Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απο τον πινακα επιτυχοντων του 2011, συμφωνα με τα ατομα που πηρε! Αναλογα την κατηγορια που εισαι!
Αν παρεις απο του 11 με 970 ατομα α κατηγορια. ηταν 2360 καπου εκει ισως κ παραπανω αν θυμαμαι καλα.. τωρα με 1200 για το 11 ειναι 2300. αλλα κανεις δεν το ξερει αυτο τι θα παιχτει.. αν βαλουν κ ειδικη κατηγορια τα πολυτεκνα κ αυτα που ακους απο μερικους η βαση πεφτει μετα.. αλλα με σιγουρια κανεις δεν θα σ πει
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Του 2011 μπήκανε και άτομα με 1500 και 1200 μόρια... είχανε κοπεί πολλοί στα αθλήματα... Οπότε όλα είναι πιθανά...
Ι ΜΑΚ. Εγω ειμουν σε επαλ μπορω στην κατηγορια Α να συμετασχω; Που έχει ποιο πολες θεσεις; Επισεις εχω 2450 μορια εχω καμια ελπιδα η μπα...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Όσα μόρια και να έχεις κάνε τα χαρτιά σου... δεν έχεις να χάσεις κάτι γιατί θα κοπουνε αρκετοί στα αθλήματα οπότε θα δοκιμαστουνε αρκετοι επιλαχών... Κγω δεν έχω πολλά μόρια αλλά προετοιμασία και τα χαρτιά θα τα κάνω γιατί δεν έχω να χάσω και τίποτα...
Και πολλοι στα αθληματα κοπηκαν κ πολλοι δεν την παλεψαν στη σχολη... ετρεχαν κ 2,3 προκυρηξεις εφυγαν αρκετοι κ πηγαν πυροσβεστικη πχ.. αν κ απο το 11 κ αυτη τι στιγμη το 11 στο ιντερνετ πχ εδω ειχε περισσοτερη κινητηκοτιτα απο οτι διακρινω φετως εδω.. πχ οι ιδιοι κ οι ιδιοι ειμαστε.. κ απο το 11 μεχρι σημερα εχει μεγαλη internetiki διαφορα.. θα δειξει.. κ η πλακα ειναι οτι απο το 11 με το 19 μεγαλη διαφορα σε ανεργια..
Κοιτα περνου στην α κατηγορια κ ενα 30 % για επιλαχων πας στα 1560.. μετα απο εκει και περα οποιος. παει λεγετε υπερτυχερος
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Το 30% το παιρνουν αναλογα με το ποσοι κοβωνται. Μπορει εν τελει να μη παρουν ολους τους επιλαχοντες!
Λεει οτι καλη και καλα ενα παραπανω 30% εννοειτε οτι μπορει να μην τους παρουν ολους.. αλλα μπορει κ παραπανω.. αν οαμε στου 11 δεν πηραν του 30%αλλα το 50 %
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Μας συμφέρει να τρέξει και η προκήρυξη λιμενικού ώστε να απορροφηθεί ενας αριθμός.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Λογικα θα τρεξει και του Λιμενικου αλλα δε νομιζω συγχρονως!
Και με την 6κ έχουν απορροφηθεί άτομα να ξέρετε.
Κ στην 6 κ ναι δικιο εχεις.. εκτος αφτου απο αρκετες μεριες μας συμφερει απο αλλες οχι. αν το παρεις οτι καποιος μπημε εποχιακος στην πυροσβεστηκη αν παιξει φαση οτι ανανεωσης οσο και να ειναι αυτο οι περισσοτεροι δεν θα κανουν τα χαρτια τους για φρουροι.. σιγουρακι αυτο.. παντα ετσι ηταν αστυνομια κ πυροσβεστικη.. απλα θα τα εκαναν μονο κ μονο για μια βολεψη δημοσιου.. το λιμενικο ενταξει 200 ατομα ειναι ολα κ ολα.. θα δειξουν ολα. παιδια.. αν γινει που ειπε κ ο διασωστης με τις κατηγοριες πολυτεκτων ολα θα παιξουν
Εγώ πολύτεκνους είμαι απλά μου φαίνεται δύσκολο να κάνει κατηγορία ειδική γιατί θα πρέπει να κάνει κατηγορία στην κατηγορία λόγω Α και Β κατηγορίες. Ίσως μειώσει την μοριοδοτηση. Εγώ πάντως χωρίς πολυτεκνεια έχω 2450μορια πιστεύω πως είμαι καλά.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Εποχικοι αν τους ανανεώσουν δε νομίζω να προτιμήσει κάνεις το 6μηνο για 680 ?, από τους ειδικούς φρουρους. Μόνο αν πάρουν ΠΠΥ ( ο κυρανακης είπε στην ερτ πριν 10 μερες εκτός από ελασ θα γίνουν προσλήψεις και σε πυροσβεστικη, ένοπλες δυνάμεις).
200 λιμενικο, και θα βγει και 2η για φυλακές σίγουρα με 440 θέσεις σωφρον και εξωτερικών αλλιώς δε γίνεται να ανοίξουν οι καινούργιες φυλακές στην Δράμα.
Οπότε θα απορροφηθούν άτομα σε πολλές προκηρύξεις.
200 λιμενικο, και θα βγει και 2η για φυλακές σίγουρα με 440 θέσεις σωφρον και εξωτερικών αλλιώς δε γίνεται να ανοίξουν οι καινούργιες φυλακές στην Δράμα.
Οπότε θα απορροφηθούν άτομα σε πολλές προκηρύξεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες