Nikos έγραψε: Μήπως ξέρει κανείς, περίπου τον αριθμό συμμετοχής στην προηγούμενη προκύρηξη του λιμενικού για να έχουμε μια εκτίμηση για τον αριθμό αιτήσεων που θα γίνουν και Πόσα μόρια είχε ο τελευταίος σύμφωνα πάντα με τα προηγούμενα στοιχεία, αν Το ξέρει κάποιος ή το Έχει ψάξει ας ενημερώσει και εμάς.
Ήταν διαφορετικό ΟΛΟ το συστημα τότε... Ο νοών νοείτω...
Γεια σας! Μπορειτε να με βοηθησετε; Θελω να συμμετασχω στο διαγωνισμο για λιμενοφυλακες. Τι σημαινει οταν λεει επισημη μεταφραση του πτυχιου στα αγγλικα; Που θα την κανω; Επισης μπορειτε να μου πειτε τα δικαιολογητικα πιο αναλυτικα; Εγω αγχωθει υπερβολικα... Εχω και υπολογιστες και αγγλικα κ εχω τελειωσει λογιστικη στα τει πειραια.
Επισημη μεταφραση του lower μπορεις να κανεις κ απο εναν δικηγορο οπου κ θα στην επικυρωση... Ο αλλος τροπος ειναι στο υπουργειο εξωτερικων στην μεταφραστικη υπηρεσια... Τα δικαιολογητικά τα γραφει αναλυτικα στην προκυρηξη...
Ναι μπορεις κανονικα με καποιο αλλο χαρτι απο καποια αντίστοιχη σχολη να αποδειξεις γνωσεις h/y λεει στην προκήρυξη με ποια χαρτια μπορεις να το αποδειξεις...
Α ς ευχαριστω πολυ... Οποτε θα απευθυνθω σε ενα δικηγορο... Ελπιζω να μη με ταλαιπωρησουν... Την ειδα την προκυρηξη αλλα πολλα δε καταλαβαινω λες κ ειμαι απο αλλου... Δε τα εχουν ολα μαζι... Θα κανεις κ εσυ;
Εχω απο υπολογιστες οπως και απο την σχολη μου που μου εδωσαν μια βεβαιωση σχετικα με πληροφορικη. Κ αυτη να δωσω ε; Εχω και τις 3 ενοτητες που ζηταει...
kostash έγραψε:Επισημη μεταφραση του lower μπορεις να κανεις κ απο εναν δικηγορο οπου κ θα στην επικυρωση... Ο αλλος τροπος ειναι στο υπουργειο εξωτερικων στην μεταφραστικη υπηρεσια... Τα δικαιολογητικά τα γραφει αναλυτικα στην προκυρηξη...
Έχω ακούσει πως γίνεται επικύρωση (μεταφρασμένου στην Ελληνική) ξενόγλωσσου πτυχίου και στα ΚΕΠ; Αληθεύει αυτό; Γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα;
kostash έγραψε:Επισημη μεταφραση του lower μπορεις να κανεις κ απο εναν δικηγορο οπου κ θα στην επικυρωση... Ο αλλος τροπος ειναι στο υπουργειο εξωτερικων στην μεταφραστικη υπηρεσια... Τα δικαιολογητικά τα γραφει αναλυτικα στην προκυρηξη...
Έχω ακούσει πως γίνεται επικύρωση (μεταφρασμένου στην Ελληνική) ξενόγλωσσου πτυχίου και στα ΚΕΠ; Αληθεύει αυτό; Γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα;
αν δεν κανω λαθος για να σου επικυρωσουν τα κεπ κατι τετοιο... Θα πρεπει να ειναι στα ελληνικα το πρωτο ωστε να μπορεσουν να σου επικυρωσουν την φωτοτυπια του... Οποτε πρωτα θα πρεπει να το εχεις μεταφρασει κ επικυρωσει για γνησιο απο καποιο δικηγορο η απο την μεταφραστικη υπηρεσια...
nikopaok4 έγραψε:Νόμιζα οτι την ανθρωπινη βλακεια την βιωσα πληρως στον Ε. Σ. Τελικα πηρα άλλη μια δοση σημερα που πήγα να καταθέσω τα χαρτία μου για υπαξ.1) υπάρχουν και αρκετοί υποψήφιοι που πήγαν χωρίς να έχουν τα στοιχειώδη μαζί τους, ο άλλος δεν είχε φέρει καν φωτοτυπια της ταυτότητας ΕΛΕΟΣ
2) καταλαβαίνω Ότι δεν είναι συνιθισμένοι στο να παραλαμβανουν εγγραφα και ιστοριες, αλλά να μην μπορουν να καταλάβουν τα στοιχειώδη και να μπερδευονται με τα ποιο απλά ! Παιδια τρομαξα, πραγματικα. Τους πηγα βεβαιωση απο τη σχολη για τους υπολογιστες και ελεγχαν 40' αν ειναι ακριβες φωτοαντιγραφο αν ειναι αναλυτικη η βαθμολογια και γενικα παίζαμε με τις λέξεις απιστευτα πραματα. Χαίρομαι μονο που πήγα απο τους πρώτους και τελειώσα νωρις αφου δεν είχε καθολου κόσμο. Για τους άλλους ΥΠΟΜΟΝΗ
τους πηγες και χαρτι στρατολογιας;
οχι και στην προκυρηξη το λεει οτι χρειαζετε για οσους ήταν έφεδροι ή είχαν καποιο βαθμο σελιδα 18 παραγραφος ιγ. Εκτός αν το διαβαζω λάθος που δεν πιστευω.
[/QUO
δεν το διαβαζεις λαθος και συγνωμη για το πρηξιμο αλλα μπορουν να βρουν το παραμικρο για να σε κοψουν...
κανενα πρηξιμο, αφου και οι ιδιοι που πηγα να κανω την αιτηση δεν ήξεραν ακριβως εκεινη την ωρα διαβαζαν και ξαναδιαβαζαν την αιτηση
DESPOINAKI έγραψε:Δε καταλαβα σε ελεγχουν για αν ειναι ενταξει τα χαρτια; Δε μπορουν ομως να σε κοψουν ε/
ελεγχουν τα χαρτια οταν θα τα καταθεσεις αν δεν ειναι σωστα, απλα φευγεις φανταζομαι κ συμπληρωνεις οτι αλλο σου λειπει...
Να κανω και εγω μια λιγο χαζη ερωτηση... Τι ειναι καλυτερο να κανω για τους λιμενοφυλακες αιτηση για την γενικη κατηγορια, η αιτηση σε ειδικοτητες αποκτηθεισες στις ενοπλες δυναμεις; Τωρα προσεξα στις ειδικοτητες οτι εχει κ την δικη μου ειδικοτητα μεσα... Τι πιστευετε πως ειναι καλυτερο;
DESPOINAKI έγραψε:Δε καταλαβα σε ελεγχουν για αν ειναι ενταξει τα χαρτια; Δε μπορουν ομως να σε κοψουν ε/
ελεγχουν τα χαρτια οταν θα τα καταθεσεις αν δεν ειναι σωστα, απλα φευγεις φανταζομαι κ συμπληρωνεις οτι αλλο σου λειπει... Να κανω και εγω μια λιγο χαζη ερωτηση... Τι ειναι καλυτερο να κανω για τους λιμενοφυλακες αιτηση για την γενικη κατηγορια, η αιτηση σε ειδικοτητες αποκτηθεισες στις ενοπλες δυναμεις; Τωρα προσεξα στις ειδικοτητες οτι εχει κ την δικη μου ειδικοτητα μεσα... Τι πιστευετε πως ειναι καλυτερο;
Αυτό πρέπει να το αποφασίσεις εσύ. Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος. Πάντως εάν θες μια άποψη φίλος μου που τα είχε κάνει πιο παλιά αν και ειδικοδυναμίτης με ειδικότητα επέλεξε γενική σειρά ενώ είχε καλά μόρια για Ειδ. Δυν. Κ έμεινε έξω. Και πρόσφατα που συζητούσαμε μου είπε ότι παίζει και να έμπαινε εάν τα είχε κάνει στην ειδικότητά του. Ίσως και να μην βοήθησα αλλά σου είπα: ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.
handballer έγραψε: Αυτό πρέπει να το αποφασίσεις εσύ. Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος. Πάντως εάν θες μια άποψη φίλος μου που τα είχε κάνει πιο παλιά αν και ειδικοδυναμίτης με ειδικότητα επέλεξε γενική σειρά ενώ είχε καλά μόρια για Ειδ. Δυν. Κ έμεινε έξω. Και πρόσφατα που συζητούσαμε μου είπε ότι παίζει και να έμπαινε εάν τα είχε κάνει στην ειδικότητά του. Ίσως και να μην βοήθησα αλλά σου είπα: ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.
αυτο θελω μονο να ξερω δηλαδη με τι πιθανοτητες παιζουν αυτα τα δυο μεταξυ τους. Οτι ειναι δικη μου επιλογη και του καθενα σιγουρα οπως το λες ειναι... Απλα λεω για το συμφερει καλυτερα... Αυτο σκεφτομαι κ εγω πως ισως ειναι καλυτερα επειδη εχουμε καποια ειδικοτητα απο αυτες που λεει για τις ενοπλες δυναμεις μηπως ειναι καλυτερα απο την γενικη σειρα.
kostash έγραψε:αυτο θελω μονο να ξερω δηλαδη με τι πιθανοτητες παιζουν αυτα τα δυο μεταξυ τους. Οτι ειναι δικη μου επιλογη και του καθενα σιγουρα οπως το λες ειναι... Απλα λεω για το συμφερει καλυτερα... Αυτο σκεφτομαι κ εγω πως ισως ειναι καλυτερα επειδη εχουμε καποια ειδικοτητα απο αυτες που λεει για τις ενοπλες δυναμεις μηπως ειναι καλυτερα απο την γενικη σειρα.
αν κανεις στην ειδικοτητα σου θα εχεις συναγωνισμο μονο με αντρες αρα -μειον Πολλα ατομα δηλαδη γυναικες.