Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από Politis1994 »

XristosMP έγραψε:Γιατι μιλας ετσι στον Ηλια; Δεν ειπε τιποτα κακο ο ανθρωπος.Τελικα θα βγουν τα αποτελεσματα μεχρι τις 23:59 πολιτη;

εσύ πάντως Χρήστο οπότε μιλάς για μένα η ειρωνεία θα λες η υπονοούμενα η γενικά έχεις μια δυσφορία. Κακά τα ψέματα δε ταιριάζουμε με όλους. Ο Ηλίας όπως μιλάει θα του απαντάω. Εγώ γκόμενά του Νίκου είμαι; Τότε και συ είσαι δικηγόρος του Ηλία.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Όχι αν βγουν 12.01 παίρνω απουσία;
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από XristosMP »

Politis1994 έγραψε:
XristosMP έγραψε:Γιατι μιλας ετσι στον Ηλια; Δεν ειπε τιποτα κακο ο ανθρωπος.Τελικα θα βγουν τα αποτελεσματα μεχρι τις 23:59 πολιτη;

εσύ πάντως Χρήστο οπότε μιλάς για μένα η ειρωνεία θα λες η υπονοούμενα η γενικά έχεις μια δυσφορία. Κακά τα ψέματα δε ταιριάζουμε με όλους. Ο Ηλίας όπως μιλάει θα του απαντάω. Εγώ γκόμενά του Νίκου είμαι; Τότε και συ είσαι δικηγόρος του Ηλία.
Σε καμια περιπτωση αδερφε, εχουμε μιλησει κιολας σε προσωπικα μηνυματα και απορω γιατι νομιζεις οτι σε ειρωνευομαι.

Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι ο Ηλιας77 ειναι σοβαρο παιδι και μετρημενο οσες φορες εχει τυχει να πει κατι εδω στο φορουμ.

Ολα καλα...

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Mortar »

Politi πιστεύω γίνεται η αψιμαχία επειδή είσαι σίγουρος ότι βγαίνουν αύριο για ΠΑ, ενώ το ΥΠΕΘΑ είπε ότι θα βγουν από 1 Ιουνίου και έπειτα. Υπομονή σε όλους.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Αυτός ο σοβαροε που λες του είπε του Νίκου 521 που το παιδί με υποστήριξε σε κάτι ότι γιατί μιλάει γκόμενά του είσαι. Ναι γκόμενά του είμαι λοιπόν. Φτιάξε ένα νήμα για τις γκόμενες μου τι να πω.
Άβαταρ μέλους
alexmpss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από alexmpss »

Παιδιά από την μέρα που θα βγουν τα αποτελέσματα μέχρι την μέρα που θα μπούμε Ποσό καιρό θα πάρει γιατί βρήκα δουλειά και δεν ξέρω άμα αξίζει να ξεκινήσω τώρα

Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 60
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

alexmpss έγραψε: Παιδιά από την μέρα που θα βγουν τα αποτελέσματα μέχρι την μέρα που θα μπούμε Ποσό καιρό θα πάρει γιατί βρήκα δουλειά και δεν ξέρω άμα αξίζει να ξεκινήσω τώρα

Εσύ ξεκινα τη δουλειά σου αγόρι μου. Έναν δύο μήνες όσο πάει. Από το τίποτα τουλάχιστον θα έχεις ένα εισόδημα. Ασε που μπορεί και να μην μπεις. Ας έχεις μια πισινή. Δεν είναι κακό. Και αν μπεις απλά παραιτεισαι και λες συγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Δεν είναι κακό να παραιτεισαι αν δεν σαρεσει κάτι η αν βρεις κάτι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
alexmpss

Μου είπε ο άνθρωπος μην φύγεις σε δυο μήνες Αλλά τι να κάνουμε δεν είναι και μπάρμπας μου

LUNARET
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από LUNARET »

Όπως κοιτάει να βγάλει την δουλειά του ετσι και εσυ να κανεις την δική σου...
Stavran
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Stavran »

alexmpss έγραψε:Μου είπε ο άνθρωπος μην φύγεις σε δυο μήνες Αλλά τι να κάνουμε δεν είναι και μπάρμπας μου

Με την ίδια άνεση π θα σε έδιωχνε αυτος αύριο μεθαύριο για κάποιον καλύτερο η γιατι δεν σε χρειάζεται. Με την ίδια άνεση θα πεις και εσύ αν περασεις θα εξαφανιστείσ

Hlias77
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Hlias77 »

Πολίτη περιμένω αύριο να βγουν. Παίζεις με την ψυχολογία όλων των παιδιών εδώ μέσα. Βγαίνει επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο και λες πάλι τα δικά σου.
Άβαταρ μέλους
alexmpss

Αριστος φιλε!
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από XristosMP »

Stavran έγραψε:
alexmpss έγραψε:Μου είπε ο άνθρωπος μην φύγεις σε δυο μήνες Αλλά τι να κάνουμε δεν είναι και μπάρμπας μου

Με την ίδια άνεση π θα σε έδιωχνε αυτος αύριο μεθαύριο για κάποιον καλύτερο η γιατι δεν σε χρειάζεται. Με την ίδια άνεση θα πεις και εσύ αν περασεις θα εξαφανιστείς

Οπως τα λεει ο τεθωρας!

Σωστος!

Giorgos1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Giorgos1 »

Αφού δεν ξέρουν πότε θα βγάλουν τα αποτελέσματα, είναι σοβαρή ανακοίνωση τώρα αυτή, "από 1 Ιουνίου και βλεεεεεπουμε"; Δηλαδή ή βγάλε ανακοίνωση με ακριβής ημερομηνία ή μη βγάλεις καθόλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos1 την Τετ Μάιος 26, 2021 9:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Odym
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Odym »

Παντως ο πολίτης είπε αεροπορία αύριο και τα άλλα θα αργήσουν κάμποσο. Μπορεί η ανακοίνωση να είναι για τα άλλα άλλ νταξει για να δείχνει ομοιογένεια τα γράψαμε όλα... Ή! Όντως είχαν σκοπό να βγουν όπως τα έλεγε και τελευταία στιγμή το άλλαξαν και της αεροπορίας. Πάντως δεν πιστεύω ότι κανένα από τα παιδιά που είπε κάτι για ημερομηνία είχε σκοπό να "παίξει" με την ψυχολογία κανενός. Αν κάποιοι βλέπουν δόλο παντού τι να πω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης