Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Slade7 »

Ioannislp έγραψε:Πως μετρούνται τα μόρια ακριβώς;

19 απολυτήριο Γενικού

Δίπλωμα μηχανής

Δίπλωμα αυτοκινήτου

Proficiency Αγγκικων;

Πόσα συγκεντρωνω; Έχω καμία ελπιδα; Νομίζω είμαι Α κατηγορία;

19 απολυτήριο δεν ξέρεις πως βγάζεις τα μόρια σου δεν ξέρεις σε ποια κατηγορία είσαι χαρείτε έναν αστυνομικό του μέλλοντος! Α ρε καημένο δημόσιο αν και σε βλέπω για τρολλ αλλά και πάλι συγκεντρώνεις 2600 ωστόσο επιλαχών

Άβαταρ μέλους
Dimis1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Dimis1 »

Φίλος παντως στην Β εχει 2510 και τον πήραν τηλ για κληρωση γιατι ισοβαθμεί στην 50 θέση. πως τότε ειναι η βαση 2540.

Η δεν κατάλαβε καλα και δεν μιλήσαμε σημερα να μου πει τι έγινε

Λοκ

Δημοσίευση από Λοκ »

Πως λετε την βάση στα 2620 εχθες ενος φιλου του ηρθε μαιλ για κληρωση με 2510 λογο τιμης οχι πλακα
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Slade7 »

Glock 19 έγραψε:Χωρίς παρεξηγηση... Ο άλλος λέει 2510 μόρια με ιδρώτα και κόπο;

Δλδ με ένα μέτριο απολυτήριο 15 από ΕΠΑΛ που βάζουν τους βαθμούς αέρα, με ειδικές δυνάμεις που πλέον περνάει και η κουτσή Μαρία, με ένα lower που έχει και ο τελευταίος των τελευταίων και με δίπλωμα Α1 και αυτοκίνητο που έχει όλη η Ελλάδα πάμε στα 2500...

Με συγχωρείτε αλλά δε βλέπω κόπο πουθενά...

Τα 2500 με 2600 μαζεύονται για πλάκα...

Από εκεί και πάνω ίσως λέω ίσως και να υπήρχε υποψία για κόπους που και πάλι χλωμό είναι...

Άντε και τα λέω τόσες μέρες γιατί το 15 Επαλ να είναι ισάξιο με το 15 γελ ; αυτό είναι η μεγαλύτερη αδικία της προκήρυξης και μετά έρχονται όλα τα άλλα που γράφεται από το πρωί.

Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Με 2450 δεν υπάρχουν ελπίδες ε;
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Το πιο μεγάλο δίκαιο γράφει ο Slade δυστυχώς έτσι είναι...
Glock 19
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Glock 19 »

Όχι μόνο ειναι άδικο αλλά βγήκαν και ευνοημένοι αυτοί από ΕΠΑΛ γτ είχαν την επιλογή να κάνουν τα χαρτιά τους κια στις 2 κατηγορίες, με απολυτήριο κια πτυχίο... Από τα γελ είχαν μόνο την Α κατηγορία και τρώγανε και τσεκούρι στους βαθμούς...

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Dimos από τους επιλαχών θα εννοείς στην 50, θέση. Και παίρνουν μέχρι 60 επιλαχών.
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Dimis1 έγραψε:Φίλος παντως στην Β εχει 2510 και τον πήραν τηλ για κληρωση γιατι ισοβαθμεί στην 50 θέση. Πως τότε ειναι η βαση 2540.

Η δεν κατάλαβε καλα και δεν μιλήσαμε σημερα να μου πει τι έγινε

φιλε η ισοβαθμια δεν παιζει ρολο αν εισαι επιτυχων η επιλαχων. Σε καλουν για καταταξη στον πινακα ανεξαιρέτως.2540 η βαση δηλαδη 300 θεση στην β. Και μετα παει λεγοντας προς τα κατω.

Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Παιδια οποιος γνωριζει τι συμβαινει με το βεκ απο το δημοσιο ιεκ ας κανει μια ενημερωση ευχαριστω!!!
Μακης

Δημοσίευση από Μακης »

Ότι νανε είναι αυτή η προκυριξη μια ζωή όλοι ρε μας κοροϊδεύουν εδώ στην Ελλάδα και όλοι βάζουν μέσον και ***** θα περάσουν κάτι άχρηστοι οι οποίοι δεν ξέρουν ΟΥΤΕ το όπλο να πιάσουν κάτι χαζα βάζουν.. και αυτούς που αξίζουν τους γράφουν κανονικά.. γιατί απλά ήμαστε στην Ελλάδα στην χώρα που μας κοροϊδεύουν μια ζωή
Ioannislp

Δημοσίευση από Ioannislp »

Είδα ότι πολλαπλασιάζονται επί 100 και απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω! Τώρα για τα υπόλοιπα που λες δεν δίνω δεκάρα! Πάντως τρολ δεν είμαι σε καμία περίπτωση! Κράτα τις κρίσεις για τον εαυτό σου
Δ. ΕΔ
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Δ. ΕΔ »

Παιδιά σταματήστε πλέον να κράζετε είτε πολύτεκνους είτε τριτεκνους είτε πτυχία επαλ είτε τις γυναίκες κτλπα για όλα βρίσκετε κάτι να πείτε έλεος εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα που έχουμε! Απλό.. Με 10απολυτηριο δεα Εδ δίπλωμα μηχανής δίπλωμα αυτοκινήτου και ένα λοουερ έχετε τα πάντα με λίγα λόγια κ βγάζετε 2600 πολύ κοντά στην βάση!! Και σας έβαλα 10 αυτό τα λέει όλα με την άποψη ότι μπορεί να μην πιάσατε την βάση αλλά δεν σας φταίει κάνει σε αυτό.. Οπότε είστε αρκετοί που δεν έχετε όλα τα διπλώματα για να φτάσετε το ταβάνι σας!! Αν όλοι εδώ μέσα τα είχαμε θα ειμασταν μέσα, μαζι με τους πολύτεκνους κ τους τριτεκνους!! Εγώ για 10μορια δν είμαι επιλαχων στην Β.. Τι φταίει ο τριτεκνος; εγώ φταίω που δεν έχω δίπλωμα μηχανής κ αυτοκινήτου να είχα 3000μορια.. ο καθένας κάνει τις επιλογές του.. Δεν τα έχω γτ δν ασχολήθηκα κ δν μ φταίει κανένας!! Αι μέσα μ θα ήθελα να μπω αν κάποιος δν πληρεί της προϋποθέσεις στα πκε κτλπα να με φωνάξουν εγώ ξέρω ότι θα τα περάσω έτσι απλά!! Αλλά ότι είναι.. Σταματήστε να κράζετε λοιπον
niceguy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από niceguy »

Δ. ΕΔ έγραψε:Παιδιά σταματήστε πλέον να κράζετε είτε πολύτεκνους είτε τριτεκνους είτε πτυχία επαλ είτε τις γυναίκες κτλπα για όλα βρίσκετε κάτι να πείτε έλεος εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα που έχουμε! Απλό. Με 10απολυτηριο δεα Εδ δίπλωμα μηχανής δίπλωμα αυτοκινήτου και ένα λοουερ έχετε τα πάντα με λίγα λόγια κ βγάζετε 2600 πολύ κοντά στην βάση! Και σας έβαλα 10 αυτό τα λέει όλα με την άποψη ότι μπορεί να μην πιάσατε την βάση αλλά δεν σας φταίει κάνει σε αυτό. Οπότε είστε αρκετοί που δεν έχετε όλα τα διπλώματα για να φτάσετε το ταβάνι σας! Αν όλοι εδώ μέσα τα είχαμε θα ειμασταν μέσα, μαζι με τους πολύτεκνους κ τους τριτεκνους! Εγώ για 10μορια δν είμαι επιλαχων στην Β. Τι φταίει ο τριτεκνος; Εγώ φταίω που δεν έχω δίπλωμα μηχανής κ αυτοκινήτου να είχα 3000μορια. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν τα έχω γτ δν ασχολήθηκα κ δν μ φταίει κανένας! Αι μέσα μ θα ήθελα να μπω αν κάποιος δν πληρεί της προϋποθέσεις στα πκε κτλπα να με φωνάξουν εγώ ξέρω ότι θα τα περάσω έτσι απλά! Αλλά ότι είναι. Σταματήστε να κράζετε λοιπον

Ποσα μορια εχεις?
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

1580 και θέση 1405 ! Μπορεί να κάποιος να μου πει τι πιθανότητες μπορεί να έχω ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες