Charlie Harper 13 έγραψε:Στην προκήρυξη δεν έδωσε 1000 μόρια σε δίπλωμα φορτηγου η νταλίκας ούτε καν τα μοριοδότησε. Στα πτυχία έδωσε 1000 μόρια από το πουθενά.
Καλά έκανε πρέπει να μπουν και οι πτυχιούχοι κάπου και στους εποπ έδωσε κίνητρο να μπουν πτυχιούχοι ! Και κανονικά τους πτυχιούχος έπρεπε να τους κάνει και υπαξιωματικούς κατευθείαν, και πάτε και εσείς να βγάλετε ΤΕΙ και ΑΕΙ και μετά πείτε είναι εύκολα και να μιλάτε υποτιμητικά για τους πτυχιούχους !
Charlie Harper 13 έγραψε:Στην προκήρυξη δεν έδωσε 1000 μόρια σε δίπλωμα φορτηγου η νταλίκας ούτε καν τα μοριοδότησε. Στα πτυχία έδωσε 1000 μόρια από το πουθενά.
Καλά έκανε πρέπει να μπουν και οι πτυχιούχοι κάπου και στους εποπ έδωσε κίνητρο να μπουν πτυχιούχοι ! Και κανονικά τους πτυχιούχος έπρεπε να τους κάνει και υπαξιωματικούς κατευθείαν, και πάτε και εσείς να βγάλετε ΤΕΙ και ΑΕΙ και μετά πείτε είναι εύκολα και να μιλάτε υποτιμητικά για τους πτυχιούχους !
Επειδή έχεις πτυχίο πρέπει να σε κάνουν Στρατηγο δηλαδή. Αν θέλατε αξιώματα ας επιλέγατε στρατιωτικές αστυνομικές σχολές όταν είχατε τα μόρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Charlie Harper 13 την Τρί Ιούλ 20, 2021 11:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MAKISS! έγραψε:Η βαση θα παίξει περίπου 3300 όπως το ακούτε
δυστυχώς κάποια κολοπαιδακια που πήραν πτυχίο εκεί που φτύνανε γλείφουνε τώρα
ξέρουν αυτοί τη λέω ...
Άστο το έχουμε ξαναγράψει βαση 4000+.
Θελει 320 ατομα με 16 απολυτηριο πτυχιο ecdl lower διπλωμα και μια τριτεκνια Δεν ειναι κατι wow Με αυτα ειναι μια βαση 3200. Τα απολυτηρια φετος θα ειναι υψηλα Καθως οσοι εχουν πτυχια συνηθως εχουν και καλα απολυτηρια
Καλά λες.320 άτομα θα είναι τριτεκνοι και απολυτήριο 16. Ακούγεται εντελώς φυσιολογικό!
Το πτυχίο είναι καθαρά θέμα δικής σου εξέλιξης. Επειδή είμαι πτυχιούχος δεν είμαι πιο αποδοτικός από κάποιον άλλο στο κομμάτι της αστυνομίας. Τώρα αυτά περί φιλότιμο κλπ κλπ είναι προσωπικό θέμα επίσης και τα ακούω βερεσε αυτά περί παιδιών λυκείου με φιλότιμο. Δεν ξέρω αν θα μπω η όχι, είμαι ήδη εργαζόμενος δεν περιμένω κάποια σωτηρία. Έκανα τα χαρτιά μου γιατί είναι κάτι που Μ αρέσει. Καλή τύχη σε όλους και καλά μυαλά.
Βλεπω μιλατε συνεχεια για βασεις κλπ που αφορουν μονο τους 400... Κανονικα θα επρεπε να μιλατε και για τους υπολοιπους 600 μην ειστε ψαρια θα τους παρει και θα πει και ενα τραγουδι!
Επειδή έχεις πτυχίο πρέπει να σε κάνουν Στρατηγο δηλαδή. Αν θέλατε αξιώματα ας επιλέγατε στρατιωτικές αστυνομικές σχολές όταν είχατε τα μόρια.
Τι στρατηγούς και αξιώματα λες εκτός πραγματικότητας εισια ρε ; Τελευταίο στην αστυνομικοί βαθμίδα με 830-850 μέσα στην Αθήνα και στο έλεος κάθε αναρχικού ! Πολύ τους ζηλεύω τι να σου πω, μην λέμε ότι να ναι !
MAKISS! έγραψε:Η βαση θα παίξει περίπου 3300 όπως το ακούτε
δυστυχώς κάποια κολοπαιδακια που πήραν πτυχίο εκεί που φτύνανε γλείφουνε τώρα
ξέρουν αυτοί τη λέω ...
Άστο το έχουμε ξαναγράψει βαση 4000+.
Θελει 320 ατομα με 16 απολυτηριο πτυχιο ecdl lower διπλωμα και μια τριτεκνια Δεν ειναι κατι wow Με αυτα ειναι μια βαση 3200. Τα απολυτηρια φετος θα ειναι υψηλα Καθως οσοι εχουν πτυχια συνηθως εχουν και καλα απολυτηρια
Όσοι έχουν περάσει σε κάτι πανεπιστήμια ξαι ΤΕΙ της πουτσας με 6-7 χιλιάδες βάση έχουν καλά απολυτήρια δεν νομίζω ..
Kostasdim έγραψε:Βλεπω μιλατε συνεχεια για βασεις κλπ που αφορουν μονο τους 400... Κανονικα θα επρεπε να μιλατε και για τους υπολοιπους 600 μην ειστε ψαρια θα τους παρει και θα πει και ενα τραγουδι!
Σύμφωνο ότι θα τους πάρει εφόσον δεν γίνουν εκλογές. Γιατί αν γίνουν και δεν ξαναβγεί η κυβέρνηση καταλαβαίνουμε τι θα παιχτεί.
Το θέμα δεν είναι ότι απλά πέρασαν στη σχολή. Την τελείωσαν κιόλας. Και ναι αυτό από μόνο του τους καθιστά επαγγελματικά πιο "ικανούς" στην αγορά εργασίας και δικαίως μοριοδοτουνται. Δε σημαίνει ότι θα είναι πιο αποδοτικοί στο συγκεκριμένο επάγγελμα
Charlie Harper 13 έγραψε:Θα φύγουν μέσα σε ένα μήνα καθώς η διάλυση της ΟΠΠΙ θα είναι μέσα στης προτεραιότητες τους. Οπότε όλοι οι πτυχιούχοι ιωταδες μετάθεση σε Δράση Διας.
Οπως τα ακους βερεσε τα λες και βερεσε. Ας εμπαινες απο αστυφυλακων μεγαλε μιας και εισαι υπερ του πτυχιου. Και πιστεψε με το φιλοτιμο ενος υπαλληλου κραταει ορθια την αστυνομια το στρατο και ολα τα σωματα ασφαλειας που υπολειτουργουν!