Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
Ναι ηταν μια μονο κατηγορία... μονο αποφοίτοι λυκείου!!! Επισης δεν ειχαν γραπτα κ ηταν ΜΟΝΟ βάσει μορίων !!! Αλλη περιπτωση εκεινη!!! Μη συγκρίνεις σνομια!!!
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
ενταξει οκ! Δηλαδη αφου ειχε καλεσει 1100 για 280 ατομα... Στο τει τωρα που ειιναι 22 ποσους θα καλεσει; Και το τει μια κατηγορεία ειναι...Paris_1988 έγραψε:Ναι ηταν μια μονο κατηγορία... Μονο αποφοίτοι λυκείου! Επισης δεν ειχαν γραπτα κ ηταν ΜΟΝΟ βάσει μορίων ! Αλλη περιπτωση εκεινη! Μη συγκρίνεις σνομια!
-
- Επιλοχίας
Γύρω στα 700 θα καλέσει ανα κατηγορία
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
θα μας λυθει η απορία πολύ συντομα...Paris_1988 έγραψε:Γύρω στα 700 θα καλέσει ανα κατηγορία
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Ενας πινακας δεν θα βγει; και απλα διπλα θα λεει ποιοι ειναι απο ποια κατηγορια. Οπως εγινε στους σημαιοφορους... αυτο με τους 3 πινακες που το εμαθες;
Καλησπερα παιδια! Γνωριζει καποιος να μου πει σιγουρα γιατι μεσα απο την προκηρυξη δεν ειμαι 100% σιγουρος εαν τη μοριοδοσια, τα γραπτα και γενικα την ολη διαδικασια της προκηρυξης την ελεγχει και την εποπτευει ο ασεπ η μονο οι αξκοι που ειναι στις επιτροπες;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
ΑΣΕΠ; Ας γελάσω...mysterio έγραψε:Καλησπερα παιδια! Γνωριζει καποιος να μου πει σιγουρα γιατι μεσα απο την προκηρυξη δεν ειμαι 100% σιγουρος εαν τη μοριοδοσια, τα γραπτα και γενικα την ολη διαδικασια της προκηρυξης την ελεγχει και την εποπτευει ο ασεπ η μονο οι αξκοι που ειναι στις επιτροπες;

-
- Επιλοχίας
Ο ΑΣΕΠ δεν ελέγχει ουτε τα μορια σου ουτε τα γραπτα σου! Ολα γινονται απο αξιωματικούς του λιμενικου! Αρα καταλαβαίνεις...
Εχει δικιο ο παρης καλημερα κιολας και καλη εβδομαδα με καλες ειδησεις... Το 2011 ηταν μεσω ασεπ και δεν ειχε γραπτα αλλα φετος αποσο ξερω μονο επιτροπες θα τα ελεγχουν ολα του λιμενικου...
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Καλημέρα... Πήρα σήμερα τηλέφωνο και πάλι δεν ξέρουν! Εντός των επόμενων ημερών μου είπανε.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Λογικά πιστεύω ότι αν έβγαιναν σήμερα θα μου το έλεγαν... Γιατί κάποιοι έλεγαν εδώ μέσα ότι θα έβγαιναν σήμερα... Τεσπα...
Εδώ ο καθένας λέει οτι θέλει : ρ κρατά μικρό καλάθι. Γενικολογουμε και συζητάμε για το ποτε θα γίνει, δεν μίλησε κανεις σίγουρα &επίσημα εκ μέρους του λιμενικου
Ηρεμηστε ρε μαγκες! Εχετε δικιο και οι 2. Τεταρτη μεσημερι θα ξερουμε τη λιστα. Καλημερα και καλη εβδομαδα. Και καλη επιτυχια. Επισης μολις βγει, να ξερετε η καθυστερηση θα ειναι στα υψομετρηση και οατρικα και μρχρι να βγει ο πινακας για ψυχοτεχνικα. Το κολυμπι και τα αθληματα περνανε με 2 μερες διαφορα και τα μαθηματα ειναι μερα παρα μερα. Κυριακες off σαφως. Επισης,317 σου εχω απαντήσει στο τοπικ για τα μαθηματα που ρωτησες κατι.Bye για τη ωρα
Απο μερα σε μερα μπορει κ σημερα μολις τωρα μιλησα. Χαλαρωστε παιδια ειμαστε ολοι στη τσιτα...
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Δεν γνωρίζεις εσύ αν την έχουν ή όχι την απάντηση γιατί δεν είσαι εκεί... Και επίσης τα τηλέφωνα αυτά που γράφει η προκήρυξη είναι τα μόνα που γνωρίζουν επί του θέματος... Βάση των ημερών που έχουν περάσει έπρεπε να είχαν ήδη βγει τα αποτελέσματα... Δεν δικαιολογείται τέτοια καθυστέρηση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες