Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
ΤΙΤΟ δεν μπορώ να δώσω κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί ακόμα κι εγώ δεν χω πληροφόρηση οπότε ας μείνω πιστός στην τελευταία ενημέρωση που είχα... Καλύτερα κάτι πιο light παρά να λέω μπαρούφες...
Χαχα πες τα Λευτερη, με τον καθε ανωμαλο!
- Nickthegreek7 7
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 16
Το ότι πολλοί τρολαρουν δε σημαίνει ότι το κάνουν όλοι.. εγώ σας εδωσα πληροφορια από υπουργείο και συγκεκριμένα από υπουργό.. και η ζέστη φίλε παλεύεται με AC.. είπα να δώσω κάποιες πληροφορίες αλλά πολύ ειρωνεία εδώ μέσα.. αποχωρώ. Καλή συνέχεια
Σ αγάπησα λίγο παραπάνω
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
ξανα πες λίγο φίλε μου τι έμαθες. Η έστω πες μου σε ποια σελίδα είναι αυτό που είπες. ΕυχαριστώNickthegreek7 7 έγραψε:Το ότι πολλοί τρολαρουν δε σημαίνει ότι το κάνουν όλοι.. εγώ σας εδωσα πληροφορια από υπουργείο και συγκεκριμένα από υπουργό.. και η ζέστη φίλε παλεύεται με AC.. είπα να δώσω κάποιες πληροφορίες αλλά πολύ ειρωνεία εδώ μέσα.. αποχωρώ. Καλή συνέχεια
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Nickthegreek7 7 έγραψε:Το ότι πολλοί τρολαρουν δε σημαίνει ότι το κάνουν όλοι. Εγώ σας εδωσα πληροφορια από υπουργείο και συγκεκριμένα από υπουργό. Και η ζέστη φίλε παλεύεται με AC. Είπα να δώσω κάποιες πληροφορίες αλλά πολύ ειρωνεία εδώ μέσα. Αποχωρώ. Καλή συνέχεια
Δεν είναι ειρωνεία... Αλλά κάποιοι έχουμε το κακό ελάττωμα - και είμαι και εγώ σε αυτούς - να τρέφουμε ελπίδες από τα λεγόμενα μερικών... Είναι άσχημο λοιπόν αν κάτι πραγματικά δεν ισχύει να το λέτε και να παίζετε κυριολεκτικά με την ψυχολογία μερικών...
Κάποιος θυμάμαι πήρε και αγχολυτικά ...
Είναι μια ευκαιρία ζωής για κάποιους και για κάποιους άλλους ένα ανεκπλήρωτο όνειρο.Σεβαστείτε το.
κ πολύ σωστά. οποτε αναμένουμε νέα και από εσένα.Mathiou1995 έγραψε:ΤΙΤΟ δεν μπορώ να δώσω κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί ακόμα κι εγώ δεν χω πληροφόρηση οπότε ας μείνω πιστός στην τελευταία ενημέρωση που είχα... Καλύτερα κάτι πιο light παρά να λέω μπαρούφες...
Nick δε νομιζω οτι το λεει για σενα.. πεταχτηκαν κατι αλλοι και ειπαν κατι τρελα για 20.000 αιτησεις και 2650 βαση!
ΕΠΙΣΕΙΣ αν ήθελαν θα μπορούσαν να το διευκρινισουν όπως σε άλλες προκηρύξεις που ζητάει πιστοποιηση. Εδώ δεν λέει τίποτα. Με το ίδιο σκεπτικό ας δέχονταν και από ιδιωτικό ΙΕΚ την ίδια πιστοποίηση δίνουν. Γιατί πρέπει να είναι δημόσιο και θέλουν και πιστοποίηση; Έχει γίνει η διετής φοίτηση οι εξετάσεις η πρακτική και έτσι πήραμε το ΒΕΚ. Η πιστοποίηση τι είναι για λεφτά και τρέξιμο. Άμα τελειώσεις ένα ΤΕΕΙ και πάρεις το πτυχίο θέλει και πιστοποίηση από πάνω για να μετραει; Εγώ με το ΒΕΚ έβγαλα άδεια εργασίας από την αστυνομική διεύθυνση δεν μου ζήτησαν πιστοποιηση. Να τραβολογιεσαι και να περιμένεις σε πόσα χρόνια θα βγει.
πολύ σωστά τα λες.kyriakos155 έγραψε:Nickthegreek7 7 έγραψε:Το ότι πολλοί τρολαρουν δε σημαίνει ότι το κάνουν όλοι. Εγώ σας εδωσα πληροφορια από υπουργείο και συγκεκριμένα από υπουργό. Και η ζέστη φίλε παλεύεται με AC. Είπα να δώσω κάποιες πληροφορίες αλλά πολύ ειρωνεία εδώ μέσα. Αποχωρώ. Καλή συνέχεια
Δεν είναι ειρωνεία... Αλλά κάποιοι έχουμε το κακό ελάττωμα - και είμαι και εγώ σε αυτούς - να τρέφουμε ελπίδες από τα λεγόμενα μερικών... Είναι άσχημο λοιπόν αν κάτι πραγματικά δεν ισχύει να το λέτε και να παίζετε κυριολεκτικά με την ψυχολογία μερικών...
Κάποιος θυμάμαι πήρε και αγχολυτικά ...
Είναι μια ευκαιρία ζωής για κάποιους και για κάποιους άλλους ένα ανεκπλήρωτο όνειρο.Σεβαστείτε το.
Εσύ θα μένεις για πάντα στη μαμα Σου; Δεν θα πας σε δικό σου Σπίτι; το ίδιο ειναι με κάποιον που ερθε ι από επαρχία..iceman2 έγραψε:Παιδια λοιπον για αυτους που ειναι απο επαρχια 300 ευρω σπιτι γκαρσονιερα σε κανα ημιυπογιο 20 τμ,350 νορμαλ γκαρσονιερα που μεινει Ελληνας και μαλιστα αστυνομικος στη πρωτη θασαι με ποντικια και μουχλα,400 2αρι 50τμ ψιλοχρεπι,450 2αρι σωστο αυτες ειναι οι τιμες στη πρωτευουσα δεν ειναι επαρχια που με 250 βρικες σπιτακι. Μετα εχεις τα κοινοχρηστα 50 το μηνα. Αρα εχεις ενα συνολο 425 μεσο ορο με τηλ νερα δεες θες αλλα 120 το λιγοτερο για παγια εξοδα πας σιγουρα 550 εξοδα σπιτιου. Αρα με μισθο 850-900 max εχεις 300-350 στην ακρη για φαι βενζινες και κανα τσιγαρο ή βολτα. Οπως καταλαβαινετε μιλαμε για δυσκολες καταστασεις. Και το πρωτο 6μηνο εχεις 150 κρατησεις για εξοδα σχολης και εξοπλισμου. Μεταθεσεις τις ξεχνατε για 10 χρονια, δηλ μετα τη 10ετια με 15ετια οποιος και μονο οποιος εχει τα κοινωνικα κριτηρια θα μπει σε υποψηφιοτητα να παει επαρχια φιλος μου που περασε το 2007 με 3 παιδια εχει φαι ακυρο 3 φορες... Και γενικα να ξερετε οι βορειοελλαδιτες μεταθεσεις ειναι πααααρα πολυ δυσκολο να παρουν.. μονο η πελοποννησος παιρνει ευκολα σχετικα μεταθεσεις. Αυτα δεν τα λεω για να αποθαρρυνω αλλα για να σας δωσω πληροφοριες για τη πραγματικοτητα και τη κατασταση εδω στην αθηνα και με το τι παιζει γενικα
Καλή επιτυχία σε όλους μάγκες μακάρι να μπούμε όλοι αλλα πεεες τα ρε Λευτέρη χαχαχχα ο κάθε ένας με τις πηγές του, μπορεί κάποιοι να έχετε όντως αλλα με τόσα τρολλ τι να πιστέψεις... οχι τίποτα άλλο αλλα απο τη μια λέω ναι μωρέ και μπήκαμε και μετά απο κάτω ο άλλος μου ρίχνει άκυρο χαχα!!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Υπομονη μεχρι 9 Σεπτεμβριου! Κλειστε τα αυτια-ματια στους τρολλακιδες.
Η βαση θα ειναι κατω απο 2500!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Νικο δεν μιλαω προσωπικα για σενα και την πηγη σου. Μπραβο σου που δινεις πληροφοριες και βοηθας αλλα εδω και μηνες που παρακαλουθω το συγκεκριμενο φορουμ ( χρονια κατι αλλα ) λεγανε κατι τρολλ νουμερα τρελα και τα παλικαρια τα πιστευανε και μερικοι εχαναν τις ελπιδες τους. Ειναι νωρις για τη βαση. Ηρεμια και ολα θα ερθουν στο φως συντομα ! ~ Φιλικα παντα ~
και κάτω από 2400 αν πεις μέσα θα είσαι παλι.Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Υπομονη μεχρι 9 Σεπτεμβριου! Κλειστε τα αυτια-ματια στους τρολλακιδες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες