Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεδρίασε η επιτροπή διαγωνισμού Παρασκευή μεσημέρι, αν δεν είχαν σκοπό να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες συνεντεύξεων.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Μήπως δεν συνεδρίασε καν. Μπορεί να υπήρχαν έτοιμοι οι πίνακες απλά να χρειαζόταν ανασυγκρότηση για μα δημοσιευθούν
Εγώ πάντως νόμιζα ότι θα μένουμε στην πυροσβεστική Ακαδημία. Γιατί είναι αδύνατο με τα χρήματα που θα παίρνουμε σαν δόκιμοι ανθυπολοχαγοί για τους 4 μήνες που είναι λιγότερο και από το κατώτατο μισθο να μπορείς να νοικιάσεις σπίτι στην περίπτωση που είναι κάποιος από επαρχία
-
Εγώ πάντως που πήρα τηλ μου είπε περιμένουν αυτόν ίσως και αρχές του επόμενου μήνα. Με λίγα λόγια δεν ξέρουν τίποτα
-
Θέλω να πιστεύω πως θα δοθούν λύσεις για όσους είναι από επαρχία
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Δε μου φαίνεται οτι υποχρεούνται να δώσουν λυσεις για εμάς απο επαρχία, δυστυχώς. Και ιδιωτικά, αν κάποιος εγκριθεί για συνέντευξη δεν δίνεται στεγαστική λύση. Ούτε στο δημόσιο, στην ΕΣΔΔΑ λ. Χ.
Όσο για τον μισθό, φίλος μου δουλευει 14 ωρες για 500?.
Ίσως μία λύση ειναι η οργάνωση μεταξυ των επιτυχόντων, για τυχόν συγκατοίκηση σε Airbnb.
Και πόσο χειρότερα θα γινουν όλα τωρα με την ακριβεια.
Όσο για τον μισθό, φίλος μου δουλευει 14 ωρες για 500?.
Ίσως μία λύση ειναι η οργάνωση μεταξυ των επιτυχόντων, για τυχόν συγκατοίκηση σε Airbnb.
Και πόσο χειρότερα θα γινουν όλα τωρα με την ακριβεια.
Μα μιλάμε για κάτι που θα πάρει 4 μήνες όχι για μια μέρα και προφανώς δεν θα δώσουν λύση για κάτι τέτοιο ούτε για τα έξοδα μετακίνησης του καθενός. Απλά εμένα μου φαίνεται δύσκολο με μισθό δόκιμου ανθυποπυραγου να μην υπάρχει στέγαση από την υπηρεσία. Τώρα αν ο μισθός είναι ανθυποπυραγου άλλαζε το πράγμα
Η διαμονή όσων κατάγονται από επαρχία είναι πολύ σοβαρό θέμα δυστυχώς όμως δε νομίζω ότι θα ασχοληθεί κάποιος από το Δημόσιο. Τα ίδια πάνω κάτω συμβαίνουν και στην ΕΣΔΔΑ όπου για 2 χρόνια καλείται ο δόκιμος δημόσιος υπάλληλος να πορευθεί με 800 ευρώ περίπου και θα πρέπει αν είναι από επαρχία και δεν έχει σπίτι να νοικιάσει. Η λύση θα μπορούσε να έρθει σε ένα μεγάλο βαθμό από την τηλεκπαίδευση και όπου απαιτείαι και χρειάζεται πρακτική να πηγαίνεις στη σχολή. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Έχει μάθει κανείς κάποιο νεότερο αν ποτέ βγάλουν ημερομηνίες;
Άλλο 800 ευρώ και άλλο κάτω από 500 που νομίζω τόσα παίρνουν οι δόκιμοι ανθυποπυραγοι.Τέλος πάντων μάλλον κάνεις δεν ξέρει σίγουρα τι ισχύει με τη στέγαση και φοβάμαι ότι θα αργήσουμε και να μάθουμε
-
Τίποτα και σήμερα. Όποτε φεύγουν εμμέσως οι εξετάσεις για μέσα Μαρτίου (και αν).
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Εδώ οι σμηνίες που βγαίνουν απο ΣΜΥ, διορίζονται και παιρνουν 600?... Με ενοίκια 500... Απαραδεκτες καταστασεις δυστυχώς
Γενικά η στεγαση ειναι πολυ σημαντικο θεμα. Ακόμα και για ατομα που δεν ειναι απο επαρχια αλλα μένουν στην αλλη ακρη της Αθήνας και θελουν 2 ωρες να φτάσουν με την κινηση το πρωι στην ακαδημια. Αλλά τουλαχιστον για αυτους που ειναι απο επαρχια πρεπει να μεριμνησουν.Και δε σχολιαζω καν το αν μπορεις να βρεις σπιτι στη κηφισια για 4 μηνες και να μπορεις να το πληρωσεις με το μισθο του δοκιμου.
Ιδανικά αν δε μπορει να παρέχει η ακαδημία δωματία, ας γινουν εξ'αποστασεως τα μαθηματα (που ετσι κι αλλιως ετσι γινεται στις περισσοτερες σχολες)
Ιδανικά αν δε μπορει να παρέχει η ακαδημία δωματία, ας γινουν εξ'αποστασεως τα μαθηματα (που ετσι κι αλλιως ετσι γινεται στις περισσοτερες σχολες)
-
Τώρα με την πανδημια ίσως να παίζει αρκετά η εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Αλλά προέχει να βγουν πρώτα οι συνεντεύξεις.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
Θα βγει τίποτα αύριο?
Καλημέρα και καλή εβδομάδα ελπίζω μες την εβδομάδα να πάρει τέλος αυτό το μαρτύριο και να ανακοινωθεί μια ημερομηνία. Αν κάποιος επικοινωνήσει ας μας πει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες