Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Καλησπέρα σας. Εγώ έχω 27 μόρια. Επομένως είμαι μέσα λογικά. Αλλά δυστυχώς έχω πρόβλημα στα μάτια. Έχω κερατοκωνο και στο δεξί μάτι έχω 3/10 οξύτητα. Και ο γιατρός είπε ότι οσοι έχουν κερατοκωνο τους κόβουν. Και οξύτητα θα πρέπει να έχεις 10/10.
Υπάρχει τρόπος να καλυτερεψω την οξύτητα (1500? δαχτυλιος στο ματι) αλλά πάλι θα φτάσει έως 8/10. Πάλι δηλαδή δεν αρκεί δυστυχώς. Στεναχωριέμαι γιατί αυτό, σημαίνει ότι ούτε ΕΠΟΠ μπορώ να τα κάνω. Ενώ κατάφερα να είμαι μέσα στους 1200, θα κοπω για τα μάτια.
Υπάρχει τρόπος να καλυτερεψω την οξύτητα (1500? δαχτυλιος στο ματι) αλλά πάλι θα φτάσει έως 8/10. Πάλι δηλαδή δεν αρκεί δυστυχώς. Στεναχωριέμαι γιατί αυτό, σημαίνει ότι ούτε ΕΠΟΠ μπορώ να τα κάνω. Ενώ κατάφερα να είμαι μέσα στους 1200, θα κοπω για τα μάτια.
Δ. ΕΔ έγραψε:2500
γραφουν οτι η βαση ειναι 2540 στην Β, τι δεν εισαι επιλαχων. Πολυ ευκολα εισαι...
Πολύ εύκολα.. Ξέρεις τι ισόβαθμιες παίζουν; ο άλλος ανέβασε 2510 326 θέση για κληρωση κ πριν λίγο ανέβασε κ κάποιος άλλος 2510 στην 50θεση που θεωρώ εννοεί 350.. μεχρι 360 έχουμε 10ατομα ε πόσες πιθανότητες μου δίνεις;niceguy έγραψε:γραφουν οτι η βαση ειναι 2540 στην Β, τι δεν εισαι επιλαχων. Πολυ ευκολα εισαι...Δ. ΕΔ έγραψε:2500
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
MΙα πληροφορία που έχω.(δεν έχω δώσει καμία μέχρι στιγμής) είναι οτι πολλά άτομα δήλωσαν ψευδή ύψος. Το μόνο που μένει είναι να τηρηθεί ο κανονισμός, να μετρηθούν εκ νέου στα ΠΚΕ κ να κοπούν όπως προβλέπεται απο την προκήρυξη. Υπήρχαν περιπτώσεις κατα την περίοδο των αιτήσεων ''Τώρα για 2 πόντους ρε παιδιά;Kάντε το 1.70''. Οπότε επιβεβαιώνονται κ άλλοι που έλεγαν το ίδιο παλαιότερα κ είχαμε την αμφιβολία ''Μα πως;Aφου μας μετρούσαν''
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 7
Μπήκαν άτομα που πριν 20 χρόνια κυνηγούσαν τους πατεράδες τους οι συνοριοφύλακες στα Γιάννενα. Α ρε Αντωνάκη Σαμαρά ωραία τα κατάφερες.
ΓΤΧΣ
ΓΤΧΣ
Δ. ΕΔ έγραψε:Πολύ εύκολα. Ξέρεις τι ισόβαθμιες παίζουν; Ο άλλος ανέβασε 2510 326 θέση για κληρωση κ πριν λίγο ανέβασε κ κάποιος άλλος 2510 στην 50θεση που θεωρώ εννοεί 350. Μεχρι 360 έχουμε 10ατομα ε πόσες πιθανότητες μου δίνεις;niceguy έγραψε:γραφουν οτι η βαση ειναι 2540 στην Β, τι δεν εισαι επιλαχων. Πολυ ευκολα εισαι...Δ. ΕΔ έγραψε:2500
μπερδεμενα τα πραγματα πολυ... Πιστευε και μη ερευνα.
- shootmann
- Posts in topic: 11
Υπομονή παιδιά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη!
λες μπρε να μπούμεshootmann έγραψε:Υπομονή παιδιά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη!
Βραδάκι οι πίνακες
Διασωστης31 έγραψε:Μπήκαν άτομα που πριν 20 χρόνια κυνηγούσαν τους πατεράδες τους οι συνοριοφύλακες στα Γιάννενα.Α ρε Αντωνάκη Σαμαρά ωραία τα κατάφερες.
ΓΤΧΣ
Εισαι μυστης?
]Dea pz έγραψε:Βραδάκι οι πίνακες
Στανταρακι;
Τη Δευτερα θα βγουν οι πινακες... το Σαββατοκυριακο εχει μαγειρικη!!
Το είπαν καπου;
- Storm
- Posts in topic: 19
Όταν καποιος ειναι συνειδητοποιημενος για κατι, όπως οι προκηρυξεις ας πουμε του δημοσίου κοιταέι να αποκτήσει για την προκηρυξη που ενδιαφέρεται τα απαραιτητα προσόντα που αναγράφονται σε αυτη στη μεγιστη τιμη τους. Δλδ, αν καποιος κυνηγαει προκηρυξεις δευτεροβαθμιας προσπαθει να βγαλει ΟΣΟ γινεται μεγαλυτερο απολυτηριο γτ αυτο θα ναι το βασικο κριτηριο...
Αν κάποιος θελει να μπει στο δημοσιο με προκήρυξη τριτοβάθμιας εκπαιδευσης κοιταει να τελειωσει το πανεπιστημιο με μεγαλο βαθμο πτυχιου αντιστοιχα, ακομα κανει και μεταπτυχιακο γτ συνηθως οι προκηρυξεις 3ο βαθμιας προσφερουν εξτρα μορια σε μεταπτυχιακα.
Τα υπόλοιπα προσοντα που ζητούνται ειναι επιπρόσθετα και οχι απαραιτητα αναγκαια και απλα ανεβαζουν τα συνολικα μόρια! Αγγλικα,ecdl, αυτοκινητα, μηχανες τα βγαζουν ολοι. Ανεξαρτητου βαθμιδας εκπαιδευσης, όποτε πρεπει να ξεχωριζεις στα κύρια.
Τα μορια των κοινωνικων κριτηριων ειναι ασταθμιτοι παραγοντες που δεν μπορει να ελεγξει κανεις, γι αυτο προσπαθεις παντα να συλλεξεις οσο το δυνατον περισσοτερα με σκοπο να εισαι ανταγωνιστικος και καλυτερος απο αυτους που εχουν υπερ τους αυτους τους ασταθμητους παραγοντες!
Αν κάποιος θελει να μπει στο δημοσιο με προκήρυξη τριτοβάθμιας εκπαιδευσης κοιταει να τελειωσει το πανεπιστημιο με μεγαλο βαθμο πτυχιου αντιστοιχα, ακομα κανει και μεταπτυχιακο γτ συνηθως οι προκηρυξεις 3ο βαθμιας προσφερουν εξτρα μορια σε μεταπτυχιακα.
Τα υπόλοιπα προσοντα που ζητούνται ειναι επιπρόσθετα και οχι απαραιτητα αναγκαια και απλα ανεβαζουν τα συνολικα μόρια! Αγγλικα,ecdl, αυτοκινητα, μηχανες τα βγαζουν ολοι. Ανεξαρτητου βαθμιδας εκπαιδευσης, όποτε πρεπει να ξεχωριζεις στα κύρια.
Τα μορια των κοινωνικων κριτηριων ειναι ασταθμιτοι παραγοντες που δεν μπορει να ελεγξει κανεις, γι αυτο προσπαθεις παντα να συλλεξεις οσο το δυνατον περισσοτερα με σκοπο να εισαι ανταγωνιστικος και καλυτερος απο αυτους που εχουν υπερ τους αυτους τους ασταθμητους παραγοντες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες