Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Αυτο μς την οχταμηνη σύμβαση έμενε μου ακούγεται παγίδα. Προσοχή προ των πυλών εκλογές
εγώ που είμαι στους πίνακες προσωρινους και λέει διορισμός η σειρά τι είναι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Jerry έγραψε:i wraia έγραψε:Καλησπερα σε ολους. θα ηθελα να ρωτησω στο ασεπ οταν μπηκα γραφει σειρα στην θεση 121 αλλα δεν ειμαι στον πινακα διοριστεων. μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει αυτο γιατι ειναι η πρωτη φορα που παιρνω μερος σε προκηρυξη. ευχαριστω εκ των προτερων.
Αυτο σημαινει οτι δεν εχεις επιλεχθει για διορισμο. Η σειρα στην θεση ειναι η σειρα των μοριων σου. Δηλαδη αν για την συγκεκριμένη θεση εχουν προκηρυχθει 100 θεσεις, θα πρεπει να κοπουν ή να αρνηθουν την θεση 21 ατομα για να μπεις εσυ.
Νομίζω δεν είναι ακριβώς ετσι. Θα πρέπει αν στη θέση ζητούν 100 άτομα και η κοπέλα είναι στην θέση 121 η να κοπούν η να αρνηθούν 21 άτομα η να έχουν αποροφαπορρ σε κάποια άλλη θέση γιατί οι περισσότεροι δηλώσαμε σε πολλές θέσεις. Εγώ έχω την θέση 41 σε φυλακή που ζητάει 5 άτομα και είμαι διοροσμενιε σε αυτή γιατί προφανώς οι 36 έχουν περάσει σε κάποια άλλη φυλακή που δήλωσαν πιο ψηλά στην λίστα προτίμησης τοθς.
REDMAN316 έγραψε:Jerry έγραψε:i wraia έγραψε:Καλησπερα σε ολους. θα ηθελα να ρωτησω στο ασεπ οταν μπηκα γραφει σειρα στην θεση 121 αλλα δεν ειμαι στον πινακα διοριστεων. μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει αυτο γιατι ειναι η πρωτη φορα που παιρνω μερος σε προκηρυξη. ευχαριστω εκ των προτερων.
Αυτο σημαινει οτι δεν εχεις επιλεχθει για διορισμο. Η σειρα στην θεση ειναι η σειρα των μοριων σου. Δηλαδη αν για την συγκεκριμένη θεση εχουν προκηρυχθει 100 θεσεις, θα πρεπει να κοπουν ή να αρνηθουν την θεση 21 ατομα για να μπεις εσυ.
Νομίζω δεν είναι ακριβώς ετσι. Θα πρέπει αν στη θέση ζητούν 100 άτομα και η κοπέλα είναι στην θέση 121 η να κοπούν η να αρνηθούν 21 άτομα η να έχουν αποροφαπορρ σε κάποια άλλη θέση γιατί οι περισσότεροι δηλώσαμε σε πολλές θέσεις. Εγώ έχω την θέση 41 σε φυλακή που ζητάει 5 άτομα και είμαι διοροσμενιε σε αυτή γιατί προφανώς οι 36 έχουν περάσει σε κάποια άλλη φυλακή που δήλωσαν πιο ψηλά στην λίστα προτίμησης τοθς.
Ναι ναι σωστα. να κοπουν απο την συγκεκριμενη θεση εννοω ειτε γιατι εχουν δηλωσει ψηλοτερα αλλη θέση, ειτε γιατι θα κοπουν στα αθληματα κλπ
ΠΥΘΙΑ έγραψε:Ενημέρωση Από εδώ και μπρος θα κληθούν οι επιτυχόντες να αναλάβουν με τα προσωρινά αποτελέσματα και να υπογράψουν συμβάσεις 8 μηνών στα ΚΚ επιτυχίας τους. Η κλήση για να αναλάβουν θα γίνει εντός των ημερών και μέχρι τέλος του μήνα. Θα δούμε τι θα γίνει με τους εξωτερικούς φρουρούς. Αυτό ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί.
Πιστεύω ότι οι αλλαγές μεταξύ προσωρινών και οριστικών θα είναι λίγες. Έχουν ανοιχθεί φάκελοι και θα αφορά οριακές αλλαγές. Δεν είναι σαν την 3κ, η 6κ.
Προσωπική μου άποψη είναι όσοι κληθούν να αναλάβουν με τα προσωρινά με συμβάσεις να το κάνουν. Κατοχυρώνουν πολλά... Ειδικά αν είναι επιτυχόντες και στα οριστικά.
Δύναται το ΑΣΕΠ μετά από αίτημά του Υπ. Δικαιοσύνης να πάρει περισσότερο προσωπικό είτε από εξ. Φρουρά είτε εσωτερικούς από τους επιλαχόντες με αύξηση των θέσεων από την 6κ.
Σύντομα θα εκδοθεί και η νέα προκήρυξη ωστόσο.
Συμβουλή: Αν κληθείτε να αναλάβετε με τα προσωρινά να το κάνετε!
Καλό απόγευμα
Ελπίζουμε να είσαι η ορίτζιναλ Πυθεια και να μην μας κοροϊδεύει κάποιος γιατί είναι ανήθικο να παίζει κάποιος με την αγωνία τόσων ανθρώπων και με το τι θα γίνει μετέπειτα. Αν είσαι ο πραγματικός /η σ ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες και αναμένουμε. Για ότι άλλο μάθεις μας λες Πυθεια
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Τίποτα απλά περινενεις τα οριστικά και μετά πας. Εάν π. χ. εργαζεσαι ήδη λογικο είναι να περιμένεις τα οριστικά για να το σιγουρεψεις και να μην χασεις τη δουλειά που έχεις σε περιπτωση που κοπεις για κάποιο λόγο.
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Jerry έγραψε:S10_2019 έγραψε:Γιατί μου φαίνεται παγίδα να υπογράψω 8μηνο και μετά από 8μηνες τι; Μην ξεχνάτε έρχονται εκλογές
Ενω αν δεν υπογραψεις τι?
Φυσικά και φτιαχνεις και καποιο χαρτι που να λέει ότι δεν αποδεχεσαι τη θέση με τα προσωρινά αποτελέσματα και περιμένεις τα οριστικά ( οριστικούς διοριστεους)
Λογικά οι διαχειριστές του φόρουμ βλέποντας τις ip μπορούν να μας πουν αν όντως είναι η πυθεια..
ARN έγραψε:Λογικά οι διαχειριστές του φόρουμ βλέποντας τις ip μπορούν να μας πουν αν όντως είναι η πυθεια..
Καλό θα ήταν να γίνει αυτό αν μπορεί να μας βοηθήσει η διαχείριση
Στην καινουργια προκηρυξη που θα βγει. Μπορω να κανω τα χαρτια μου χωρις να δηλωσω οτι ειμαι πολυτεκνος; Γιατι θελω να διαγωνιστω για τις γενικες θεσεις. Πιστευω εχω περισσοτερες ελπιδες γιατι ειναι και οι θεσεις περισσοτερες.
ARN έγραψε:Λογικά οι διαχειριστές του φόρουμ βλέποντας τις ip μπορούν να μας πουν αν όντως είναι η πυθεια.
Αυτός/ή είναι.

Παιδιά είμαι στους διοριστεους και δίπλα από τον κωδικό της θέσης γράφει ΕΠ2. Τι σημαίνει αυτό; Επίσης, διάβασα σε προηγούμενα σχόλια ότι ακουγεται ότι θα μας καλέσουν μέσα στον μήνα για δουλειά χωρίς να έχουν βγει τα οριστικά αποτελεσματα. εγώ επειδή δουλευω ασφάλεια σε έναν επιχειρηματία εδώ κ 4 χρόνια δεν θέλω να ρισκαρω την δουλειά μου χωρίς να είναι κάτι σίγουρο. Μπορώ αν κληθω για δουλειά να μην πάω πριν τα οριστικά αποτελέσματα, χωρίς να χάσω την θέση;
ΥΓ: Δεν έχω πτυχίο ΙΕΚ κ ούτε ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία!
ΥΓ: Δεν έχω πτυχίο ΙΕΚ κ ούτε ανήκω σε κάποια ειδική κατηγορία!
Το ΕΠ2 σημαινει οτι εισαι με απολυτηριο λυκειου δηλαδη με β επικουρια. Τωρα για τα υπολοιπα δεν ξερω φιλαρακι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες