Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Panos έγραψε:
Pyr έγραψε:Μεσημεράκι βαριά απογευματάκι θα έχουν βγεί.
Σε πιο κεφάλαιο της προκήρυξης λέει την ημερομηνία έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων;

σε κανένα προφανώς.

ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Παιδια εγώ προσωπικά πέρσυ είχα κάνει τα χαρτιά μου για Θεσσαλονίκη ωσ δόκιμος και τριτεκνος και είχα και προτεραιότητα από ειδικές δυνάμεις όπως ήταν πέρσυ η προκήρυξη και ήμουν θέσει 18-19 αν θυμάμαι καλά και περναν 12 άτομα ανά κατηγορία.. στους μάχιμους εγώ τα έκανα.. ξαφνικά κάθομαι και ψάχνω μετά αφού δεν με πήραν της λίστες με τα ονόματα και βλέπω ένας που ήταν θέσει 29 να τον πήραν επιλαχον σαν 13 και χωριά από αυτό ήταν ειδικές δυνάμεις γιατί το ήξερα το παιδί και ήταν του 1996 ενώ εγώ 1997 όπως έλεγε η προκήρυξη ξανά λέω προτεραιότητα οι δόκιμοι και η μικρότερη σε ηλικία πέρα από αυτό δεν είχε ανήλικα τέκνα και πέρασε εμένα και άλλα 5-6 άτομα το πώς έγινε αυτό δεν ξέρω
350

Δημοσίευση από 350 »

fsafsa έγραψε: Επειδή δεν μπορώ να γράψω σε άλλο θέμα ίσως επηρεάσει και την συγκεκριμένη προκήρυξη, μόλις βγήκε απόφαση για πρόσληψη 12 επιλαχόντων στους Ειδικούς Φρουρούς.
γιατί δεν κάνεις λογαριασμό;
Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

Police7 έγραψε:
fsafsa έγραψε:Επειδή δεν μπορώ να γράψω σε άλλο θέμα ίσως επηρεάσει και την συγκεκριμένη προκήρυξη, μόλις βγήκε απόφαση για πρόσληψη 12 επιλαχόντων στους Ειδικούς Φρουρούς.
αυτό π τ είδες;
Δεν το είδα στο Ίντερνετ ελπίζω να ανέβει αύριο η διαταγή για να την αναρτήσω εδώ ,4 Α κατηγορία και 8 στην Β.
Break56

Δημοσίευση από Break56 »

Αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη όλα γίνονται!! Από την στιγμή που δεν εμπλέκονται εκπρόσωποι του ασεπ μην περιμένεις να γίνουν αξιοκρατικά!!! Καλή επιτυχία φίλε!!!
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Ranger94 »

Fsafsa απο τι ειδα προσλαβανε 12 ατομα μιξ.. και απο Α και απο Β κατηγορια.. γιατι το εκαναν ετσι?; Και γιατι δε προσλαβανε περισσοτερους αφου τα κενα που εμειναν εινα πολυ περισσοτερα απο 12;

Τα υπολοιπα δε θα καλυφθουν; Ξερεις κατι παραπανω τι παιζει; Απαντα αν μπορεις ευχαριστω!

Γεώργιος

Δημοσίευση από Γεώργιος »

Ωραία που θα ήταν να ξυπνούσαμε και να είχαν βγει... αλλά λίγη υπομονή ακόμα. Έφτασε η μέρα των αποτελεσμάτων, καλή επιτυχία σε όλους.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

ΔΕΑ έγραψε:Παιδια εγώ προσωπικά πέρσυ είχα κάνει τα χαρτιά μου για Θεσσαλονίκη ως δόκιμος και τριτεκνος και είχα και προτεραιότητα από ειδικές δυνάμεις όπως ήταν πέρσυ η προκήρυξη και ήμουν θέσει 18-19 αν θυμάμαι καλά και περναν 12 άτομα ανά κατηγορία. Στους μάχιμους εγώ τα έκανα. Ξαφνικά κάθομαι και ψάχνω μετά αφού δεν με πήραν της λίστες με τα ονόματα και βλέπω ένας που ήταν θέσει 29 να τον πήραν επιλαχον σαν 13 και χωριά από αυτό ήταν ειδικές δυνάμεις γιατί το ήξερα το παιδί και ήταν του 1996 ενώ εγώ 1997 όπως έλεγε η προκήρυξη ξανά λέω προτεραιότητα οι δόκιμοι και η μικρότερη σε ηλικία πέρα από αυτό δεν είχε ανήλικα τέκνα και πέρασε εμένα και άλλα 5-6 άτομα το πώς έγινε αυτό δεν ξέρω

Ένσταση έκανες;

Άβαταρ μέλους
Driver52
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Driver52 »

Σημερα βγαινουν τα προσωρινα αποτελεσματα.
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Μην ξεχνάτε πως πέρσι κάνανε ΚΑΙ στις 2 κατηγορίες, αν έχεις την καλοσύνη τσέκαρε το όνομα του στην κατηγορία Β σε ποια θέση ήταν!
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Ranger94 έγραψε:Fsafsa απο τι ειδα προσλαβανε 12 ατομα μιξ. Και απο Α και απο Β κατηγορια. Γιατι το εκαναν ετσι;Και γιατι δε προσλαβανε περισσοτερους αφου τα κενα που εμειναν εινα πολυ περισσοτερα απο 12;

Τα υπολοιπα δε θα καλυφθουν; Ξερεις κατι παραπανω τι παιζει; Απαντα αν μπορεις ευχαριστω!

Είχανε περισσότερες παραιτήσεις από την Β κατηγορία, θα πάρουν και άλλους αλλά όχι όσους πρέπει για να καλυφθούν όλα τα κενά, πχ αν υπάρχουν 300 κενά θα καλυφθούν 120 με 150 θέσεις το πολύ.

Πριν την φάση με τον covid θα έβγαινε προκήρυξη το φθινόπωρο για 1200 άτομα, τώρα αν βγάλει για 800 να πείτε και ευχαριστώ.

gxar8214

Δημοσίευση από gxar8214 »

Driver52 έγραψε:Σημερα βγαινουν τα προσωρινα αποτελεσματα.
Μακαρι αδερφε οπως και μα χει καλη επιτυχια σε ολους μας!

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ydneas »

fsafsa έγραψε:
Ranger94 έγραψε:Fsafsa απο τι ειδα προσλαβανε 12 ατομα μιξ. Και απο Α και απο Β κατηγορια. Γιατι το εκαναν ετσι;Και γιατι δε προσλαβανε περισσοτερους αφου τα κενα που εμειναν εινα πολυ περισσοτερα απο 12;

Είχανε περισσότερες παραιτήσεις από την Β κατηγορία, θα πάρουν και άλλους αλλά όχι όσους πρέπει για να καλυφθούν όλα τα κενά, πχ αν υπάρχουν 300 κενά θα καλυφθούν 120 με 150 θέσεις το πολύ.

Πριν την φάση με τον covid θα έβγαινε προκήρυξη το φθινόπωρο για 1200 άτομα, τώρα αν βγάλει για 800 να πείτε και ευχαριστώ.

που ξέρεις ότι θα βγει το φθινόπωρο;
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

fsafsa για ειδικους φρουρους αναφερεσαι εαν καταλαβα καλα.

υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο forum, ετσι μπερδευεται ο κοσμος.

εγραψες οτι ισως επηρεασει και την προκ των εποχικων.

τι σχεση εχουν οι διαδικασιες των ειδικων φρουρων με των εποχικων;

fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:fsafsa για ειδικους φρουρους αναφερεσαι εαν καταλαβα καλα.

υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο forum, ετσι μπερδευεται ο κοσμος.

εγραψες οτι ισως επηρεασει και την προκ των εποχικων.

τι σχεση εχουν οι διαδικασιες των ειδικων φρουρων με των εποχικων;

Μπορεί να παραιτηθούν από Ε. Φ, είναι μερικοί που δεν γουστάρουν καθόλου να είναι στο σώμα και ψάχνουν εναλλακτικές.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες