Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Greek εσυ που τα 3ερεις εγω ειμαι πολιτεκνος αλλα 3ος στη σειρα παιρνω μορια;
Το ποτε θα βγει η προκυριξη ξερει κανεις ; Στρατοπεδαρχη εσυ που τα ξερεις ολα αυτο το γνωριζεις να μας το πεις (δεν το λεω ειρωνικα) ολοι για ενα σκοπο παλευουμε κ καλα κανεις που ενημερωνεις αλλα ρε φιλε μην τον απογοητευεις τον αλλον κ ας μην εχει μορια 8 διαγωνισμους εχω χασει κ ξερω πως ειναι παντα περναγα στα αγωνισματα κ με εκοβαν στα γραπτα ξερεις τι γινεται εκει
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Φίλε μου δεν απογοητεύω κανέναν. Απλά λέω αν έχει πιθανότητες η όχι... Και εδώ ο διαγωνισμός δεν έχει γραπτά οπότε ρόλο πάιζουνε τα μόρια, το ύψος και τα υγειονομικά. Τώρα για την προκήρυξη το έθνος άυριο πάλι θα έχει άρθρο. Τώρα τι θά λέει δε το γνωρίζω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 08, 2010 2:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλε στρατοπεδαρχη ειμαστε τρια αδερφια. Η μεγαλη μου αδερφη ειναι 26, εγω 24 και η μικρη 17. Παιρνω τα μορια της τριτεκνιας; Απαντησε μου σε παρακαλω γιατι δεν μπορω να καταλαβω τη ακριβως παιζει.
-
- Στρατηγός
Φίλε μου δυστηχώς δεν τα παίρνεις γιατί θα έπρεπε να ήσουνα το πρώτο παιδί
Εισαι σιγουρος γιαυτο; Γιατι μπηκα στην περισινη και δεν διευκρινιζει ποιοι ακριβως τα δικαιουνται. Πες μου σε παρακαλω που το ειδες εσυ αυτο, να παω να το δω κ εγω. Χωρις ειρωνια σοβαρα μιλαω.
-
- Στρατηγός
Είμαι σίγουρος αλλά και να μην τα παίρνει το πρώτο παιδί. Πάλι δεν τα δικαιούσαι γιατί η αδερφή σου έχει περάσει το 25ο έτος της ηλικίας της (Παράδειγμα σου έδωσα)
Στην προηγούμενη σελίδα έγραψα ακριβώς το κείμενο που έχει η προκήρυξη για τους τρίτεκνους
Στην προηγούμενη σελίδα έγραψα ακριβώς το κείμενο που έχει η προκήρυξη για τους τρίτεκνους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 08, 2010 3:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μητερα μ εχει αναπηρια 67 κ ανω ειμαι το πρωτο παιδι... Παιρνω καποια μορια?
-
- Στρατηγός
Αν είσαι τρίτεκνος ναι
Η μητερα εχει 67 κ ανω αναπηρια ειμαι το πρωτο παιδι παιρνω μορια?
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
ΕΚΤΩΡ έγραψε:Η μητερα εχει 67 κ ανω αναπηρια ειμαι το πρωτο παιδι παιρνω μορια;
Αν δεν μας πείς ποσα αδέρφια έχεις κανεις δεν μπορεί να σου απαντήσει.
Αν απλά η μάνα σου έχει 67% αναπηρία και δεν έχεις αλλα αδέρφια ή έχεις 1 αδερφό-ή δεν μοριοδοτήσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος valantis315 την Τρί Ιουν 08, 2010 3:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρεπει να ειμαι τριτεκνος... ; Εχω 1970 μορια ειναι αρκετα εστω κ για επιλαχων για την Β'κατηγορια; Εχω διπλωμα μηχανης φορτηγου ειδηκες δειναμεις κ Απολυτηριο 11,7... Σωστα τα μετρησα;
-
- Στρατηγός
Ναι φίλε μου. Αλλιώς δεν παίρνεις μόρια. Μιλάμε πάντα με βάση τις προηγούμενες προκηρύξεις. Τώρα αν αλλάξει κάτι δε το γνωρίζουμε
Υ. Γ Σωστά τα μέτρησες. Για την Β' Κατηγορία δεν έχεις αρκετά μόρια. Αλλά κάνε τα χαρτιά σου δεν έχεις να χάσεις κατι!
Υ. Γ Σωστά τα μέτρησες. Για την Β' Κατηγορία δεν έχεις αρκετά μόρια. Αλλά κάνε τα χαρτιά σου δεν έχεις να χάσεις κατι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιουν 08, 2010 3:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
Και για να μήν λέμε συνεχώς τα ίδια, η βάση (με βάση την προηγούμενη προκύριξη) για την Α' Κατηγορία (Ενιαίο) θα είναι τα 2060 μόρια για τους επιτυχόντες και για την Β' Κατηγοριά (ΤΕΕ) θα είναι 2470. Αυτά τα νούμερα με επιφύλαξη διότι δεν ξέρουμε πόσα άτομα θα κοπούν στα αθληματα-ψυχοτεχνικα-υγεονομικά και σε τί αριθμό θα πάνε οι επιλαχόντες. Τώρα για εμένα αξίζει να κάνουν τα χαρτιά τους αυτοί που έχουν πάνω απο 1930 μόρια για την Α' και 2350 για την Β'. Δεν το λέω για να αγχώσω-απογοητεύσω κανέναν απλά λόγω των λίγον ατόμων που θα πάρουν τα πράγματα θα είναι δύσκολα για αυτούς που συγκεντρόνουν λίγα μόρια. Καλη επιτυχία σε όλους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες