Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

Και εγώ πάντως πιστεύω ότι χωρίς τα διπλώματα κάποιος έχει λίγες ελπίδεσ... Οι περισσότεροι διεκδικητές με πολλά μόρια θα έχουν και όλα τα διπλώματα κύριοι...
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από NASOSS »

Δεν υπάρχουν ξεχωριστές θέσεις για αυτούς χωρίς γ δεν το λεει πουθενά απλά το 60% τα πρώτα άτομα θα ειναι γ αυτο δεν σημαίνει οτι τα υπόλοιπα άτομα δεν θα έχουν γ σε βαθμολογία θα πάει δεν υπάρχουν οδηγοί και μάχιμη

Άλλωστε το λέει αν δεν καλυφθούν οι θέσεις από γ θα πάρουν χωρίς γ οπότε πάει αναλογικά μέχρι κάποιες θέσεις θα είναι με γ και μετά θα πηγαίνει ανάλογα με τα μόρια δεν υπάρχουν θέσεις για οδηγούς και μάχιμους
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

NASOSS έγραψε: Δεν υπάρχουν ξεχωριστές θέσεις για αυτούς χωρίς γ δεν το λεει πουθενά απλά το 60% τα πρώτα άτομα θα ειναι γ αυτο δεν σημαίνει οτι τα υπόλοιπα άτομα δεν θα έχουν γ σε βαθμολογία θα πάει δεν υπάρχουν οδηγοί και μάχιμηΆλλωστε το λέει αν δεν καλυφθούν οι θέσεις από γ θα πάρουν χωρίς γ οπότε πάει αναλογικά μέχρι κάποιες θέσεις θα είναι με γ και μετά θα πηγαίνει ανάλογα με τα μόρια δεν υπάρχουν θέσεις για οδηγούς και μάχιμουσ
[;) ]
been there...
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από been there... »

Τελευταία φορά:
- Από τη στιγμή που η προκήρυξη λαμβάνει υπόψη και κάτι άλλο (3938, ΦΕΚ κοκ) αλλά δεν ορίζει κάτι διαφορετικό, ισχύει και ότι αναφέρεται εκεί.
- Κι άλλα πράγματα (πχ παθήσεις που συνιστούν λόγο αποκλεισμού) δεν αναφέρονται μέσα στην προκήρυξη, αλλά υπάρχει παραπομπή σε κάτι άλλο.
- Προσωπικά, αν έβλεπα ότι στους πίνακες επιτυχόντων δε γίνονται οι διαχωρισμοί, την ίδια μέρα θα 'κανα ένσταση εναντίον των πινάκων Και σε 2ο στάδιο δικαστική προσφυγή.
- NASOSS,ξαναδιάβασε την προκήρυξη. Σε περιμένει μια μεγάλη έκπληξη...
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από NASOSS »

Αυτο που λέω δεν το Έβγαλα Απο το Μυαλό Μου ο ξάδεφος μου ειναι στο αρχηγείο τισ Πυροσβεστικήσ Και μου το ανέλυσε...
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Εγω παντος θα βαλω βισμα κ θα μπω ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

Δημοσίευση από ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ »

ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Έχουμε και λέμε

Πολίτης, απολυτήριο τεε και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->72 θέσεις

Πολίτης, απολυτήριο λυκείου και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->168 θέσεις

Πολίτης, απολυτήριο τεε με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->108θέσεις

Πολίτης, απολυτήριο λυκείου με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->252 Θέσεις

Υ. Γ Μερικοί σαν τον ΕΦ. ΔΚΝΕΑΣ όταν δούνε τα αποτελέσματα θα ρίχνουν την ευθύνη στα στελέχηΕικόνα

Υ. Γ1Στα τελευταία μηνύματα ασχολούμαστε μόνο με αυτό το θέμα και μερικοί όσο και να προσπαθούμε να τους πείσουμε με στοιχεία που υπάρχουνε συνεχίζουν να λένε τα δικά τουσ Εικόνα

Greek army πιστευεις ακομα διαβαζοντας κ τα λεγομενα μου εδω-/forum/forum_posts.asp?TID=8289&PN=34- οτι θα ριχνω σε κανεναν ευθυνες; Μονον αυτο δε θα εκανα.

been there... έγραψε:Τελευταία φορά:
- Από τη στιγμή που η προκήρυξη λαμβάνει υπόψη και κάτι άλλο (3938, ΦΕΚ κοκ) αλλά δεν ορίζει κάτι διαφορετικό, ισχύει και ότι αναφέρεται εκεί.
- Κι άλλα πράγματα (πχ παθήσεις που συνιστούν λόγο αποκλεισμού) δεν αναφέρονται μέσα στην προκήρυξη, αλλά υπάρχει παραπομπή σε κάτι άλλο.
- Προσωπικά, αν έβλεπα ότι στους πίνακες επιτυχόντων δε γίνονται οι διαχωρισμοί, την ίδια μέρα θα 'κανα ένσταση εναντίον των πινάκων Και σε 2ο στάδιο δικαστική προσφυγή.
- NASOSS,ξαναδιάβασε την προκήρυξη. Σε περιμένει μια μεγάλη έκπληξη...

Για το τριτο σκελος του παραπανω beeb there, ποιος θα βρει κουραγιο να ασχοληθει απ τη στιγμη που ολα ειναι σαθρα.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

been there... έγραψε: Τελευταία φορά:- Από τη στιγμή που η προκήρυξη λαμβάνει υπόψη και κάτι άλλο (3938, ΦΕΚ κοκ) αλλά δεν ορίζει κάτι διαφορετικό, ισχύει και ότι αναφέρεται εκεί.- Κι άλλα πράγματα (πχ παθήσεις που συνιστούν λόγο αποκλεισμού) δεν αναφέρονται μέσα στην προκήρυξη, αλλά υπάρχει παραπομπή σε κάτι άλλο.- Προσωπικά, αν έβλεπα ότι στους πίνακες επιτυχόντων δε γίνονται οι διαχωρισμοί, την ίδια μέρα θα 'κανα ένσταση εναντίον των πινάκων Και σε 2ο στάδιο δικαστική προσφυγή.- NASOSS,ξαναδιάβασε την προκήρυξη. Σε περιμένει μια μεγάλη έκπληξη...
κάνε καμιά εκτίμηση been there... Τώρα που ξέρουμε αριθμό υποψηφίων χωρίς φυσικά να λέει και πολλά αλλά αποτελεί σημείο αναφοράσ... Για πες μας και για τις 2 κατηγορίεσ... Προσωπικές εκτιμήσεισ...
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ »

Σιγα μεγαλε! μεσω ασεπ ειναι η προκηρυξη πυροσβεστικης αν δεν εχεις μορια δεν περνας! ας εχεις και βισμα!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από NASOSS »

Πόσα μόρια έχεις; Σε ποια κατηγορία;
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Αν ρωτας εμενα, εχω 2910 στους πολιτες απο εναιο λυκειο με διπλωμα γ' κατηγοριασ
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από NASOSS »

Θα είσαι στους πρώτους 50
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Κοπελια τα παντα θα αλλαξουν αν παρουν πρωτα τους Εφ κ θα πεσουν παρα πολυ οι βασεισ... Η δικια μου γνωμη.

οσο για το βυσμα που εχω (που αναφερα χαριτολογοντας) οσο κ να εχεις οπως ειπε κ ενας φιλος εδω δεν μπαινεις αν δεν εχεις μορια! Απλως λεμε τα ιδια κ τα ιδια εδω μεσα ειπα Να πω κ γω κατι ακυρο!:-)
ΔΕΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Δεν είμαι κοπελιά φίλος! Το ΔΕΑ σημαίνει Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ! Όσο για τα μόρια δεν πιστεύω να πέσουν κάτω από 2600 στην πυροσβεστική
nikos25thess
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από nikos25thess »

Ο ανθρωπος ενοει κοπέλια=αντρες, μαλλον κρητικος ειναι ο ανθρωπος, και δεν ενοεί κοπελιά, ασχετα που ξεχασε τον τονο αναφερεται στον πληθυντικο αν το διαβασεις καλυτερα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες