Ναι φιλαράκο 9 μήνες δεν είναι καν η σχολή μου. Έχω δει εδώ μέσα άπειρους να λένε το ίδιο και πήγαν ειδικές δυνάμεις και τους γύρισαν ξηρά. Γίνε λίγο πρωτότυπος άσε να μην λέμε τι σχολεία έχει περάσει ο καθένας μας. Επίσης έκανε μια ερώτηση το παιδί και ίσα ίσα απάντησα γιατί δεν κάνω διάκριση μεταξύ σχολών και προκηρύξεων συνάδελφοι είμαστε όλοι που θα συνεργαζόμαστε. Αν είσαι κομπλεξικός δικό σου θέμαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 12:12 amΆραξε γιωτα εκεί που ήμουν εγώ δεν θα έβγαζες θητεία. Αεροπορία ήσουνα σιγά. Φαντάσου πόσο κομμένοι είστε που φεύγετε από την αεροπορία για να μπείτε ειδικοί φρουροί πού σίγουρα θα παραιτηθείς και από εκεί και θα κλαίς μετά που άφησες μόνιμη θέση στο δημόσιοΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 9:26 pmΑπό σχολή γιατί έχει σημασία ; Και εποπ να ήμουν έχει σημασία ; Ναι ; Ίσως επειδή έχεις κάνει μόνο φαντάρος να μην ξέρεις τι γίνεται όταν έχεις θέσεις ευθύνης. Συγκεκριμένα εγώ φεύγω για προσωπικούς λόγους που δεν έχω λόγο να τους πω. Όπως φεύγουν πολλά παιδιά από σχολή. Παιδί σειρά μου προτίμησε για τον ίδιο λόγο να φύγει και να δουλεύει σεζόν και είναι στα καλύτερα του!
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Έχετε θέματα πάντως εδώ μέσα αρκετοί. Έχουμε Αθηναίους να βρίζουν παιδιά από επαρχία για κανένα λόγο. Έχουμε κάποιους να σπέρνουν διχόνοια για κανένα λόγο ξανά και έχουμε και άτομα που τους ενδιαφέρει γιατί και πως κτλ παραιτήθηκε ο άλλος από τις ένοπλες δυνάμεις. Μάγκες αρκετοί περάσαμε ειδικές δυνάμεις οκ, έχουν περάσει αρκετοί από ειδικές δεν είμαστε μοναδικοί για αυτό θα ήταν καλό να υπάρχει σεβασμός. Το ότι το παιδί από σχολή δείχνει ότι θέλει να φύγει λογικά το κάνει για δικούς του λόγους που δεν μας αφορούν. Το ότι ίσως μπορεί να μην βγαίνουμε οικονομικά επειδή νοικιάζουμε ίσως να μην απέχει από την πραγματικότητα. Επίσης αν θέλουν τα παιδιά να μένουν στα σπίτια τους δικαίωμα τους και καλά κάνουν. Οταν θελήσουν αυτοί θα φύγουν δεν έχει το δικαίωμα κανένας να τους κακολογεί. Καλό θα ήταν να γίνει ξανά το forum για πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη και όχι για βλακείες
-
Επισκέπτης
Το μόνο που μπορεί να γίνει εδώ πλέον να μην απαντάει κανείς σε αυτούς που βγάζουν κόμπλεξ και να προχωρήσουμε
-
Επισκέπτης
Έχουν περάσει 8 μέρες από τότε που τελείωσε και η προθεσμία για της ενστάσεις.
Λογικά από Δευτέρα θα πρέπει να πάμε η θα μας πάρουν τηλέφωνο από το τμήμα που κάναμε την αίτηση!
Βέβαια αν δεν βγουν οι τελικοί πίνακες δεν πάμε πουθενά.
Μήπως έχει κάποιο παιδί κάποια πληροφορία!!
Λογικά από Δευτέρα θα πρέπει να πάμε η θα μας πάρουν τηλέφωνο από το τμήμα που κάναμε την αίτηση!
-
Mariopl
8 μέρες που τελείωσαν οι προθεσμίες. Υποτίθεται εξετάζονται τώρα. Εγώ λέω να σταματήσουμε τις υποθέσεις. Ετσι έλεγαν κ κάποιοι για τους προσωρινούς κ πέρασε ένας μήνας. Μη λέμε τα ίδια κ τα ίδια. Οταν ειναι η ώρα θα μάθουμε. Δεν αλλάζει κάτι με όλες αυτές τις εικασίες που λέμε. Κάντε το καλοκαίρι σας μέχρι να μας καλέσουν. Μην είστε σε αναμμένα κάρβουνα. Οταν είναι θα καλέσουν.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 11:48 am Έχουν περάσει 8 μέρες από τότε που τελείωσε και η προθεσμία για της ενστάσεις.
-
Επισκέπτης
Αν μας καλέσουν για την καρτέλα σημαίνει ότι ξεκινάνε σιγά σιγά και τα πκε άρα αν μας καλέσουν την άλλη βδομάδα αρχες- μεσα Αυγούστου θα γίνουν και τα πκε. Μου φαίνεται κάπως απίθανο όμως για τον Αύγουστο με όλες τις άδειες κτλ..
Εκτός αν χωρίσουν την διαδικασία και βάλουν τα πκε απλά τον Σεπτέμβριο.
Εκτός αν χωρίσουν την διαδικασία και βάλουν τα πκε απλά τον Σεπτέμβριο.
-
Επισκέπτης
Ερωτηση εκανα . Που την ειδες την εικασια!!!Mariopl έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 12:21 pm8 μέρες που τελείωσαν οι προθεσμίες. Υποτίθεται εξετάζονται τώρα. Εγώ λέω να σταματήσουμε τις υποθέσεις. Ετσι έλεγαν κ κάποιοι για τους προσωρινούς κ πέρασε ένας μήνας. Μη λέμε τα ίδια κ τα ίδια. Οταν ειναι η ώρα θα μάθουμε. Δεν αλλάζει κάτι με όλες αυτές τις εικασίες που λέμε. Κάντε το καλοκαίρι σας μέχρι να μας καλέσουν. Μην είστε σε αναμμένα κάρβουνα. Οταν είναι θα καλέσουν.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 11:48 am Έχουν περάσει 8 μέρες από τότε που τελείωσε και η προθεσμία για της ενστάσεις.
Ελεος ποια . Γιατι ξινεστε στη γλιτσα του τσοπανη και να την λετε.....στον καθενα !! Αμα δεν σου αρεσει η ερωτηση μου μην απαντας
-
Επισκέπτης
Να ρωτήσω κάτι σχετικό-άσχετο . Από ειδικός φρουρός μπορείς να υπηρετήσεις στο εγκλημάτων κατά της ζωής (ανθρωποκτονιών) ή στο προστασίας ανηλίκων ;
-
Επισκέπτης
Στα πρώτα χρονια όχι έως παρα πολύ δύσκολο. Μετά από χρόνια σαν βαθμοφόρος (πχ αρχιφύλακας ) και ειδικά άμα είσαι και ανακριτικος , ναι .
-
Επισκέπτης
Φιλε μου πλεον φρουροι υπαρχουν παντου.με τα χρονια οι αναγκες αυξηθηκαν και τα ατομα μειωθηκαν.απλα πρεπει μα εχεις δυνατη πλατη για να πας εκει.απο εναν φρουρο
-
Επισκέπτης
Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Παρεπιπτόντως είμαι κοπέλα χαχα 
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Εχω να κάνω 3 ερωτήσεις
1ον Σαν ΕΦ ή ΣΦ ,είναι εύκολα να μπεις σε επιχειριασιακες υπηρεσίες ?
2ον για να πας Άγιο Όρος θέλει προϋποθέσεις ?
3ον ΕΥΠ ,Εσωτερικες Υποθέσεις ,Προστασία Υψηλών Προσώπων,Βουλή να φανταστώ θέλει γερό βύσμα?
1ον Σαν ΕΦ ή ΣΦ ,είναι εύκολα να μπεις σε επιχειριασιακες υπηρεσίες ?
2ον για να πας Άγιο Όρος θέλει προϋποθέσεις ?
3ον ΕΥΠ ,Εσωτερικες Υποθέσεις ,Προστασία Υψηλών Προσώπων,Βουλή να φανταστώ θέλει γερό βύσμα?
-
Επισκέπτης
Ευπ πας με απόσπαση . Εσωτερικών υποθέσεων δεν μπορείς να υπηρετήσεις για πάνω από κάποια συγκεκριμένα χρόνια δεν θυμάμαι πόσα , δεν είναι καλή υπηρεσία γιατί πάντα θα σε θεωρούν οι υπόλοιποι το καρφί , για βουλή όντως θέλει βύσμα και για ασφάλεια υψηλών προσώπων θέλει και συνέντευξη μπαίνεις και χωρίς βύσμα
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα, μπορεί κάποιος που έχει περάσει εκπαίδευση τι γίνεται με την βαθμολογία εκεί μέσα ή δεν παίζει κάποιο ρόλο πχ επειδή η Δίας απορροφά τον μεγαλύτερο αριθμό ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες