Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Limenikos
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Limenikos »

Ναι ... ΕΦ21, πως ακριβώς θα το γνώριζες εσυ;
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Player7 »

Ναι Εφ21 όπως ήξερες και το φεκ που έπεσες από τα σύννεφα με τη μοριοδοτηση και δεν είχες ιδέα για το 1000αρι. Πέσε για ύπνο ρε φίλε!

Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Xen93 »

Aston Martin πες μου σε παρακαλώ από που πηγάζουν οι πληροφορίες σου; Γιατί και εγώ μπορώ να πω ότι η marvel θα αναστήσει τον ironman σύμφωνα με πληροφορίες μου αλλά δεν νομίζω να με πιστέψει κανείς...
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Xen93 έγραψε:Aston Martin πες μου σε παρακαλώ από που πηγάζουν οι πληροφορίες σου; Γιατί και εγώ μπορώ να πω ότι η marvel θα αναστήσει τον ironman σύμφωνα με πληροφορίες μου αλλά δεν νομίζω να με πιστέψει κανείς...

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ο αστυνομικός δε φταίει για το έγκλημα εννοείται, αλλά φταίει ο Χρυσοχοιδης που τοποθετησε Με ρουσφέτια τους ΕΦ σε περιοχές με υψηλή εγκληματικότητα όπως Γλυφάδα, Κηφισιά, Ραφήνα... Το Κολωνάκι το πιάνει η ΔΡΆΣΗ δεν έχουν πρόβλημα.

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Απορώ πως θέλετε να μπείτε αστυνομία κάποιοι από εσάς που πιστεύετε ότι παπά σας πουλήσουν κλαίω ... Ο ένας λέει ότι Οκτώβριο μπαίνουν οι αστυφύλακες στην σχολή (φέτος ορκίστηκαν 9/12 και μπήκαν 11/12 σχολή και μαζί τους μπήκαν οι επιλαχών σφ) και ο άλλος λέει θα βγει αύριο το πρωι το άκουσε από συγγενή του ... Το νήμα θα έπρεπε να λέγεται παραπληροφόρηση ή δεν έχω κάτι να κάνω ας πω την μαλακια μ ... Έλεος είστε μάγκες. Λυπάμαι για την πάρτη σας και για την ημιμάθεια σας. Παρόλα αυτά τώρα άνοιξαν τα μαγαζία και βλέπω πάλι συνεχίζεται τα ίδια πίστευα ότι γινόταν αυτός ο χαμός λόγο ΛΟΚ νταουν αλλά τελικά βλέπω ότι είστε βλαμενα γενικά και δεν φταίει το ΛΟΚ νταουν ...

*Υγ αντμην αν θες κάνε με μπλοκ. Θα έσκαγα αμα δεν το έγραφα αυτό. Καλή συνέχεια κύριοι μελλοντικοί αστυνομικοί χαχαχαχχαχαχαχ γελάνε και οι πέτρες !

Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Xen93 »

Βμκδ συγγνώμη που θα στο πω αλλά γίνεσαι ένα με αυτούς που μειώνεις με τα λεγόμενά σου και είναι κρίμα γιατί έχεις δίκιο αλλά το χάνεις με τον τρόπο σου!
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ορισμένοι είναι αυτοί παιδιά, και όλοι τους καινούργιοι στο φόρουμ.
Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Xen93 »

Ναι κατά βάση είναι καινούργια προφίλ, υπάρχουν βέβαια και κάποιοι σταθεροί που σπέρνουν σπόρους για εντάσεις... Έχω ζητήσει άπειρες φορές με περίσσια ευγένεια να μην λέμε αερολογιες και να μην δημιουργούμε εντάσεις αλλά πλέον είναι άδικη σπατάλη φαιάς ουσίας... Από σεβασμό στην πλειοψηφία που πρόκειται για αξιόλογα άτομα δεν θα ξανασχοληθώ γιατί γίνομαι φορτικός... Υ. Γ: Για τους λίγους ανώριμους που θα μπουν στο κόπο να το διαβάσουν: Σας εύχομαι να μην έρθετε ποτέ στη θέση μου και ποια είναι αυτή; Η θέληση μου να ασκήσω το λειτούργημα του αστυνομικού και η αγωνία μου για την προκήρυξη... Και κάθε φορά να διαβάζω την μια ανοησία πίσω από την άλλη...
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Xen93 έγραψε:Βμκδ συγγνώμη που θα στο πω αλλά γίνεσαι ένα με αυτούς που μειώνεις με τα λεγόμενά σου και είναι κρίμα γιατί έχεις δίκιο αλλά το χάνεις με τον τρόπο σου!

Ρε παίχτη δεν λεω για όλους αν είναι δυνατών ... Ξες για ποιους αναφέρομαι και ξέρουν και οι ίδιοι ότι αναφέρομαι σε αυτούς.

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Xen δυστυχώς παντα αυτό γινότανε όπως και στο νήμα του 19.
Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Xen93 »

Ναι το παρακολουθούσα του 19 από απόσταση, δίχως άμεση συμμετοχή αλλά ήλπιζα πως αυτό εδώ θα μπορούσε να είναι πιο ανθρώπινο... Δυστυχώς έπεσα έξω! Δεν πειράζει, τελικά η απόσταση, χωρίς συμμετοχή αποδείχτηκε καλύτερη! Υγεία και καλή καρδιά παιδιά!
Limenikos
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Κράζουν όλοι Οι Βουλευτές Του ΣΥΡΙΖΑ από το πρωί την πανεπιστημιακή αστυνομια. Ενώ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ τους υπερασπίζεται, ένας δημοσιογράφος είπες ότι ο διαγωνισμός γίνεται τώρα.
Limenikos
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Λένε πάντως που θα αυξηθεί η αστυνόμευση στις γειτονιές
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 185

Δημοσίευση από Averoff13 »

Limenikos έγραψε:Κράζουν όλοι Οι Βουλευτές Του ΣΥΡΙΖΑ από το πρωί την πανεπιστημιακή αστυνομια. Ενώ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ τους υπερασπίζεται, ένας δημοσιογράφος είπες ότι ο διαγωνισμός γίνεται τώρα.
Σε ποιο καναλι φιλε ;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες