πανελλήνιες. Θα Επελεγα σμα η σνδ η αξιωματικός. Πάντα είχα όνειρο το στρατό.
Δεν έχεις ιδέα από στρατό.
Κανένα ρόλο δεν παίζει ο θεσμός στην αρχαιότητα μεταξύ οβα ΕΠΟΠ και Στρ,
Πρώτα πάει ο βαθμός ... Πχ ένας Έφεδρος Δεκανέας είναι ανώτερος από εσένα που θα είσαι ΕΠΟΠ Στρ, και ένας ΟΒΑ Λοχίας είναι ανώτερος από έναν ΕΠΟΠ Δνεα.
Επίσης ο ΕΠΟΠ με τα τωρινά δεδομένα φτάνει μόνο μέχρι τον βαθμό του Αρχιλοχία, και όχι του Ανθστη που λες.
Ο greenalexyo Έχει δίκιο... Ας είσαι 28 χρόνων με 20 διδακτορικά... Αν σου πει το 19 χρόνων δεκανέας τουαλέτες... Σε βλέπω με γαντάκι να βγάζεις και τα μωρομάντιλα