Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Λογικά θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες όπου θα περιλαμβανονται και οι επιλαχόντες και μετα θα πάρετε την καρτελα των υγειονομικών από τα τμήματα και θα κανετε τις εξετάσεις. με αυτή την καρτέλα θα παρουσιαστειτε στα υγειονομικά.
Όχι ακόμα μετά έτσι και άλλοιος δν έχον μεγάλη ισχύει απλά αν κάποιος έχει κάνα θέμα και πρέπει να ανεβάσει πχ αιματοκρίτη η να κατεβάση κάτι ας το ξεκινήσει από τώρα.. Αν θυμάμαι καλά περνεις και κάτι σαν παραπεμπτηκο για ακτινογραφία να μην την πληρώσεις σε δημόσιο νοσοκομείο κάτι τέτοια τώρα αν δν καλύπτονται αυτή τη φορά δεν ξέρω θα σας ενημερώσουν απλά το είπα να ετοιμάζετε αν έχει κάποιος θεμαΘανος2468 έγραψε:Είμαστε Αθήνα * ναι παντζο
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
ellinas13 έγραψε:Λογικά θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες όπου θα περιλαμβανονται και οι επιλαχόντες και μετα θα πάρετε την καρτελα των υγειονομικών από τα τμήματα και θα κανετε τις εξετάσεις. Με αυτή την καρτέλα θα παρουσιαστειτε στα υγειονομικά.
Σωστός ellinas13, αυτό ακριβώς αναγράφει η προκήρυξη
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Τα αποτελεσματα θα βγουν 9 Σεπτεμβριου ημερα Δευτερα. Κατα 90%!
Φρουροί πάνε κανονικα και στο μεταγωγών πια. αλλαξε το ΠΔ. δεν πάνε μόνο στις προαναφερόμενες υπηρεσίες. μια δικιά μου απορια οποίος γνωρίζει. η δελτα που θα υπάγεται; στην αμεση δράση η στην ΔΑΕ.
1500 άτομα 900 ΔΙΑΣ ΔΕΛΤΑ
400 ΜΑΤ
200 μεταγωγές δικαστήρια
Άποψη μου καθαρά
400 ΜΑΤ
200 μεταγωγές δικαστήρια
Άποψη μου καθαρά
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Τα αποτελεσματα θα βγουν 9 Σεπτεμβριου ημερα Δευτερα. Κατα 90%!
Ναι συγγνώμη 9 ήθελα να γράψω !
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Slade7 στα τμηματα δε θα στειλει κοσμο; Στα Ματ θα στειλει και 100 αστυφυλακες καινουριους!
Και άμεση δράση περιπολικό θα πάνε αδερφε
Όταν υπήρχε ΆΜΕΣΗ ΔΡΆΣΗ αλλά άκουγε σε δικό της κανάλι και στης διμοιρίες. Τώρα βσκ δν υπάρχει άμεση δράση έχει γίνει άμεση επέμβαση και χοριζετε σε 1 τμήμα 2ο τμήμα κτλ που θα ενταχθεί η δέλτα δεν ξέρω και φρουροί πάνε σε όλες της υπηρεσίες εκτός οχημάτων αδ οποία διποτε άλλη υπηρεσία έχει ύπαρξει φρουρός απλά με απόσπαση η προσορινη μετακίνηση για υπηρεσιακες ανάγκες.. Θα το ακούσετε πολλές φορές αυτοellinas13 έγραψε:Φρουροί πάνε κανονικα και στο μεταγωγών πια. αλλαξε το ΠΔ. δεν πάνε μόνο στις προαναφερόμενες υπηρεσίες. μια δικιά μου απορια οποίος γνωρίζει. η δελτα που θα υπάγεται; στην αμεση δράση η στην ΔΑΕ.
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Θανος2468 έγραψε:Και άμεση δράση περιπολικό θα πάνε αδερφε
Την άμεση δράση την βάζω μαζί με τους 900 των Δίας η Δίας άμεση δράση θεωρείται μάγκες Ε ωραία
300 ΜΑΤ
200 δικαστήρια μεταγωγές
100 σε τμήματα κάπως έτσι πάντως σίγουρα θα πάρει μπόλικο κόσμο στα ΜΑΤ
Αν περάσω θα βάλω υμετ μακαρι έφτασε η ώρα γυπες μ χαχαχαχ
Τοσο πολυ σ αρεσουν τα Ματ ρε φιλε?; Εγω πιστευω οτι σε υπηρεσιες οπως η Διας ή σε περιπολικο της Αμεσης Δρασης μαθαινεις περισσοτερα για το επαγγελμα! Μεγαλο σχολειο ο δρομος, ενω τα Ματ πανε ολοι μαζι τρωνε πετρες και ριχνουν ματσουκι!
Θανος2468 έγραψε:Αν περάσω θα βάλω υμετ μακαρι έφτασε η ώρα γυπες μ χαχαχαχ
Εγώ το έχω ξαναπεί εσύ θα πάρεις τιμής ένεκεν θα είσαι ο μόνος που θα πάει από μόνος του στην υμετ χαχα
Χαχαχα το ξέρω αδερφέ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες