Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Κατα 90% ξερω ποιος θα ειναι αλλα καλο ειναι να περιμενουμε!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Χρυσοχοιδης στο προπο.Κικιλιας εθνικής αμύνης
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Ναι ο χρυσοχοιδης έχει καλή πορεία στ ΠΡΟΠΟ αλλά δύσκολο Ν βάλουν πασοκο
Κικιλιας εθνικης αμυνας σιγουρα.. τωρα προστασιας του πολιτη ιδεα δεν εχω... τον χαρακοπουλο περιμενα.. εχει καλη πορεια ο τυπος!!!
Πάντως το άρθρο έγραφε 1300 προσλήψεις. Μάλλον λάθος θα κάνανε.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
http://policenet.gr/article/%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BF%CF%87%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83
Κυριοι το θεμα εχει παρει φωτια!!
Τοσα χρονια και ολα να συμβαινουν τωρα, δεν γινεται να ειναι τυχαιο ή εστω προεκλογικα καπριτσια τοσα χιλιαρικα. Για καποιο λογο εγιναν αυτες οι ανανεωσεις. Οσο για εσας που τρεχετε με τα χιλιαρια και τα σχετικα, τα βαρακια ειναι για επαγγελματικα πραγματα απο οσο ξερω. Επαιζα και εγω οπως και πολλοι εδω, για αρκετα χρονια μπαλα. Κατα τη γνωμη μου ολη η ιστορια ειναι το τεμπο. Σε ενα χιλιαρι καλο ειναι να κρατησεις ενα τεμπο 30-40% με χαλαρες ανασες και μετα στα τελευταια να αντεξεις να βγαλεις εστω και +20% εκρηξη. Αυτο ομως δεν συμβαινει απο την μια βδομαδα στην αλλη. Πιστευω 3 βδομαδες με ενα σωστο τζοκινγκ με καλη διατροφη μπορει να αποφερει καλα αποτελεσματα. Υπομονη και ονειρα παιδες!
Κυριοι το θεμα εχει παρει φωτια!!
Τοσα χρονια και ολα να συμβαινουν τωρα, δεν γινεται να ειναι τυχαιο ή εστω προεκλογικα καπριτσια τοσα χιλιαρικα. Για καποιο λογο εγιναν αυτες οι ανανεωσεις. Οσο για εσας που τρεχετε με τα χιλιαρια και τα σχετικα, τα βαρακια ειναι για επαγγελματικα πραγματα απο οσο ξερω. Επαιζα και εγω οπως και πολλοι εδω, για αρκετα χρονια μπαλα. Κατα τη γνωμη μου ολη η ιστορια ειναι το τεμπο. Σε ενα χιλιαρι καλο ειναι να κρατησεις ενα τεμπο 30-40% με χαλαρες ανασες και μετα στα τελευταια να αντεξεις να βγαλεις εστω και +20% εκρηξη. Αυτο ομως δεν συμβαινει απο την μια βδομαδα στην αλλη. Πιστευω 3 βδομαδες με ενα σωστο τζοκινγκ με καλη διατροφη μπορει να αποφερει καλα αποτελεσματα. Υπομονη και ονειρα παιδες!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Δοκιμε αυτα ειναι του συριζα... ο Μητσοτακης εχει μιλησει οτι η δικη του και κυβερνηση θα παρει 1000 καινουριες μηχανες και περιπολικα μαζι με τα 1500 ατομα!
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Xanthos έγραψε:Γιατι φιλε μου για μηχανης κ αυτοκινητου δεν ξοδευτικες; Δεν εβγαλε το κρατος κ η σχολη;
σου χρησιμευει καπου ομως η μηχανη και το αυτοκινητο, ενω το επαγγελματικο ποιος ο λογος να το βγαλεις αφου δεν θα κανεις τετοια δουλεια που να ασχολειται με βαρεα φορτηγα
και δεν κοστιζει το ιδιο το επαγγελματικο, με το αυτοκινητο και την μοτοσυκλετα μην γελιομαστε
Εννοειτε και το εχω ξαναπει.. ειδικους φρουρους ζητανε κ οχι φορτιγατζιδες.. αλλα χρειαζεται οποιος θελει να βγαλει για περισσοτερα μορια.. γιατι σ ειπε εσενα κανεις οτι ειναι αναγκεω τις μηχανης ασ πουμε; δεν ειναι κυριο προσων φιλε μου. γιατι αν το παμε με τα λεφτα.. ενας πχ που μπορει να εχει 3000 μορια λεμε τωρα πχ χωρις διπλωμα. μηχανης γιατι να παει να βγαλει; για να δωσει τα. λεφτα του στο κρατος και στις σχολες;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Αμα μπει καποιος χωρις διπλωμα μηχανης νομιζω πρεπεινα να βγαλει μετα διοτι πρεπει ολοι να ξερουν να οδηγουν τις μηχανες!
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αμα μπει καποιος χωρις διπλωμα μηχανης νομιζω πρεπει να να βγαλει μετα διοτι πρεπει ολοι να ξερουν να οδηγουν τις μηχανες!
σου βγαζουν και μεσα απο την υπηρεσια νομιζω και κανεις μαθηματα κανονικα
οπως ειναι και στον στρατο δεν εχει να κανει τι εχεις στην πολιτικη ζωη
@Xanthos μπορει καποιος να θελει να ειναι 100%σιγουρος οτι θα τον παρουν και να θελει να βγαλει
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι αυτο λεω πρεπει οπωσδηποτε να ξερει να οδηγσεις, αμα παθει κατι ο οδηγος του πληρωματος τι θα τι κανει τη μηχανη ο συνοδηγος; Θα την κοψει στον ωμο;
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ναι αυτο λεω πρεπει οπωσδηποτε να ξερει να οδηγσεις, αμα παθει κατι ο οδηγος του πληρωματος τι θα τι κανει τη μηχανη ο συνοδηγος; Θα την κοψει στον ωμο;
καλα μην νομιζεις πως και με 10 μαθηματα στην σχολη μαθαινεις, το καλυτερο σχολειο ειναι ο δρομος
τελος παντων ας μην γεμιζουμε το θεμα με τα διπλωματα
Εμ αυτο λεω φιλτατε δημητρη.. μ λες για το γ κατηγοριας κ για της μηχανης να το βγαλει καποιος για να ειναι σιγουρος για να μπει.. φυσικα δεν διαφωνω.. οπως. με τις μηχανης ετσι κ με το γ αλλοι απο εδω μεσα για να ανεβουν. κ. να εχου μια υποτιθεμενη σιγουρια.. οσο για το να ξερει καποιος να οδηγη μηχανη.. απλα κ λιτα λιγοι ειναι οι καλοι οδηγοι δυστηχος.. αρκετοι ειναι σε αυτους που θα ανεβουν. τα. παλικαρια κ θα τρεμει το φιλοκαρδη τους..
Εχετε παιδια καμια ιδεα στα ποσα μορια θα ειναι η βαση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης