Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Φίλε σε όλες τις προκυρηξεις αλλά και στα αθλήματα πανελληνίων πατάς όπου θες εσύ και στο μετράνε κανονικά από. Εκει που πάτησες!
Μακάρι να ισχειι Αυτό γτ απ'την βαλβίδα είναι πόλι δύσκολο για εμένα το 3.60 ενώ απ'την άκρη του Ταρταν πηδάω 4 μέτρα
-
Από εκεί που πατάς εκεί θα στο μετρήσουν αν πατήσεις βαλβίδα το μετράνε από βαλβίδα. Πως γίνεται από βαλβίδα να μην πηδας 3.60 ενώ από την αρχή του μήκους να το κανεις; Εφόσον μετράει από εκεί που θα πατήσεις?
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω Ούτε εγώ ίσως το άγχος για την βαλβίδα
Mpazoukas έγραψε:Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω Ούτε εγώ ίσως το άγχος για την βαλβίδα
Εκείνη την ώρα θα σου φύγει το άγχος και θα έχεις καλύτερη επίδοση σε όλα τα αθλήματα λόγω ανταγωνισμού με τους υπόλοιπους υποψηφίους. Όταν δώσαμε εμείς μήκος στην άκρη προ του σκαματος είχαν βάλει περίπου 1*1μέτρο ίσως και λίγο λιγότερο μάρμαροσκόνη. Όπου πάταγε το πόδι σου μέσα έμενε στάμπα και από εκεί ξεκίναγε και μετράγε το άλμα οπότε ήταν πολύ ευκολο.
-
Οχι κανεις λάθος εκεί είναι οι επιδόσεις χειρότερες. Σε εχουν από τις 6 να περιμένεις κλπ όλα είναι χειροτερα Να ξέρεις έχω βρεθεί σε τέτοια αγωνίσματα και κανεις δεν έπιασε το χρόνο που είχε Όσο για τη βαλβίδα θα σου πω ότι πρεπει να σου φύγει ο φόβος και θα το καταφέρεις
Chris00 έγραψε:Οχι κανεις λάθος εκεί είναι οι επιδόσεις χειρότερες. Σε εχουν από τις 6 να περιμένεις κλπ όλα είναι χειροτερα Να ξέρεις έχω βρεθεί σε τέτοια αγωνίσματα και κανεις δεν έπιασε το χρόνο που είχε Όσο για τη βαλβίδα θα σου πω ότι πρεπει να σου φύγει ο φόβος και θα το καταφέρεις
Αν αναφέρεσαι σε εμένα φίλε δεν με είχαν να περιμένω από τις 6 που λες. Μιλάω πάντα για αθλήματα του ΑΣΕΠ της 6κ. Έχουν διαφορετική ώρα προσέλευσης σε κάθε γκρουπ. Προσωπικά με όσα παιδιά μίλησα είχαν καλύτερες επιδόσεις την ημέρα των αθλημάτων για τον λόγο που προανέφερα. Ειδικά στο μήκος μόνος μου έκανα άλμα 3,55 μέτρα με δυσκολία και την μέρα των αθλημάτων έκανα 4,50 μέτρα Φυσικά θα υπάρχουν και άτομα που τους συμβαίνει το αντίθετο σίγουρα συμφωνω.
Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία στα αθλήματα!Είναι κανείς από Λάρισα οι περιοχές της Λάρισας για να πάμε μαζί στον Πειραιά για το δεύτερο γκρουπ αθλημάτων;
Καλησπέρα φίλε. Μία διόρθωση να σου κάνω φιλικά πάντα. Δεν είναι εξωτερικοί φύλακες. Είναι εξωτερικοί φρουροί. Οι εσωτερικοί (σωφρονιστικοί) λέγονται φύλακες. Οι εξωτερικοί είναι φρουροί. Έχει διαφορά. Στο δια ταύτα. Οι νεοδιόριστοι έχουν βασικό μισθό 858? μικτά + 150? μικτά το επίδομα επικινδυνότητας. Το ακριβές καθαρό ποσό είναι 717? ο μισθός +120? το επικινδυνότητας. Δηλαδή σίγουρα κάθε μήνα 837?. Με νυχτερινά και εξαιρέσιμα που πιστεύω θα είναι 85-95? θα φτάνει περίπου 922-932? το μήνα. Αυτά για άγαμο χωρίς παιδί.Crypton X έγραψε: Το μισθολόγιο ενός εξωτερικού φύλακα στις φυλακές ξεπερνάει τα 900? για τους νεοδιόριστους μιλάω ; Γνωριζει κάποιος με ακρίβεια;
Anavatis έγραψε:Καλησπέρα φίλε. Μία διόρθωση να σου κάνω φιλικά πάντα. Δεν είναι εξωτερικοί φύλακες. Είναι εξωτερικοί φρουροί. Οι εσωτερικοί (σωφρονιστικοί) λέγονται φύλακες. Οι εξωτερικοί είναι φρουροί. Έχει διαφορά. Στο δια ταύτα. Οι νεοδιόριστοι έχουν βασικό μισθό 858? μικτά + 150? μικτά το επίδομα επικινδυνότητας. Το ακριβές καθαρό ποσό είναι 717? ο μισθός +120? το επικινδυνότητας. Δηλαδή σίγουρα κάθε μήνα 837?. Με νυχτερινά και εξαιρέσιμα που πιστεύω θα είναι 85-95? θα φτάνει περίπου 922-932? το μήνα. Αυτά για άγαμο χωρίς παιδί.Crypton X έγραψε: Το μισθολόγιο ενός εξωτερικού φύλακα στις φυλακές ξεπερνάει τα 900? για τους νεοδιόριστους μιλάω ; Γνωριζει κάποιος με ακρίβεια;
Ευχαριστώ φίλε κοιτά για κάποιον που περνάει στον τόπο του Καλά είναι, τώρα για ενοίκια και αλλες πόλεις δεν ξέρω
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Καλησπέρα παίδες μια ερώτηση βέβαια νομίζω δύσκολο να ξέρουμε υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος οι θέσεις που έχουν μείνει κενές σε ποιες περιοχές είναι?
Ακούγετε ότι η 9κ μπορεί να μην βγει και να καλυφθούν οι θέσεις από την 6κ αληθεύει ;
Ερώτηση: Οι επιτυχόντες που υπόγραψαν την καινούργια σύμβαση έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν η ακομα;
Εννοώ τους σωφρονιστικούς που υπέγραψαν για πρώτη φορά σύμβαση
Εννοώ τους σωφρονιστικούς που υπέγραψαν για πρώτη φορά σύμβαση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 27, 2021 7:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες