Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Αντε 1 βγαινουν. Σημερα με το ψοφοκρυο εκανα μια προβα χιλιαρι για να δω κατα ποσο επηρεαζει το κρυο. Ανασα δεν επαιρνα απο μυτη. Ειχα φτυσει αιμα. Την δευτερη πιο καλα. Το βγαλα. Παντως επηρεαζει παρα πολυ το κολοκρυο. Δεν παιρνεις καλες ανασες
Ανακοίνωση στο site της Πολεμικής Αεροπορίας:
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι οι πίνακες συμμετεχόντων και μη συμμετεχόντων στις περαιτέρω επιλογικές διαδικασίες του διαγωνισμού, κατά ειδικότητα και κατ' απόλυτη σειρά βαθμολογίας καθώς και το πρόγραμμα των εξετάσεων (Ψυχοτεχνικές - Υγειονομικές εξετάσεις - Αθλητικές δοκιμασίες) θα κοινοποιηθούν στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Β. Ελλάδος (Θεσ/νίκη - Βασιλέως Γεωργίου 1 τηλ.2310 850060 - 2310 893237), στο Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού της ΠΑ (Αθήνα - Σόλωνος 34 τηλ.210 3630360 - 210 3630076), καθώς και στην ιστοσελίδα του ΓΕΑ,τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010
ΓΕΑ
Φίλε μου epop4 μακάρι να είναι μόνο αυτές και να μη μας δουλέυουν πάλι!
Όσο για το κρύο Χρήστο είναι άστα να πάνε! Θέλει πολύ καλό ζέσταμα, διατάσεις και σωστό ντύσιμο!
Εγώ είμαι και λίγο ξεροκέφαλη και την πάτησα!
Όσο για το κρύο Χρήστο είναι άστα να πάνε! Θέλει πολύ καλό ζέσταμα, διατάσεις και σωστό ντύσιμο!
Εγώ είμαι και λίγο ξεροκέφαλη και την πάτησα!
Ε ναι μη συζητας. Θελει καλο ντυσιμο. Αντε παιδια και επισημως βγαινουν 1 φεβρουαριου. Καλη μας επιτυχια. Τερμα τα αστεια
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Αυτα ειναι... Τωρα μπορουμε να αρχισουμε να μετραμε αντιστροφα με σιγουρια...
Να'σαι καλά βρε Ελένη άντε γιατί τόσο καιρό πολύ μας αμφισβήτησαν.
Αυτή η ανακοίνωση πρέπει να βγήκε τώρα ε; Γιατί πριν λίγο μπήκα και δεν έιχε τίποτα!
Αυτή η ανακοίνωση πρέπει να βγήκε τώρα ε; Γιατί πριν λίγο μπήκα και δεν έιχε τίποτα!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 79
eleni έγραψε:Ανακοίνωση στο site της Πολεμικής Αεροπορίας:
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι οι πίνακες συμμετεχόντων και μη συμμετεχόντων στις περαιτέρω επιλογικές διαδικασίες του διαγωνισμού, κατά ειδικότητα και κατ' απόλυτη σειρά βαθμολογίας καθώς και το πρόγραμμα των εξετάσεων (Ψυχοτεχνικές - Υγειονομικές εξετάσεις - Αθλητικές δοκιμασίες) θα κοινοποιηθούν στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Β. Ελλάδος (Θεσ/νίκη - Βασιλέως Γεωργίου 1 τηλ.2310 850060 - 2310 893237), στο Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού της ΠΑ (Αθήνα - Σόλωνος 34 τηλ.210 3630360 - 210 3630076), καθώς και στην ιστοσελίδα του ΓΕΑ,τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010
www.haf.gr

-
Ποοο τι θα γινει τωρα; θα μπουμε η οχι; ΛΟΚ η εποπ;
καλυτερα ηταν οσο δεν ξεραμε ποτε θα βγουν τωωρααα γμισετα πολυ αγχοσ

Καλη επιτυχια σε ολους παιδια και να περασω. Χμμμμμμ να περασουμε ολοι δηλαδη
-
Δεν μας εμεινε αλλη δυναμη βρε κουκλα μου! τοσο καιρο να περιμενουμε. αντε περιμενε τωρα! ποοο σαν χρονος θα ειναι αυτη η εβδομαδααα 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Αφου τωρα πλεον ξερουμε για το ποτε θα βγουν οι πινακες...
Καμια προβλεψη για το ποτε θα καταταγουν οι επιτυχοντες εχουμε;
Καμια προβλεψη για το ποτε θα καταταγουν οι επιτυχοντες εχουμε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες