Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

stiou έγραψε:greek army με 2660 μορια στην β κατηγορια τι λες εχω ελπιδες;

για μένα είσαι μέσα!
alex

Δημοσίευση από alex »

Greek_Army έγραψε:
mountelou έγραψε:Ρε μαγκες πιος μπορει να βοηθησει λιγο να δω ποσα μωρια συγκεντρωνω;1: Απολυτηριο λυκειου με 17,8

2:lower

3: Κατοχοσ διπλωματος β, γ κατηγοριας

4: Κατοχοσ διπλωματος μοτοποδηλατου

5: Παντρεμενος με ενα ανηλικο παιδι

Εχω πιθανοτητες πως το βλεπεται;

δεν παίρνεις μόρια επειδή είσαι παντρεμένος και έχεις παιδί, θα είσαι σίγουρα στους επιλαχόντες
2180 μαζεύεις
...

στουσ επιλαχοντες μπορει ν εισαι αν ανηκεισ στην Α, που προσωπικα πηστευω οτι θα εισαι στην Β γιατι με 17,8 απολυτηρο Ενιαιο θα ειχεσ δωσει για αξιωματικων λογικα και θα ειχες μπει ;)

0zero
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από 0zero »

alex έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
mountelou έγραψε:Ρε μαγκες πιος μπορει να βοηθησει λιγο να δω ποσα μωρια συγκεντρωνω;1: Απολυτηριο λυκειου με 17,8

2:lower

3: Κατοχοσ διπλωματος β, γ κατηγοριας

4: Κατοχοσ διπλωματος μοτοποδηλατου

5: Παντρεμενος με ενα ανηλικο παιδι

Εχω πιθανοτητες πως το βλεπεται;

δεν παίρνεις μόρια επειδή είσαι παντρεμένος και έχεις παιδί, θα είσαι σίγουρα στους επιλαχόντες
2180 μαζεύεις
...
στουσ επιλαχοντες μπορει ν εισαι αν ανηκεισ στην Α, που προσωπικα πηστευω οτι θα εισαι στην Β γιατι με 17,8 απολυτηρο Ενιαιο θα ειχεσ δωσει για αξιωματικων λογικα και θα ειχες μπει ;)

ισως να ειναι απο γενικο λυκειο γιατι αν ειναι του 1982 και ειχε κερδισει χρονια τοτε ειχε δωσει με Δεσμες αρα θα εχει μεγαλο απολυτήριο
panos1986
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από panos1986 »

Καλημερα μαγκες. Πλησιαζουν οι μερες. Εχετε κεμια τελευταια πληροφορια;
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

panos1986 έγραψε:Καλημερα μαγκες. Πλησιαζουν οι μερες. Εχετε κεμια τελευταια πληροφορια;
γεια σου ρε πανο, οχι τιποτα δεν ξερουμε τιποτα, εξαφανιστηκαν και ολοι και δεν γραφουν πια
1988

Δημοσίευση από 1988 »

Καλημερα σε ολους. Ρε παιδια, βοηθηστε με... Θα τρελαθω! Ο αστυνομικος που μου εκανε την αιτηση μου λεει πως δν χρειαζεται να καταθεσω το κανονικο μου διπλωμα... Αρκει η βεβαιωση... Δε μου το παιρνει... !
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Ρε μαγκες οταν λεω οτι εχω παρει ντοκτορατο στα μορια το ενοω Δειτε ρε μαγκες περσι κατι αιτησεις που γιναν Στα 1500 ατομα Στην α κατηγωρια παντα το 85% τον αιτησεων ειχαν μορια απο 8000,9000,1200,1500 Εγω ζερω 10 φιλους μου με 1300 και 1800 μορια που καναν τα χαρτια τους μαγκες οσο για τους καταδρομεις και τους εφεδρους εχει καθαρισει το τοπιο οπος λεει ενα φιλος παντα δεν εχουν αποληθει πολλοι απο περσι αφου καναν 14 μηνες και 17 μηνες και εχουν μπει παρα πολλη το 07,08,09 και οι φετηνοι καταδρομεις δεν θα ειναι του 1981 με μεγαλα απολητυρια αλλα του 1982 με σιγουρα μικρα απολητ. Λυκειου και αλλα σεναρια υπαρχουν
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

νικος έγραψε:Ρε μαγκες οταν λεω οτι εχω παρει ντοκτορατο στα μορια το ενοω Δειτε ρε μαγκες περσι κατι αιτησεις που γιναν Στα 1500 ατομα Στην α κατηγωρια παντα το 85% τον αιτησεων ειχαν μορια απο 8000,9000,1200,1500 Εγω ζερω 10 φιλους μου με 1300 και 1800 μορια που καναν τα χαρτια τους μαγκες οσο για τους καταδρομεις και τους εφεδρους εχει καθαρισει το τοπιο οπος λεει ενα φιλος παντα δεν εχουν αποληθει πολλοι απο περσι αφου καναν 14 μηνες και 17 μηνες και εχουν μπει παρα πολλη το 07,08,09 και οι φετηνοι καταδρομεις δεν θα ειναι του 1981 με μεγαλα απολητυρια αλλα του 1982 με σιγουρα μικρα απολητ. Λυκειου και αλλα σεναρια υπαρχουν
φιλε εγω πιστευω οτι μπαινεις σε μεγαλες διαδικασιες που ειναι και καπως ασχετες, το καλυτερο ειναι η αναμονη αποτελεσματων
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Καθολου ασκετες παρα μονο μαθηματικα αποδεδηγμενες διαδικασιες σηναδελφε γιατι εγω εχω 2425 α κατηγωρια και πιστευω οτι ειμαι μεσα μακαρι να εισαι και εσει
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

νικος έγραψε:Καθολου ασκετες παρα μονο μαθηματικα αποδεδηγμενες διαδικασιες σηναδελφε γιατι εγω εχω 2425 α κατηγωρια και πιστευω οτι ειμαι μεσα μακαρι να εισαι και εσει
εχεις πολυ καλα μορια για να εισαι μεσα και εγω στην β με 2640 καλα μορια.
απο εκει και περα φιλε μου αυτα που κανεις δεν ειναι μαθηματικες ακριβειες.
δεν μπορουμε να ξερουμε απο τις 13000 αιτησεις που εγιναν ποιος εχει καλο βαθμο ποιος διπλωματα ποιος πολυτεκνος κτλπ κτλπ...
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Καλησπερα, ρε παιδια εμενα μου ειπαν δεν παιζουν ρολο τα μορια οσο παιζουν ρολο οι εξετασεισ ! αθληματα και ιατρικεσ! τα μορια ειναι ποιοσ θα παει πρωτοσ να τρεξει και λοιπα, μην ακουτε που λενε βγαζω 2500 μορια, αυτα ειναι @@ στο πενταγωνο, ειναι απλοσ βυσματα τα οποια αυξανουν τα μορια τουσ! στην προηγουμενη προκυρηξη κοπηκαν πολλοι απο αυτουσ που ειχαν τα μορια! γιατι δεν περασαν τα αγωνισματα! ο ειδικοσ φρουροσ χρειαζεται αντοχεσ και ψυχαναλυτικεσ εξετασεισ, οχι μορια, αν μπαινει ο καθε (κεφτεσ) επειδει πειρε ενα 20 στο λυκειο η στο τεε, τοτε καλυτερα να καταργηθει το σωμα!
NIKOΣ

Δημοσίευση από NIKOΣ »

Καλη επιτυχια σε ολουσ!
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 256

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Φιλε νικο υπαρχουν παιδια που για να βγαλουν πανω απο 2500,2600,2700 μορια εχουν φτυσει αιμα για να τα παρουν. Δεν γεννηθηκαμε με αυτα! Υπαρχουν καποιες εξερεσεις αλλα μεχρι εκει.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
nikospanos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nikospanos »

Εγω με 2590 μορια β κατηγορια εχω πιθανοτητες ρε παιδια
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 256

Δημοσίευση από δημητρης25 »

asimike, νεο! Βλεπω να περιμενουμε παρεα την προκηρυξη του 2011. Εχεις καποιες ελπιδες νικο. Μην κανεις κ παρτυ ομως! Ολα ειναι πιθανα κ ολα απιθανα σε αυτο που μπλεξαμε.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης