Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 19
Και με ψαλιδακι το περνάς. Είναι 1.05 , με τι κάθεστε και ασχολείστε;
Ναι εγω με ψαλιδακι το περναω... λιγο εκρηξη θελει την ωρα που φτανεις εκει!
Παιδιά επειδή δεν είμαι από Αθήνα αλλά τα τελευταία χρόνια μένω, υπάρχει κάποιο στάδιο που να μπορώ να παω για τρέξιμο; συγκεκριμένα μένω Καλλιθέα.
Είναι και πιο εύκολο έτσι σε τόσο "χαμηλό" ύψος, αλλά...Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Και με ψαλιδακι το περνάς. Είναι 1.05, με τι κάθεστε και ασχολείστε;
Επειδή για εμάς είναι κάτι εύκολο δεν σημαίνει ότι είναι για τους άλλους. Έχω προπονήσει ποδοσφαιριστές που το χαν σίγουρο για τα 400 μέτρα στα Τεφαα αλλά τα βρήκαν σκούρα στην συνέχεια. Για τις γυναίκες και την σφαίρα των 7 κιλών δεν ακούω τίποτα...
Μαγκες πηγα σημερα και κατεθεσα το βεκ απο στελεχος ασφαλειας προσωπων και υποδομων και το δεχτηκαν δεν θελουν την ποιστοποιηση του εοππεπ αλλα την βεβαιωση οτι εκανες 2 χρονια θεωριτικη εκπαιδευση και 6 μηνες πρακτικη
Τα αθληματα που βαζουν στην αστυνομια ειναι ενα δειγμα για να καταλαβουν σε τι επιπεδο εισαι. Αν δηλαδη εισαι μεσα στα ορια που βαζουν, εισαι σε ενα φυσιολογικο επιπεδο και μπορεις να ανταπεξελθεις στη υπηρεσια!
Αν ηθελαν πιο αθλητικους, τα αθληματα και τα ορια θα ηταν αλλα! Θα ειχαμε ελξεις, πους απς, κοιλιακους, θα εβαζαν οριο 3:40 στο 1000αρι... και 4 μετρα στο μηκος!
Αν ηθελαν πιο αθλητικους, τα αθληματα και τα ορια θα ηταν αλλα! Θα ειχαμε ελξεις, πους απς, κοιλιακους, θα εβαζαν οριο 3:40 στο 1000αρι... και 4 μετρα στο μηκος!
hountals έγραψε:Είναι και πιο εύκολο έτσι σε τόσο "χαμηλό" ύψος, αλλά...Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Και με ψαλιδακι το περνάς. Είναι 1.05, με τι κάθεστε και ασχολείστε;
Επειδή για εμάς είναι κάτι εύκολο δεν σημαίνει ότι είναι για τους άλλους. Έχω προπονήσει ποδοσφαιριστές που το χαν σίγουρο για τα 400 μέτρα στα Τεφαα αλλά τα βρήκαν σκούρα στην συνέχεια. Για τις γυναίκες και την σφαίρα των 7 κιλών δεν ακούω τίποτα...
Καλημέρα,
η σφαίρα καταρχάς είναι 7,275. Τι να ακούσεις για τις γυναικες και τη σφαιρα;
Οσες προετοιμαζομαστε χρόνια, την εχουμε και με το παραπανω. Δεν υστερεί σε τίποτα μία γυναίκα που αθλείται και προπονείται χρόνια.
Άντε να έρχονται τα αθληματα σιγα σιγα.
Στο ειχα πει νικ1992... δε λεει πουθενα για πιστοποιηση η προκηρυξη!
Παραλιγο να χαναμε το 200αρι
girlgun έγραψε:Καλημέρα,η σφαίρα καταρχάς είναι 7,275. Τι να ακούσεις για τις γυναικες και τη σφαιρα;
Οσες προετοιμαζομαστε χρόνια, την εχουμε και με το παραπανω. Δεν υστερεί σε τίποτα μία γυναίκα που αθλείται και προπονείται χρόνια.
Άντε να έρχονται τα αθληματα σιγα σιγα.
Το είπες και μόνη σου όσες προετοιμάζονται χρόνια... Το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών που είναι υποψήφιες για εισαγωγή σε σχολές αστυνομίας, στρατού κόβονται στην σφαίρα...
Δεν το λέω εγώ τα στατιστικά το λένε.
Δεν το είπα για να μειώσω τις γυναίκες απλά το αναφέρω καθότι είναι το δύσκολο αγώνισμα για γυναίκα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Chriz στην Καλλιθέα υπάρχει το γήπεδο Λαμπράκη 350 ο εσωτερικός διάδρομος... Έχει και για μήκος, ύψος καλή επιλογή.
Το ΒΕΚ εε; Για άραγε; Θέλετε να σας πω γιατί; Για τα δικά τους παιδιά... Χωρίς το δίπλωμα δεν μετράει τίποτα κανονικά.. αλλά λίγο τριτεκνοι χωρίς όριο λίγο χωρίς πιστοποίηση λίγο τα τατουάζ που αν είναι σε μη εμφανές σημείο σε περνάνε λίγο και ο δείκτης μάζας που έγινε ποιο ελαστικός... Στα 2 τελευταία οκ αλλά στα πρώτα 2 γιατί αυτή η αλλαγή;
Εννοειται οτι υπαρχουν και γυναικες πολυ ικανες που εχουν ασχοληθει με τον αθλητισμο! Αυτες δε θα εχουν κανενα προβλημα!
Iceman2 δες λιγο τα μηνυματα σου
hountals έγραψε:Το είπες και μόνη σου όσες προετοιμάζονται χρόνια... Το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών που είναι υποψήφιες για εισαγωγή σε σχολές αστυνομίας, στρατού κόβονται στην σφαίρα... Δεν το λέω εγώ τα στατιστικά το λένε.
Δεν το είπα για να μειώσω τις γυναίκες απλά το αναφέρω καθότι είναι το δύσκολο αγώνισμα για γυναίκα
Εννοειται, για αυτο το διαχωρισα. Οσες αξιζουν να περασουν. Οι υπολοιπες γιωτουδες εξω. Το λεω και φαντασου είμαι γυναικα. Βαρεθηκε να βλεπω γυναικες που να μην μπορουν και να μην θελουν να κουνηθουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες