Λοιπον. Ολοι ξερουμε οτι ο στρατος γνωριζει πολυ καλα ποσους χρειαζεται πανω -κατω να καλεσουν. Απλα σημερα περιμεναν να γινουν τα τυπικα να σταλουν απο καθε στρατοπαιδο τα επισημα χαρτια να υπογραφουν- μεγειρευτουν κλπ. Μεγαλη πιθανοτητα αυριο αν δεν υπαρχει καμια τυπικη καθηστεριση απο καποιο στρατοπαιδο λογω παραλαβης- παραδωσης (κρισεων) να ανακοινωθουν ιντερνετ. Πιθανοτητες 70 %. Αυτα ακουσα.
Παιδια εγω που σημερα τηλ στο ΓΕΣ μου ειπαν τελος του μηνα. τωρα αν το ειπαν για να σταματησουμε να παιρνουμε τηλ δε ξερω. ελπιζω να μην ισχυει κ να βγουν νωριτερα.
Καλημέρα Σε όλους σας. Τελικά τέλος θα βγούνε τ αποτελέσματα. Κι εμένα έτσι μου είπανε. Απλά ξέρουνε πόσοι φύγανε αλλά τώρα τα μαγειρεύουνε. Τα βύσματα.
MARINAIIII έγραψε:Καλημέρα Σε όλους σας. Τελικά τέλος θα βγούνε τ αποτελέσματα. Κι εμένα έτσι μου είπανε. Απλά ξέρουνε πόσοι φύγανε αλλά τώρα τα μαγειρεύουνε. Τα βύσματα.
Ωραία τουλάχιστον μας είπαν μια ημερομηνία παιδιά το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να περιμένουμε ότι ήταν να γίνει εγινε
ναι xristinaki Για τα αποτελεσματα ξερω τα διαβασα. Δεν νομιζω αν θα βγουνε τοτε που αναφερονται απλα ρωταω πιο εγκυρα. Μηπως γνωριζει κανενας! Για καστορια αν φυγαν και αλλα ατομα τωρα... Ρωταω μηπως ξερει κανενας!
Παιδια. Οποτε δν εχει βγει η λιστα με τα ονοματα των επιλαχοντων (οπως ειπαν καποιοι) Λογικα τωρα τα μαγειρευουν και θα τα ανακοινωσουνε μεχρι τελος του μηνα ! Αν και πιστευω μεχρι 23/3 να τα ανακοινωσουνε!
Καλά έχει πέσει κορόιδεμα εδώ να φάνε και οι κότες ακόμα και το Γ. Ε. Σ μας κοροϊδεύει τόσες ημερομηνίες μας έχει δώσει. Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι θα βγουν το πότε ένας θεός ξέρει
energy εγω ειχα δηλωσει ειδικοτητα Ι1 και με εβγαλαν Ι2... Με 324 μορια. Δν ξερω σε ποια ειδικοτητα ειμαι. Για αυτο σου λεω παει πεταξε το πουλακι για μενα. Δν ελπιζω.