Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Και εγώ πάντως πιστεύω ότι χωρίς τα διπλώματα κάποιος έχει λίγες ελπίδεσ... Οι περισσότεροι διεκδικητές με πολλά μόρια θα έχουν και όλα τα διπλώματα κύριοι...
- NASOSS
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 81
Δεν υπάρχουν ξεχωριστές θέσεις για αυτούς χωρίς γ δεν το λεει πουθενά απλά το 60% τα πρώτα άτομα θα ειναι γ αυτο δεν σημαίνει οτι τα υπόλοιπα άτομα δεν θα έχουν γ σε βαθμολογία θα πάει δεν υπάρχουν οδηγοί και μάχιμη
Άλλωστε το λέει αν δεν καλυφθούν οι θέσεις από γ θα πάρουν χωρίς γ οπότε πάει αναλογικά μέχρι κάποιες θέσεις θα είναι με γ και μετά θα πηγαίνει ανάλογα με τα μόρια δεν υπάρχουν θέσεις για οδηγούς και μάχιμους
Άλλωστε το λέει αν δεν καλυφθούν οι θέσεις από γ θα πάρουν χωρίς γ οπότε πάει αναλογικά μέχρι κάποιες θέσεις θα είναι με γ και μετά θα πηγαίνει ανάλογα με τα μόρια δεν υπάρχουν θέσεις για οδηγούς και μάχιμους
- handballer
- Συνταγματάρχης
[;) ]NASOSS έγραψε: Δεν υπάρχουν ξεχωριστές θέσεις για αυτούς χωρίς γ δεν το λεει πουθενά απλά το 60% τα πρώτα άτομα θα ειναι γ αυτο δεν σημαίνει οτι τα υπόλοιπα άτομα δεν θα έχουν γ σε βαθμολογία θα πάει δεν υπάρχουν οδηγοί και μάχιμηΆλλωστε το λέει αν δεν καλυφθούν οι θέσεις από γ θα πάρουν χωρίς γ οπότε πάει αναλογικά μέχρι κάποιες θέσεις θα είναι με γ και μετά θα πηγαίνει ανάλογα με τα μόρια δεν υπάρχουν θέσεις για οδηγούς και μάχιμουσ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Τελευταία φορά:
- Από τη στιγμή που η προκήρυξη λαμβάνει υπόψη και κάτι άλλο (3938, ΦΕΚ κοκ) αλλά δεν ορίζει κάτι διαφορετικό, ισχύει και ότι αναφέρεται εκεί.
- Κι άλλα πράγματα (πχ παθήσεις που συνιστούν λόγο αποκλεισμού) δεν αναφέρονται μέσα στην προκήρυξη, αλλά υπάρχει παραπομπή σε κάτι άλλο.
- Προσωπικά, αν έβλεπα ότι στους πίνακες επιτυχόντων δε γίνονται οι διαχωρισμοί, την ίδια μέρα θα 'κανα ένσταση εναντίον των πινάκων Και σε 2ο στάδιο δικαστική προσφυγή.
- NASOSS,ξαναδιάβασε την προκήρυξη. Σε περιμένει μια μεγάλη έκπληξη...
- Από τη στιγμή που η προκήρυξη λαμβάνει υπόψη και κάτι άλλο (3938, ΦΕΚ κοκ) αλλά δεν ορίζει κάτι διαφορετικό, ισχύει και ότι αναφέρεται εκεί.
- Κι άλλα πράγματα (πχ παθήσεις που συνιστούν λόγο αποκλεισμού) δεν αναφέρονται μέσα στην προκήρυξη, αλλά υπάρχει παραπομπή σε κάτι άλλο.
- Προσωπικά, αν έβλεπα ότι στους πίνακες επιτυχόντων δε γίνονται οι διαχωρισμοί, την ίδια μέρα θα 'κανα ένσταση εναντίον των πινάκων Και σε 2ο στάδιο δικαστική προσφυγή.
- NASOSS
- Επιλοχίας
Αυτο που λέω δεν το Έβγαλα Απο το Μυαλό Μου ο ξάδεφος μου ειναι στο αρχηγείο τισ Πυροσβεστικήσ Και μου το ανέλυσε...
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Εγω παντος θα βαλω βισμα κ θα μπω 

ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ έγραψε:Greek_Army έγραψε:Έχουμε και λέμε
Πολίτης, απολυτήριο τεε και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->72 θέσεις
Πολίτης, απολυτήριο λυκείου και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->168 θέσεις
Πολίτης, απολυτήριο τεε με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->108θέσεις
Πολίτης, απολυτήριο λυκείου με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->252 Θέσεις
Υ. Γ Μερικοί σαν τον ΕΦ. ΔΚΝΕΑΣ όταν δούνε τα αποτελέσματα θα ρίχνουν την ευθύνη στα στελέχη
Υ. Γ1Στα τελευταία μηνύματα ασχολούμαστε μόνο με αυτό το θέμα και μερικοί όσο και να προσπαθούμε να τους πείσουμε με στοιχεία που υπάρχουνε συνεχίζουν να λένε τα δικά τουσ
Greek army πιστευεις ακομα διαβαζοντας κ τα λεγομενα μου εδω-/forum/forum_posts.asp?TID=8289&PN=34- οτι θα ριχνω σε κανεναν ευθυνες; Μονον αυτο δε θα εκανα.
been there... έγραψε:Τελευταία φορά:
Για το τριτο σκελος του παραπανω beeb there, ποιος θα βρει κουραγιο να ασχοληθει απ τη στιγμη που ολα ειναι σαθρα.
- handballer
- Συνταγματάρχης
κάνε καμιά εκτίμηση been there... Τώρα που ξέρουμε αριθμό υποψηφίων χωρίς φυσικά να λέει και πολλά αλλά αποτελεί σημείο αναφοράσ... Για πες μας και για τις 2 κατηγορίεσ... Προσωπικές εκτιμήσεισ...been there... έγραψε: Τελευταία φορά:- Από τη στιγμή που η προκήρυξη λαμβάνει υπόψη και κάτι άλλο (3938, ΦΕΚ κοκ) αλλά δεν ορίζει κάτι διαφορετικό, ισχύει και ότι αναφέρεται εκεί.- Κι άλλα πράγματα (πχ παθήσεις που συνιστούν λόγο αποκλεισμού) δεν αναφέρονται μέσα στην προκήρυξη, αλλά υπάρχει παραπομπή σε κάτι άλλο.- Προσωπικά, αν έβλεπα ότι στους πίνακες επιτυχόντων δε γίνονται οι διαχωρισμοί, την ίδια μέρα θα 'κανα ένσταση εναντίον των πινάκων Και σε 2ο στάδιο δικαστική προσφυγή.- NASOSS,ξαναδιάβασε την προκήρυξη. Σε περιμένει μια μεγάλη έκπληξη...
Σιγα μεγαλε! μεσω ασεπ ειναι η προκηρυξη πυροσβεστικης αν δεν εχεις μορια δεν περνας! ας εχεις και βισμα!

- NASOSS
- Επιλοχίας
Πόσα μόρια έχεις; Σε ποια κατηγορία;
Αν ρωτας εμενα, εχω 2910 στους πολιτες απο εναιο λυκειο με διπλωμα γ' κατηγοριασ
- NASOSS
- Επιλοχίας
Θα είσαι στους πρώτους 50
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Κοπελια τα παντα θα αλλαξουν αν παρουν πρωτα τους Εφ κ θα πεσουν παρα πολυ οι βασεισ... Η δικια μου γνωμη.
οσο για το βυσμα που εχω (που αναφερα χαριτολογοντας) οσο κ να εχεις οπως ειπε κ ενας φιλος εδω δεν μπαινεις αν δεν εχεις μορια! Απλως λεμε τα ιδια κ τα ιδια εδω μεσα ειπα Να πω κ γω κατι ακυρο!:-)
οσο για το βυσμα που εχω (που αναφερα χαριτολογοντας) οσο κ να εχεις οπως ειπε κ ενας φιλος εδω δεν μπαινεις αν δεν εχεις μορια! Απλως λεμε τα ιδια κ τα ιδια εδω μεσα ειπα Να πω κ γω κατι ακυρο!:-)
Δεν είμαι κοπελιά φίλος! Το ΔΕΑ σημαίνει Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ! Όσο για τα μόρια δεν πιστεύω να πέσουν κάτω από 2600 στην πυροσβεστική
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Ο ανθρωπος ενοει κοπέλια=αντρες, μαλλον κρητικος ειναι ο ανθρωπος, και δεν ενοεί κοπελιά, ασχετα που ξεχασε τον τονο αναφερεται στον πληθυντικο αν το διαβασεις καλυτερα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες