Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Το τελευταίο προεδρικό διαταγμα μεταθέσεων λέει :
Οι ειδικοί φρουροί τοποθετούνται με διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Μεταγωγών Δικαστηρίων, Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων, εκτός της περιοχής μετάθεσης στην οποία υπάγεται ο τόπος συμφερόντων τους, με εξαίρεση τις περιοχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Αυτό δε σημαίνει ότι όσο είσαι ΕΦ 8 χρόνια, μπορείς να υπηρετείς μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη;
Οι ειδικοί φρουροί τοποθετούνται με διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Μεταγωγών Δικαστηρίων, Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων, εκτός της περιοχής μετάθεσης στην οποία υπάγεται ο τόπος συμφερόντων τους, με εξαίρεση τις περιοχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Αυτό δε σημαίνει ότι όσο είσαι ΕΦ 8 χρόνια, μπορείς να υπηρετείς μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη;
Η λογική λέει β κατηγορία 2300 με 2450... Α κατηγορία κάνεις δε ξέρει είναι πολλές οι ισοβαθμίες κοντά στο 2500.. κάποιος είπε για βεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας Ούτε για πλάκα δεν πρόκειται να στο μετρήσουν μόνο πιστοποίηση και αυτό στο λέω 10000%. Για τον φίλο που ρωτήσε για τα 9 μήνα δεν θα πάρεις. Διότι πρέπει να έχεις οργανική θέση κατά την γέννηση του παιδιού σύμφωνα με ΠΔ.
Καλησπέρα είμαι από επαλ και κατάθεσα το απολυτήριο επαγγελματικού λυκείου.. σε ποια κατηγορία μπαίνω α η β.. ευχαριστω
Από εσένα εξαρτάται ποια δήλωσες.
Εάν έδωσες απολυτήριο λυκείου πας α
Εάν έδωσες το πτυχίο ειδικότητας πας β.
Όταν συμπλήρωσες την αίτηση ποιον αριθμό έβαλες;1 ή 2;
Εάν έδωσες απολυτήριο λυκείου πας α
Εάν έδωσες το πτυχίο ειδικότητας πας β.
Όταν συμπλήρωσες την αίτηση ποιον αριθμό έβαλες;1 ή 2;
Το αρχηγειο δεχτηκε το βεκ αν το μετρησουν το μετρησαν
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
lok94 έγραψε:Η λογική λέει β κατηγορία 2300 με 2450... Α κατηγορία κάνεις δε ξέρει είναι πολλές οι ισοβαθμίες κοντά στο 2500.. κάποιος είπε για βεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας Ούτε για πλάκα δεν πρόκειται να στο μετρήσουν μόνο πιστοποίηση και αυτό στο λέω 10000%. Για τον φίλο που ρωτήσε για τα 9 μήνα δεν θα πάρεις. Διότι πρέπει να έχεις οργανική θέση κατά την γέννηση του παιδιού σύμφωνα με ΠΔ.
Πάμε λίγο από την αρχή.. πήγα την πιστοποίηση και δεν μου τα μέτρησαν.. και δεν το λέω έτσι γιατί με πήραν από το τμήμα να τους πάω ένα χαρτί από το ΙΕΚ.. έτσι πήγα το ΒΕΚ την Παρασκευή και σήμερα μου είπε στο τμήμα ότι το δέχτηκαν.. το ίδιο έγινε με άλλα 2 άτομα που ξέρω πάλι καλά δηλαδή δεν ήταν μόνο σε εμένα..
Εσύ λοιπόν τι χαρτί έβαλες και αν έβαλες πιστοποίηση μπορεί να πέρασε από την ΓΑΔΑ αλλά όχι από το αρχηγείο.. Έδωσα και τα 2 πλέον ας μετρήσουν ότι θέλουν. Αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία από κεντρικό τμήμα Αθηνών
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Καλησπέρα μόλις κατέθεσε χαρτιά όλα οκ... μου είπαν ότι είμαι πολύ καλά με 2340 πιστεύω να σταθώ τυχερός όπως όλοι με τα ίδια η και ποιο κατω... σε όλους καλή επιτυχία λίγο έμεινε μάγκες... αν και δεν δίνω πολύ βάση με αυτά που λένε κάποιοι από 2500 και γιατί παίζει πολύ παραπληροφόρηση.. ΕΛΛΑΣ!
εγω παω γαλατσι κατα τις 9KostasDea342 έγραψε:Τα άλλα τα έχω κάνει και δεν έχω άγχος. Τα έχω. Δεν βλέπω την ώρα να σχολασω να πάω να τρέξω να δω τι κάνω. Τρέχει κάνεις γαλατσι ; Να πάμε μαζί να τρέχω πίσω του ;
Πραγματικά εδώ μέσα Ο καθένας λέει ότι του κατεβάζει το μυαλό ; Θέλω να πιστεύω ότι τα τραγικά σενάρια για υμετ υατ τα λένε άτομα τελείως άσχετα. Υμετ υατ λοιπόν πηγαίνουν μόνο ανακριτικόι υπάλληλοι ( βλ αστυφύλακες). ΜΟΝΟ... τα 1500 άτομα θα κατανεμηθούν σε Δίας δέλτα και σε κάποια τμήματα σκοπετο. Ο ειδικός φρουρός είναι μη ανακριτικός υπάλληλος.3 χρόνια δεν έχει δικαίωμα να κάνει καν χαρτιά για μετάθεση. Συνοπτικά 15 χρόνια minimum Αθήνα... Αθήνα 300 ευρώ το λιγότερο για μια τρύπα ( αξιοπρεπής σπίτι ) συν κοινόχρηστα θέρμανση ανέρχονται σε 450 ευρώ το μήνα πάγια έξοδα μόνο του Σπιτιού και σίγουρα αν έχεις μηχανή η αμάξι που είναι αναγκαίο για Αθήνα αυτόματα σημαίνει ότι βγαίνεις οριακά. Αυτή είναι η αλήθεια μη τρώτε δράκους για μεταθέσεις και βύσματα και ζωαρα στην Αθήνα. Όσο για κάποιον που ρωτήσε για 9 μηνο να σου ζησει το παιδάκι με το καλό το δεύτερο Αλλά 9 μήνο παίρνει μόνο όποιος έχει οργανική θέση κατά την γέννηση απόκτηση τέκνου
Τα σημείωνε ο υπεύθυνος στο αστυνομικό τμήμα ότι και να σου πω θα σου πω ψέματα.. τέλος πάντων μήπως ξέρουμε και τι παίζει με τριτεκνια γτ είμαι 27 και αν παίζουν ρόλο τα τατουάζ σε μη εμφανή σημεία όπως πλατη
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Καλή επιτυχία asdorf οτ καλύτερο για όλους!
Θανο επειδη γραφεις λιγο περιεργα τι εννοεις; Οποιος εχει 2500 και πανω ειναι μεσα;
Βεκ + πιστοποίηση =200 μόρια αν δεν έχεις πιστοποίηση και τους πας μόνο βεκ δεν παίρνεις τίποτα απλά...
Λοιπόν εγώ παιδιά πριν καταθέσω τα χαρτιά μου πήρα τηλ. Στο αρχηγείο και ρώτησα για το ΙΕΚ. Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται πιστοποιηση δεν το λέει πουθενά. Και αν πας στο ΑΤ και έχεις θέμα να μας πάρουν τηλέφωνο. Πήγα κατέθεσα τα χαρτιά μου το πήραν το ΒΕΚ κανονικά χωρίς να μου πουν τίποτα. Εγώ είχα σκοπό αν δεν το έπαιρναν να τους έλεγα να το βάλουν και αν το έκοβαν από πάνω θα έκανα ένσταση. Την άλλη μέρα με πήραν τηλ. Γιατί είχαμε ξεχάσει να γράψουμε αν είμαι έγγαμος και πήραν να με ρωτήσουν. Τους είπα όλα καλά; Μου είπαν Ναι έχει ελεγχθεί η αίτηση όλα καλά και αποστέλλεται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες