ΕΠΟΠ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DM90 »

general έγραψε: Μηπως η ειδικοτητα ειδικων αποστολων ειναι για τους ακροβολιστες και η ειδικοτητα ελευθερων σκοπευτων για τους snipers; Τωρα το σκεφτηκα. Αν θυμαμαι καλα οι ακροβολιστες λειτουργουν στα πλαισια μιας ομαδας 8-12 ατομων ενω οι snipers λειτουργουν μονοι τουσ 'η με εναν παρατηρητη. Ετσι δεν ειναι;

Στον ανωνυμο αναφερομαι.

Νομίζω οι ελεύθεροι σκοπευτές λειτουργούν σε ζευγάρια
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Eλευθερος σκοπευτής; ΤΦ ειναι οι ελευθεροι σκοπευτές. Οι χειρότερη ειδικότητα στο στρατό. Μακρυάααα
vasilis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από vasilis »

Απο ποια αποψη λες οτι ειναι η χειροτερη ειδικοτητα; Εννοω οτι εχει πολυ κουραση η εκπαιδευση για αυτη;
Anonymous

Εννοώ ότι οι ΕΠΟΠ ελευθεροι σκοπευτες, ειναι στην ουσία ΤΦ. Κατατασσονται σε λόχο κρουσεως και εκει ΤΦ τρεξε φουκαρά...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από illy »

a kala έγραψε: Εννοώ ότι οι ΕΠΟΠ ελευθεροι σκοπευτες, ειναι στην ουσία ΤΦ. Κατατασσονται σε λόχο κρουσεως και εκει ΤΦ τρεξε φουκαρά...
Τοσο καιρό διαβάζω τα posts σου κ βγάζω το εξής συμπέρασμα: ότι πρέπει να πέρασες πολύ άσχημα κατά τη διάρκεια της θητείας σου γι'αυτό κ καταδικάζεις κ κατακρίνεις το οτιδήποτε αφορά τον στρατό
Anonymous

Μάλλον εσύ εχεις μαυρα μεσανυχτα για το στρατό. Πως ειναι δυνατόν να έχεις εσύ άποψη για το στρατό, αφου δεν έχεις υπηρετήσει;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Και μονο ο τροπος που απαντας επιβεβαιώνει αυτό που είπα σε προηγούμενο post μου

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Εφοσον λοιπον δεν περασες καλα στην στρατιωτικη σου θητεια δεν εχεις κ αντικειμενικη αποψη... όπως κατάλαβες υπάρχουν πολλοι οι οποιοι γουσταρουν τον στρατό κ επιλεγουν να υπηρετησουν στις ενοπλες δυναμεις... Ας ειχες κ εσυ τα κοτσια να γινεις επαγγελματιας οπλιτης κ ποσο μαλιστα στις ειδικες δυναμεις... δεν θα αντεχες ουτε ενα δευτερολεπτο! Ο στρατός ειναι για λιγους κ ικανους
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

illy έγραψε: Εφοσον λοιπον δεν περασες καλα στην στρατιωτικη σου θητεια δεν εχεις κ αντικειμενικη αποψη... Όπως κατάλαβες υπάρχουν πολλοι οι οποιοι γουσταρουν τον στρατό κ επιλεγουν να υπηρετησουν στις ενοπλες δυναμεις... Ας ειχες κ εσυ τα κοτσια να γινεις επαγγελματιας οπλιτης κ ποσο μαλιστα στις ειδικες δυναμεις... Δεν θα αντεχες ουτε ενα δευτερολεπτο! Ο στρατός ειναι για λιγους κ ικανους
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!
Anonymous

Ειδικες Δυναμεις υπηρετησα 18 μηνες. Αρκετα όμως. Δεν ειμαι τρελος να γινω ΕΠΟΠ Ειδικών Δυνάμεων, επειδη ειδα το τονιζω ειδα με τα ματια μου πως περνάνε...

ΥΓ: Ποιο ειναι το κοινο γνωρισμα όλων των γυναικών υποψηφιων ΕΠΟΠ; Πολύ απλά δεν έχουν υπηρετησει τη θητεια. Το στρατό δεν τον έχουνε ζησει, απλά τον φαντάζονται...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αρα δεν αντεξες αυτες τις συνθηκες... Γι'αυτο κ εισαι αρνητικος! Υπαρχουν πολλοι που το γουσταρουν κ μπορουν να ταχθουν σωμα κ πνευμα στις ε. Δ. ! Και ομως υπαρχουν γυναικες που υπηρετουν στις ε. Δ. κ γενικα στις ενοπλες δυναμεις κ ειναι ικανοτατες κ αξιες... Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα ομως, δεν ειναι κ εξπρες του μεσονυχτιου ουτε νταχαου...

ΥΓ. : Οσο για τη θητεια, ειμαι υπερ της θητειας και για τις γυναικες

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δηλαδη βρε α καλα μου εσυ ενιωθες φουκαρας που υπηρετουσες στις ε. Δ; Δεν νιωθεις οτι πηρες κάτι απο αυτή την εμπειρία;
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οπως τα περιγραφεις... Φυσικα και υπαρχουν πολλες δυσκολιες... Αλλα οχι κι ετσι! Δεν χρειαζεται να εισαι τρελος για να υπηρετησεις η΄ για να μπεις σαν εποπ στις ειδικες δυναμεις... Εικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tzovana18 »

Συμφωνω απολυτα μαζι σας κοριτσια καλα λετε, αλλα δν ειναι και ο μονος που το λεει, ολα τα αγορια [τα μισα εννοω] Εχουν δει τον στρατο ως εναν εφιαλτη και ειδικα της ειδικες δυναμεις, και να πω και κατι καλα κανουν αυτοι και τους πεθαινουν ετσι γιατη ολοι ηταν μαθημενοι να εχουν το κρεβατακι τους στρωμενο, και το φαγητο ζεστο να τους το εχει ετοιμο η μαμα, αλλιως ειναι ο στρατος για τους αντρες και αλλιως για της γυναικες , αντε να γινουν λιγο αντρες οι δικοι μας που αμα πατησουν μια καρφιτσα λενε κατευθειαν παω στο νοσοκομειο. Το εχω ακουσει αυτο ετσι δν το λεω απο μονη μου ο αντρας πρεπει να ειναι αντρας και να αντεχει σε ολες της συνθηκες, οι περισοτεροι με κοροιδευουν που διαλεξα ειδικες δυναμεις στα αλεξιπτωτα, αλλα εγω το γουσταρω πραγματικα, αν και ξερω οτι θα αντιμετωπισω ρατσισμο και μισογυνηδες, αλλα θελω να παω, αυτα ειχα να πω δεν το παιζω ανωτεροι απο τους αντρες ουτε και πιο εξυπνη αλλα αυτη εειναι η μιση και η πραγματικη αληθεια.
GENERAL
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GENERAL »

Sky diver χρειαζομαι τις γνωσεις σου. Στην προκυρηξη ειχε την ειδικοτητα ειδικων αποστολων και ελευθερων σκοπευτων. Ενας μονιμος μου ειπε πως στην ειδικων αποστολων εισαι ελευθερος σκοπευτησ Και μαζι με τα βασικα σχολεια σσοεκ, σχολειο καταστροφων, σπεεποπεδ, σβεα, σαδεεδ, κεοαχ και τεχνικης αναρριχησης περνας και το σχολειο σεσεα.

Πια η διαφορα αναμεσα στις δυο ειδικοτητες;

Επισης τα σχολεια τα περναμε με καποια προκαθωρισμενη σειρα;

Και ποια τα καθηκοντα καθε μιας. Στο ιντερνετ εχει μερικα καθηκοντα ανα ειδικοτητα αλλα ειναι πολυ γενικα.

Αν μπορεις πες μου και για τους τυφεκιοφορους, καθηκοντα και οτι γνωριζεις.

Τι ειδικοτητα εχεις αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα να μου πεις.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες