ΚΕΕΜ - Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού - Μεταφορών

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
johnpsari
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από johnpsari »

gatopardos έγραψε:Καπου διαβασα πως οσοι εχουν ως σωμα το πεζικο θα μπουν στον 1ο λοχο που εκει μεσα ειναι οι ΛΥΒιτες και οι παλιοι αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος, αληθευει; Αν ειναι ετσι ελπιζω να με αλλαξουν σωμα.

Γιατί είναι κακό που είναι οι ΛΥΒιτες;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Rafale »

gatopardos έγραψε:Καπου διαβασα πως οσοι εχουν ως σωμα το πεζικο θα μπουν στον 1ο λοχο που εκει μεσα ειναι οι ΛΥΒιτες και οι παλιοι αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος, αληθευει; Αν ειναι ετσι ελπιζω να με αλλαξουν σωμα.
α; Φου χωριστειτε σε λοχους στους θαλαμους υπαρχει ενας υεα β που θα εχει καθηκοντα θαλαμαρχη και φυσικα θα σας εχει στη τσιτα και ενα δριτη ανθλγο συνηθως που θα τσιτωνει τον υεα. Οι αγγαρειες εκει ειναι οτι χειροτερο απο πληροφοριες.Εικόνα Δε θελω να σας απογοητευσω. Θα τα δειτε μονοι σας. Καλη θητεια στο κεεμΕικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Τρί Απρ 27, 2010 1:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gatopardos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από gatopardos »

Οχι δεν ειναι κακο που ειναι οι ΛΥΒιτες. Οι αλλοι δεν ξερω τι κανουνε.

Ισχυει πως μετά την ορκομοσία μεταφερομαστε στο 1ο τάγμα; Οποτε για 2 βδομαδες δεν τιθεται θεμα ελπιζω!

Αλλη μια ερωτηση μετα το ΚΕΕΜ οι πιο συχνες μεταθέσεις που ειναι Εβρο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gatopardos την Τρί Απρ 27, 2010 10:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paralogistis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από paralogistis »

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα... Μπάινω και εγώ στις 11/05 στη Σπάρτη. Το καλό είναι πως οι δικοί μου μένουν στην πόλη και λογικά μετά την βασική εκπαίδευση μήπως μπορώ να πηγάινω να κοιμάμαι σπίτι μου.

Το στρατόπαιδο είναι κανά 15λέπτο από την πόλη και είναι κάπως πάρα πολύ μεγάλο γεμάτο με ευκάλυπτους.
Paralogistis

Δημοσίευση από Paralogistis »

Ρε παίδες εγώ που έχω δυσχρωματοψία και παρουσιάζομαι Σπάρτη σημαίνει πως σίγουρα δεν θα γίνω οδηγός ε;
Δεν έχω κάτι άλλο σε θέμα υγείας ή κάποια πάθηση άρα Ι1;
gatopardos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από gatopardos »

Εχουμε ακουσει για τους ευκαλυπτους και τις φλουδες που καθαριζουνε οι "νεοσυλλεκτοι". Κατι που θελω να ρωτησω ειναι εαν ξερετε τι σοι εμβολιο μας κανουν οταν μπαινουμε μεσα στο κεντρο γιατι ακουσα πως εχει δημιουργησει προβλημα σε μερικους.

παραλογιστη μπορεις να βρεις πληροφοριες σχετικα με τη σωματικη ικανοτητα εδω /stratologia/swmatikiikanotita.asp
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gatopardos την Πέμ Απρ 29, 2010 4:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
π

Δημοσίευση από π »

Κατα 70% και αναλογως την ειδικοτητα!
husqy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από husqy »

Δηλαδή για πείτε ρε παιδια πως πάει γιατί δεν το ξέρω. Πόσο καιρό είναι να κάτσουμε κανονικά και πόσο αν παρούμε ειδικότητα; Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να κάτσουμε αρκετούς μήνες Σπάρτη;

π

Δημοσίευση από π »

Περιπου 1 μηνα! Και μετα αναλογως τη ειδικοτητα 3-6 εδομαδες ! Οσοι τ/φ δεν παιρνουν ειδικοτητα στο κεντρο και φευγουν κατ'ευθειαν για μαναδα!
paralogistis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

π έγραψε:Δηλαδη 2,5 μηνακια το πολλυ!

Δεν είναι κακό... Άντε και μετά Έβρο ή κανά νησί.
π

Δημοσίευση από π »

Οχι Εβρο ρε παιδια, καλοκαιρι ειναι! Νησακι! Τουριστριες κι ετσι! Εβρος πολλυ κουνουπι, τα λεγομενα και γκατζολοπτερα!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στο νησί να δείς θερμοκρασίες... Σαχάρας. Και από κουνούπι, δεν παν να βάζεις τα "φιδάκια" ή τις λάμπες για να τα διώχνεις, πάλι θα έρχονται να σου τσιρίζουν στο αυτί.
paralogistis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Για να μην ευλογάγαμε και τα γένια μας η πόλη παλιά δεν φερόταν και ιδιαίτερα όμορφα στους φαντάρους. Πιστεύω η συμπεριφορά αυτή (από τους καταστηματάρχες) να έχει αλλάξει. Σε γενικές όσοι έρχεστε από μεγάλες πόλεις (επειδή είδα πως παίζει πολύ η Θεσσαλονίκη) η Σπάρτη είναι μία μικρή πόλη με μερικές επιλογές, το καλό είναι πως είναι ακόμα σχετικά φθηνή σε σχέση με άλλες πόλεις της χώρας.

H Σπάρτη είναι 2 δρόμοι οι όποιοι διασταυρώνονται μεταξύ τους και όλοι οι υπόλοιποι δρόμοι είναι ή κάθετοι ή παράλληλοι σε αυτούς τους δύο κεντρικούς και να θες να χαθείς δεν μπορείς απλά. Είναι πάντως αλήθεια πως έχει όμορφες γυναίκες.

Εγώ έχω μία άλλη απορία. Στην ορκωμοσία κάθε στρατεύσιμος έχεις ένα όριο ατόμων που μπορεί να έρθουν να τον δουν; Επειδή είναι στις μέρες του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος και από την παρέα είμαι ο πρώτος που θα μπει στρατό και ήδη εμείς φτιάχνουμε κερκίδα από συμμετοχές!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paralogistis την Κυρ Μάιος 02, 2010 5:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάθε εμπόδιο για καλό
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

π έγραψε:Οχι Εβρο ρε παιδια, καλοκαιρι ειναι! Νησακι! Τουριστριες κι ετσι! Εβρος πολλυ κουνουπι, τα λεγομενα και γκατζολοπτερα!

τουρίστριες ε; Αν σε στείλουνε σε κανα φυλάκιο κανα μήνα να δω μετά τι θα βλέπεις.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες