Στον στρατο ξηρας που ειναι το κέντρο εκπαίδευσης; Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλα πρώτη φορά με καλούν και αυτό δεν το ξέρω
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 51
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Αυλώνας.Eirini_k έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 6:48 pmΣτον στρατο ξηρας που ειναι το κέντρο εκπαίδευσης; Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλα πρώτη φορά με καλούν και αυτό δεν το ξέρω
Καλησπέρα σας!
Θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν υπάρχει θέμα, επειδή ο παθολόγος μου συμπληρώσε καταλάθος το πίνακα β?
Θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν υπάρχει θέμα, επειδή ο παθολόγος μου συμπληρώσε καταλάθος το πίνακα β?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
niasimas έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 7:01 pmΘα βγει αλλά πως σου τα έκοψαν τα μόρια του δόκιμου
Λογικά θα υπάρξει, μέχρι το 25.
Εγω τελειωσα ΥΠ με ειδικοτητα διαχειριστης... Περσι εκανα τα χαρτια μου τεχνικος γραφεας ΥΠ και τα πηρα τα 200 του δοκιμου. Κοπηκα στα αθληματα... Φετος τα εκανα αποθηκαριος ΥΠ και τα 200 του δοκιμου δεν τα βαλανε.
Κετθ Αυλώνα (Κέντρο Τεθωρακισμένων)Eirini_k έγραψε: Παρ Οκτ 27, 2023 6:48 pmΣτον στρατο ξηρας που ειναι το κέντρο εκπαίδευσης; Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση μου αλλα πρώτη φορά με καλούν και αυτό δεν το ξέρω
Styga
Ειναι σίγουρη ημερομηνία αυτήν που αναφέρεις φίλε μου;
Μαρεσει που συζητατε περι ημερομηνιων καταταξης... Περαστε τα ολα με το καλο και βλεπουμε λες και το χετε 100%... Κι αν το χετε τοσο σιγουρο μην σας νοιαζει το ποτε
Παιδιά αυτό δεν γίνεται. Σε 20 μέρες να γίνει ορκομωσία και να είμαστε και μέσα τα Χριστούγεννα. Ξεχάστε το. Τα Χριστούγεννα θα βγούμε με άδεια όσοι με το καλό περάσουμε
-
- Επιλοχίας
Βασικά, από ότι πιστεύω, κάποια γκρουπ θα είναι Χριστούγεννα με άδεια και κάποια την Πρωτοχρονιά.
Γειά σας. Μια ερώτηση εχω παιδιά. Πλήρωμα Αρμάτων LEO1A5 και molf τθ με ποσα μορια μπήκατε; Εμένα με έκοψαν με 350
Πολυ παραξενο να μην πας μεχρι τα αθληματα... Στους επιτυχοντες λιγο δυσκολο να ησουν αλλα ως τις πκε επρεπε να καλεστεις λογικα...232323 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 11:17 am Γειά σας. Μια ερώτηση εχω παιδιά. Πλήρωμα Αρμάτων LEO1A5 και molf τθ με ποσα μορια μπήκατε; Εμένα με έκοψαν με 350
Ξέρει κάποιος αν στην ακτινογραφία θέλουν την πλάκα ή το cd με καλύπτει;
-
- Επιλοχίας
Δεν είναι καθόλου γτ εγώ με 368 δεν με κάλεσανΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 11:24 amΠολυ παραξενο να μην πας μεχρι τα αθληματα... Στους επιτυχοντες λιγο δυσκολο να ησουν αλλα ως τις πκε επρεπε να καλεστεις λογικα...232323 έγραψε: Κυρ Οκτ 29, 2023 11:17 am Γειά σας. Μια ερώτηση εχω παιδιά. Πλήρωμα Αρμάτων LEO1A5 και molf τθ με ποσα μορια μπήκατε; Εμένα με έκοψαν με 350
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης