ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό
Παιδια γεια σας εχετε ακουσει ποτε ορκιζονται οι εποπ ναυτικου; Πληζ αν ακουσατε ΤΠτ πειτε

Εμαθα για 14 του μηνα.
Παιδες καλησπερα κ απο μενα... Θελω να κανω μια ερωτηση και αν γινετε οποιος μπορει ας με διαφωτηση παρακαλω... Η κοπελα μου μπηκε εποπ κ τωρα κανει την προπεδευση κ εγω ηθελα να ρωτησω τ εξης δηλαδη αν για εκεινη θα υπαρξει προσοπικη ζωη η αν θα ειναι συνεχεια στα καραβια κ οποτε τα ξεχναω ολα απο οτι μου ειπε κ αυτη... Η ειδικοτητα της εχει να κανει με τ εφαρμοστηριο αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι... Σας παρακαλω βοηθηστε με λιγο... Ευχαριστω
Ελα βρε κωστακη. Θα κανει ταξιδια αλλα θα ερχεται και στη στερια. Απλα δεν θα ειστε ολο το χρονο μαζι. Υπομονη να κανετε και εξαλλου γυναικα ειναι δε νομιζω να κανει τοσα ταξιδια κι ας λενε οτι θα εναι το ιδιο με τους αντρεσ. Κι εγω ξερω οτι θα κανει Ταξιδια ο δικος μου αλλα τι να κανουμε; Θα συνηθισουμε! Θεληση να υπαρχει!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
κοστακις έγραψε:Παιδες καλησπερα κ απο μενα... Θελω να κανω μια ερωτηση και αν γινετε οποιος μπορει ας με διαφωτηση παρακαλω... Η κοπελα μου μπηκε εποπ κ τωρα κανει την προπεδευση κ εγω ηθελα να ρωτησω τ εξης δηλαδη αν για εκεινη θα υπαρξει προσοπικη ζωη η αν θα ειναι συνεχεια στα καραβια κ οποτε τα ξεχναω ολα απο οτι μου ειπε κ αυτη... Η ειδικοτητα της εχει να κανει με τ εφαρμοστηριο αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι... Σας παρακαλω βοηθηστε με λιγο... Ευχαριστω
Αν την στειλουν σε φρεγατα θα εχει περιπου 250 πλευσιμες μερες τον χρονο. Τον υπολοιπο χρονο (115 μερες που η φρεγατα θα βρισκεται στη Σαλαμινα) θα τον περνα κυριως μεσα στο πλοιο σε βαρδιες.
Με λιγα λογια θα την βλεπεις παρα πολυ σπανια. Βεβαια στην θεση σου θα ανησυχουσα για πολυ σοβαροτερα πραγματα. Νομιζω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο να εχεις κοπελα εποπ και ειδικα στο ναυτικο...
Μακαρι ρε μαρια τι να πω αν και ειναι πολυ δυσκολο...
Su-35 το ξερω οτι δεν ειναι το καλητερο αλλα τι εννοης πιο σοβαρα πραγματα γτ εμενα παει παντου το μυαλο μου... Διαφωτισε με λιγο αν θες...
Su-35 το ξερω οτι δεν ειναι το καλητερο αλλα τι εννοης πιο σοβαρα πραγματα γτ εμενα παει παντου το μυαλο μου... Διαφωτισε με λιγο αν θες...
Ισως να εννοει οτι θα υπαρξουν πολλοι πειρασμοι! Αλλα ειναι στο χερι της. Αν ειναι σωστη δεν θα υποκειψει! Και να δεις οτι δεν θα κανει πολλα ταξιδια. Λιγες γυναικες πηρανε καπου εξω θα τις βαλουνε!
Ισως τι να πω εχω ψιλο απελπιστη απο την μια αλλα απο την αλλη αν ειναι να γινει κατι θα γινει...
Μαρια απο το στομα σου κ στου θεου τ αυτη...
Τελος παντων, ευχαριστωωωω!
Μαρια απο το στομα σου κ στου θεου τ αυτη...
Τελος παντων, ευχαριστωωωω!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Αννια αν δεν κανω λαθος τωρα ησουν επιτυχουσα στο ναυτικο ετσι; Ορκιστηκες; Πως τα βρηκες τα πραγματα μεχρι τωρα?
Dum spiro spero
illy μου γλυκιά αν εννοείς εμένα δεν ήμουν επιλαχούσα (επιτυχούσα ήμουν) και τώρα έχω άδεια εκπαίδευσης. Έχω μπει ξέροντας τι θα βρω μπροστά μου (έχω καραβίσια ειδικότητα) αλλά γουστάρω τρελά πολεμικό ναυτικό. Αυτό είναι το κλειδί για μένα. Ότι και αν κάνει κανείς να το κάνει γιατί το γουστάρει πραγματικά
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Εννοουσα οταν ειχε βγει η προκηρυξη θυμομουν οτι ειχες περασει
Ορκιστηκες ή οχι ακομη; Ναι το θυμαμαι που ελεγες οτι ησουν απολυτα συνειδητοποιημενη για το τι θα συναντησεις... Πως τα βρηκες τα πραγματα μεσα;

Dum spiro spero
illy μου έχουμε ορκιστεί (έχει και φωτογραφίες στο site του π. Ν). Εγώ ένα πράγμα έχω να πω: Κολέγιο κανονικό μας είχανε. Ήμασταν όλα τα λεφτά. Και όσο αφορά τις αγγαρείες; Ποιόν πείραξε να κάνει λίγο γόπινγκ πού και πού; Κρίμα και πάλι κρίμα στα παιδιά που ενώ είχαν περάσει δεν παρουσιάστηκαν καν...
ANNIA έγραψε:illy μου έχουμε ορκιστεί (έχει και φωτογραφίες στο site του π. Ν). Εγώ ένα πράγμα έχω να πω: Κολέγιο κανονικό μας είχανε. Ήμασταν όλα τα λεφτά. Και όσο αφορά τις αγγαρείες; Ποιόν πείραξε να κάνει λίγο γόπινγκ πού και πού; Κρίμα και πάλι κρίμα στα παιδιά που ενώ είχαν περάσει δεν παρουσιάστηκαν καν...
Κατα την γνωμη σου προς το παρον αυτα που εχεις ζησει αξζει το ΠΝ κ μαλιστα για γυναικα. Υπαρχουν ειδικοτητες να μην ειναι καραβισιες; Ο διαχειριστης Λογιστικου ειναι καραβι;
katrin ο διαχειριστής λογιστικού είναι καραβίσια ειδικότητα αλλά δεν ξέρω πόσα πλεύσιμα έχει. Να ξέρεις ότι όλες οι ειδικότητες διαφέρουν στα πλεύσιμα, δεν είναι όλες ίδιες
ANNIA έγραψε:katrin ο διαχειριστής λογιστικού είναι καραβίσια ειδικότητα αλλά δεν ξέρω πόσα πλεύσιμα έχει. Να ξέρεις ότι όλες οι ειδικότητες διαφέρουν στα πλεύσιμα, δεν είναι όλες ίδιες
Συγνωμη κ παλι, ποιες ειδικοτητες αν γνωριζεις ειναι λιγοτερη καραβισια εως καθολου. Εχω τελιωσει λογιστικη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης