*****Για πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στην σχολή αστυφυλάκων από 30 Ιουνίου ως 29 Ιουλίου **** (αυτη η προκ βγήκε)
Λοιπόν παίδες θα το πω για τελευταία φορά όπως και να γίνει δεν βγαίνει στο να προλάβουν να μπουν σχολή της ημερομηνίες π ζητάνε.
Από την πρώτη μέρα της υποβολής αιτήσεων έως την πρώτη μέρα σχολής η διάρκεια είναι 3ΜΗΝΕΣ (+-1 βδομάδα) (προσωρινά, ένστασης, τελικοί πίνακες, καρτέλα υγείας, αθλήματα) έτσι έγινε σφ έτσι έγινε και εφ2019. Όποτε παιδιά δεν ξέρω τ σκατα θέλει να πει ο ποιητής με αυτήν την προκ για τους εκπαιδευτικούς που ζητάει για της σχολές. Αλήθεια δεν ξέρω και δεν βγαίνει λογική κάπου ! Αυτά
Για το δεύτερο δεκαπενθήμερο έλεγε ότι θα αναλάβουν καθήκοντα 200 υπάρχων αστυνομικοί ως ότου αντικατασταθούν από την οππι. Επίσης νομίζω ότι κάτι έλεγε και για τη προκήρυξη αλλά δε μπορώ να θυμηθώ αν ελεγε για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.
Βμκδ έγραψε:*****Για πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στην σχολή αστυφυλάκων από 30 Ιουνίου ως 29 Ιουλίου **** (αυτη η προκ βγήκε)
Λοιπόν παίδες θα το πω για τελευταία φορά όπως και να γίνει δεν βγαίνει στο να προλάβουν να μπουν σχολή της ημερομηνίες π ζητάνε.
Από την πρώτη μέρα της υποβολής αιτήσεων έως την πρώτη μέρα σχολής η διάρκεια είναι 3ΜΗΝΕΣ (+-1 βδομάδα) (προσωρινά, ένστασης, τελικοί πίνακες, καρτέλα υγείας, αθλήματα) έτσι έγινε σφ έτσι έγινε και εφ2019. Όποτε παιδιά δεν ξέρω τ σκατα θέλει να πει ο ποιητής με αυτήν την προκ για τους εκπαιδευτικούς που ζητάει για της σχολές. Αλήθεια δεν ξέρω και δεν βγαίνει λογική κάπου ! Αυτά
Άσχετη ητσν η προκήρυξη για τους εκπαιδευτές. Δε σημαίνει ότι έχει σχέση με σφ και οππι.
Gpap95 έγραψε:Για το δεύτερο δεκαπενθήμερο έλεγε ότι θα αναλάβουν καθήκοντα 200 υπάρχων αστυνομικοί ως ότου αντικατασταθούν από την οππι. Επίσης νομίζω ότι κάτι έλεγε και για τη προκήρυξη αλλά δε μπορώ να θυμηθώ αν ελεγε για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.
Έλεγε και για τους 200 και για την έναρξη της προκ για τους οππι. Σωστά τα λες. Αλλά μετά έβγαλαν άλλο άρθρο που λέει θα καθυστερήσουν να μπουν Διώτι έχουν μείνει κάποια πράγματα π πρέπει να ξεκαθαρίσουν και μετά.
Βμκδ έγραψε:*****Για πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στην σχολή αστυφυλάκων από 30 Ιουνίου ως 29 Ιουλίου **** (αυτη η προκ βγήκε)
Άσχετη ητσν η προκήρυξη για τους εκπαιδευτές. Δε σημαίνει ότι έχει σχέση με σφ και οππι.
Τ άσχετη ρε φίλε εδώ μέσα όλοι λένε άντε ήρθε η ώρα αλά δεν βάζουν κάτω να σκεφτούν ότι δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. Και από την άλλη για ποιον λόγο τους παίρνει ; 🤷🏻♂ Ελλάδα είμαστε μάγκες στην χώρα του ποτέ
Βγαινει δεν βγαινει +-8 +-32 . Η προκηρυξη μεσα μαιου το αργοτερο θα βγει. Τελος. Ωστε απο οκτωβρη εστω να μπει σιγα σιγα η οππι. μπορει να κανουν ενα μηνα στην σχολη απανω ποιος ξερει τι μπορει να κανουν ; Ενα ειναι το κρατουμενο η προκηρυξη βγαινει μεσα στις επομενες 10-15 μερες maximum.
Τ άσχετη ρε φίλε εδώ μέσα όλοι λένε άντε ήρθε η ώρα αλά δεν βάζουν κάτω να σκεφτούν ότι δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. Και από την άλλη για ποιον λόγο τους παίρνει ; 🤷🏻♂ Ελλάδα είμαστε μάγκες στην χώρα του ποτέ
Σου λέω απλα η προκήρυξη που βγήκε, δεν έχει να κάνει με εμάς αλλά με άτομα που είναι εν αποστρατεία αν διάβασα σωστά ή άτομα που ήδη υπηρετούν. Δεν επηρεάζει την οππι αυτό.
Fousekis έγραψε:Βγαινει δεν βγαινει +-8 +-32. Η προκηρυξη μεσα μαιου το αργοτερο θα βγει. Τελος. Ωστε απο οκτωβρη εστω να μπει σιγα σιγα η οππι. μπορει να κανουν ενα μηνα στην σχολη απανω ποιος ξερει τι μπορει να κανουν ; Ενα ειναι το κρατουμενο η προκηρυξη βγαινει μεσα στις επομενες 10-15 μερες maximum.
Πάλι λες για σίγουρα... Τεσπα π καθένας μας έχει διαφορετικές απόψεις παρόλα αυτά δεκτό. Απλώς υπάρχουν παιδιά που πιστεύουν αυτά π διαβάζουν και ίσως κανουμ βιαστικές κινήσεις που δεν χρειάζεται. Και αδερφέ και μέσα Μαΐου να βγει οκτωμβριο δεν είναι έτοιμη να μπρο στα πανεπιστήμια. Γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ... Οι απλοί εφ έκαναν εκπαίδευση σχολή και πρακτική συνολικά 40 μέρες σχολή και 2 μήνες πρακτική περίπου και εδώ λένε θα πάρουν προανακριτικά καθήκοντα (όποτε σίγουρα παραπάνω σχολή) και εδώ κενέ για εκπαίδευση 4-6 μήνες ... Γιαυτο μην κολλάς στο χρονοδιάγραμμα τους γιατί ΠΑΝΤΑ Πέφτουν έξω ! Φιλικα στα λεω γιατί συνέχεια λες σίγουρα και σίγουρα... Κατά την ταπεινή μ άποψη το φορούν και το κάθε νήμα πάντα έπεφτε έξω σε πολλά που έλεγαν σίγουρα γιαυτο και λεω στα παιδιά π παρακολουθούν και δεν σχολιάζουν να μην δέσουν κόμπο κανένα σίγουρα κανενός. Γιατί και εγώ έλεγα σίγουρα για πολλά και δεν βγήκε τίποτα. Τεσπα φιλικά στα είπα φίλε. Και αν νομίζεις πως κάτι από αυτά π λεω δρν ισχύουν μπες και ψάξε
papercut έγραψε:Βρε μποτάκια ίσως τους παιρνει για οσους αστυφύλακες κόπηκαν στα μαθήματα και ξανακάνουν τη σχολή. Δν πιστευω να περιμένετε οππι μέσα στο καλοκαίρι Ε;