Limenikos έγραψε:Δύσκολο το βλέπω εγώ για αλλαγή στην αλλαγή. Η προκήρυξη η συγκεκριμένη του βιάζει πολύ όποτε δεν πιστεύω να υπάρχει ενδεχόμενο τέτοιο
Έτσι και αλλιώς Όπως είχε πει η kta3 η προκήρυξη έχει βγει!
Εγώ πιστεύω πως μπερδεύτηκε με την προκ που ζητάει εκπαιδευτές για της σχολές. Γιατί όπως βγήκε αυτό είναι σύμφωνα με αυτά π μας είπε η κτα3. Τεσπα
Πρώτη σελίδα προκήρυξης
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Έχοντας υπόψη το νομοθετικό πλαίσιο που αναγράφεται στο παράρτημα 1 της παρούσας Προκήρυξης:
Προκηρύσσουμε
Διαγωνισμό για την πρόσληψη ιδιωτών (ανδρών -γυναικών) στην Ελληνική Αστυνομία ως Ειδικών Φρουρών για τη συγκρότηση ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο. Π. Π. Ι) ως ακολούθως: ...
Πόσο να μπερδεύτηκα;
Δεν ήθελα να στην πω. Απλά αυτό π είπες έγινε με τους εκπαιδευτές ούτε λεω ότι λες σάλια απλά είπα ίσως να μπερδεύτηκες. Τσιλ
Δεν επιτίθεμαι, αν έτσι το εξέλαβες, απλώς οσο καθυστερεί η προκήρυξη ενώ γνωρίζουμε ότι έχει εκδοθεί τόσο εντείνεται το άγχος για όλους μας.
Δοκιμος07 έγραψε:Το ηλικιακό θα αλλάξει. Η μοριοδότηση εφόσον Δόθηκε σε ΦΕΚ δεν θα αλλάξει.
Δε βαρέθηκες ε; Έχεις σπάσει μπάλες. Το έχεις πάνω από 20 φορές. Κάντε τον Μπαν να ησυχάσουμε επιτέλους από άσχετους!
Αυτος ειναι τοσο πολυ άσχετος που ειναι για μπαν ισχυει φιλε. Ελεγε οτι παραπληροφορούμε και οτι αν δημοσιευθει η προκ θα περασουν 2 βδομαδες για να ξεκινησουμε αιτησεις. Για παντελώς κουτο μιλαμε.
Ακόμα κάποιοι ονειρεύονται αλλα κριτήρια και ηλικία... Δεν αλλάζει τίποτα ούτε ηλικία ούτε κριτήρια έλεος το είπαμε χίλιες φορές ... Αυτά είναι ... Καλή επιτυχίες στις επόμενες
Panellas93 έγραψε:Ακόμα κάποιοι ονειρεύονται αλλα κριτήρια και ηλικία... Δεν αλλάζει τίποτα ούτε ηλικία ούτε κριτήρια έλεος το είπαμε χίλιες φορές ... Αυτά είναι ... Καλή επιτυχίες στις επόμενες
Περαιτέρω, σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του ν.4777/ 2021 (Φ. Ε. Κ. Α' -25) προβλέπεται η σύσταση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, ενώ
Διασωστης31 έγραψε:Περαιτέρω, σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του ν.4777/ 2021 (Φ. Ε. Κ. Α' -25) προβλέπεται η σύσταση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, ενώ
Δοκιμος07 έγραψε:Το ηλικιακό θα αλλάξει. Η μοριοδότηση εφόσον Δόθηκε σε ΦΕΚ δεν θα αλλάξει.
Πόσο να το πάμε το ηλικιακό όριο για να μπεις φίλε μου;
Γιατι αγχώνεσαι τόσο πολυ με το ηλικιακό εσυ; Φοβάσαι μην ανέβουν οι βάσεις; Είπαμε αν έχεις κάτω από 3500 και 20 να σαι δν μπαίνεις τι σε τρώει η ηλικία;
Πόσο να το πάμε το ηλικιακό όριο για να μπεις φίλε μου;
Γιατι αγχώνεσαι τόσο πολυ με το ηλικιακό εσυ; Φοβάσαι μην ανέβουν οι βάσεις; Είπαμε αν έχεις κάτω από 3500 και 20 να σαι δν μπαίνεις τι σε τρώει η ηλικία;
Δηλαδή για να μπει κάποιος πρέπει να έχει 3500 και πάνω. Τις ίδιες παπαριες έλεγες για σφ, τα ίδια λες και εδώ. Πόσο κόμπλεξ να χωρέσει σε έναν άνθρωπο θεέ μου !
Ρε παιδιά κάθεστε και δίνετε σημασία στον καθε ένα τι λέει. Παντως το προεδρικό διάταγμα μένει. Ουσιαστικά το υπουργείο παιδείας καθυστερεί έτσι καταλαβα