Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
A.A

Δημοσίευση από A.A »

Καμία σχέση φίλε firefighter το εθελοντής με το εποχικός για τα μόρια. Υπάρχει πίνακας που διαχωρίζει τις κατηγορίες στα αποτελέσματα. μπες να δεις... Αν ήταν έτσι όπως λες έπρεπε όλοι αυτοί που έχουν μόρια εθελοντή να έχουν και αντιπυρικές. Δεν έχει κανεις όσες λίστες κοίταξα, δεν τις είδα κ όλες... Συν ότι αυτός που λεμε δεν έχει καν σαν εθελοντής ( ένα ωραιότατο 0 έχει )... Εγώ που ισοβαθμησα περσι πχ είμαι ***** και δε μπήκα στο σώμα...
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Firefighter έγραψε:Α. Α μήπως τις αντιπυρικές τις είχαν από εθελοντές;(δεν σου κρύβω πως αυτό νομίζω ότι έχει συμβεί)

Φίλε μου αυτό δεν ισχύει σίγουρα.

αυτά τα δύο προσόντα ειναι τελείως διαφορετικά.

Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Οκ παω πάσο
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Δεν ειναι ακριβως ετσι...

στην προκ των εποχικων εαν ησουνα και εθελοντης και εποχικος μετρουσε το ενα απ τα 2, ποιο ειχες περισσοτερο.

τελος παντων... Οι προκ ειναι αξιοκρατικες με το συστημα των αντικειμενικων μοριων και κανενας απ την επιτροπη δικαιολογιτικων ή Δκτης δεν ρισκαρει να βαλει σε καποιον μορια χωρις να τα εχει.

ενας να πιαστει μετα απο ενσταση υποψηφιου εχει χασει αυτοματα τη δουλεια του.

δεν ειναι καθολου ευκολο και γι αυτους ειναι αρκετα ψυχοφθορο σε περιπτωση που γινει λαθος γτ θα βρουνε το μπελα τους.

ο εποχικος ειχε βεβαιωση απ το δκτη του Στην υπηρεσια που υπηρετησε και υπαρχουν κ αντιστοιχα ενσημα.

μια παροιμια ξερεις τι λεει : Της στραβης... Ολης, οι τριχες φταινε.
μου θυμιζεις κατι τυπους που λεγανε περυσι μπηκανε ολα τα βυσματα και ειχε μονο ενα διπλωμα Γ.

ας κοιταξει ο καθενας εαν θελει να μπει πραγματικα να αρχιζει να μαζευει μορια απ το να κρινει χωρις να ξερει.

μην ειστε μερικοι τοσο καχυποπτοι.

φιλικα.

fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Επειδή δεν μπορώ να γράψω σε άλλο θέμα ίσως επηρεάσει και την συγκεκριμένη προκήρυξη, μόλις βγήκε απόφαση για πρόσληψη 12 επιλαχόντων στους Ειδικούς Φρουρούς.
Α.Α

Δημοσίευση από Α.Α »

Εποχικός παλιός 1987 γεννηθείς... εγώ πιστεύω δεν υπάρχει. Εσείς αν θέλετε πίστεψτετο ! Εγώ θα τρέξω για να δικαιώσω τον επιλαχόντα αυτόν που δεν μπήκε εξ αιτίας του. Τώρα ποιος θα βρει μπελά ούτε που με νοιάζει... Όπως γι αυτούς εγώ είμαι αναλώσιμος... και ένα απλό νούμερο πρωτοκόλλου... Έτσι αυτοί για μένα είναι το ίδιο. Φιλικά πάντα , και πάντα με Την δικαιοσύνη!!!
Alee95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Alee95 »

Καλησπέρα, έτσι για γίνετε κουβέντα θ ήθελα να ρωτήσω τους παλιούς τν σχέση τους με το μόνιμο προσωπικό... Σας αντιμετώπιζαβ μειωτιικα?; Βέβαια έχει να κάνει κ με τν άνθρωπο απλά 2 κουβέντες γ τν σχέση εποχικού κ μόνιμου
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Alee95 έγραψε:Καλησπέρα, έτσι για γίνετε κουβέντα θ ήθελα να ρωτήσω τους παλιούς τν σχέση τους με το μόνιμο προσωπικό... Σας αντιμετώπιζαβ μειωτιικα; Βέβαια έχει να κάνει κ με τν άνθρωπο απλά 2 κουβέντες γ τν σχέση εποχικού κ μόνιμου

Αδελφική ειναι η σχέση στο Μέσο όρο.

και με όσους έχω μιλήσει κ έχω ρωτήσει σε άλλες υπηρεσίες ισχύει αυτό που προανέφερα...

επειδή δούλεψα κ στο στρατό ... Θα έλεγα υπάρχει χαοτική διαφορά νοοτροπίας υπερ της πυροσβεστικής.

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Alee95 έγραψε:Καλησπέρα, έτσι για γίνετε κουβέντα θ ήθελα να ρωτήσω τους παλιούς τν σχέση τους με το μόνιμο προσωπικό... Σας αντιμετώπιζαβ μειωτιικα; Βέβαια έχει να κάνει κ με τν άνθρωπο απλά 2 κουβέντες γ τν σχέση εποχικού κ μόνιμου

οτι εισαι θα εισπραξεις...

αν εισαι ***** πολυλογας και ξερολας της θεωριας μαντεψε πως θα σε βλεπουν...

αν εισαι τυπικος στην δουλεια σου και γνωριζεις (ή δειχνεις ενδιαφερον να μαθεις, πραγματα) θα κερδισεις τον σεβασμο καποιων...

(μην εχεις την εντυπωση οτι θα σου δειξουν ή και θελουν να σου μαθουν πραγματα οι περισσοτεροι απ τους παλιους εννοω)

υπαρχουν μπουρδελα μονιμοι υπαρχουν διαμαντια εποχικοι και αντιστοιχα ισχυει και για τους ΠΠΥ.

οποτε εχει να κανει καθαρα με τον ανθρωπο και οχι τον τιτλο... (στις περισσοτερες περιπτωσεις).

στην αρχη θα υπαρχει μια σταση απο αλλους εντονη απο αλλους διακριτικη αμφισβητησης περι του τι αξιζεις ή οχι...

σε γενικα γραμμες οπως ειπε και ο Pyr ειναι πολυ καλο το κλιμα... Και εννοειται καμια σχεση με στρατο.

καποια πραγματα διαφερουν απο σταθμο σε σταθμο, κλιμακιο κλπα γιατι δεν ειναι παντου ιδιες οι συνθηκες.

θα τα δεις ολα με το καλο εφοσον μπεις.

Vaglok

Δημοσίευση από Vaglok »

Καλησπέρα παιδιά.. υπάρχει πιθανότητα να βγουν από σήμερα βράδυ τα αποτελέσματα?; ξέρει κανείς?; ευχαριστω.
Anapodos

Δημοσίευση από Anapodos »

Καπου διαβασα οτι υπαρχει περιπτωση τα αποτελεσματα να βγουν και σημερα το βραδυ.. αλλα μαλλον δεν επρεπε να το διαβασω γιατι λιγο χλωμο να καταφερουμε να κοιμηθουμε με τοση αγωνια σημερα..
Alee95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Alee95 »

Ευχαριστώ κ τς 2... Ελπίζω αύριο μα μάθουμε να τελειώνει ο η αγωνία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Alee95 έγραψε:Ευχαριστώ κ τς 2... Ελπίζω αύριο μα μάθουμε να τελειώνει ο η αγωνία
''

Μεσημεράκι βαριά απογευματάκι θα έχουν βγεί.

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Police7 »

fsafsa έγραψε:Επειδή δεν μπορώ να γράψω σε άλλο θέμα ίσως επηρεάσει και την συγκεκριμένη προκήρυξη, μόλις βγήκε απόφαση για πρόσληψη 12 επιλαχόντων στους Ειδικούς Φρουρούς.
αυτό π τ είδες;
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Pyr έγραψε:Μεσημεράκι βαριά απογευματάκι θα έχουν βγεί.
Σε πιο κεφάλαιο της προκήρυξης λέει την ημερομηνία έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες