Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2010);
Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω από πολιτικά ρούχα τι πέρνουμε μαζί μας; Εκτός από αυτά που θα φοράμε όταν παρουσιαστούμε. Και πόσα χρήματα μπορώ να πάρω μαζί μου; Σκέφτομαι να πάρω 100 ευρώ και μια πιστωτική κάρτα.
Μέχρι να ορκιστείτε μετά από 10 ημέρες περίπου θα φοράτε μόνο την παραλλαγή.
Πιστωτική κάρτα δεν χρειάζεται στο Κέντρο, εκτός και άν υπάρχει ΑΤΜ. Ψηλά (πάρα πολλά) οπωσδήποτε θα χρειαστείς.
Πιστωτική κάρτα δεν χρειάζεται στο Κέντρο, εκτός και άν υπάρχει ΑΤΜ. Ψηλά (πάρα πολλά) οπωσδήποτε θα χρειαστείς.
Ωραία, περίπου δηλαδή πόσα χρήματα να πάρω; Υπάρχει περίπτωση να μου τα κλέψουν; Ευχαριστώ για την απάντηση.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 60
Ε αν δεν τα προσέξεις θα στα κλέψουνε. Λογικό δεν είναι; Ε για 10 μέρες 50 ευρώ πιστεύω είναι αρκετά
Καταρχήν θέλω να συγχαρώ κ να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας "διαφωτίζουν" Σε αυτά τα απέραντα ερωτήματά μας ως νεοσύλλεκτοι που είμαστε... 
Έχω κ εγώ ένα ερώτημα σε ότι αφορά την ενδυμασία.
Έχω αγοράσει απο παλιά γάντια με επένδυση, κασκόλ και ένα σκούφο τύπου φούλ φέις.
Να τα πάρω μαζί μου στο κέντρο ή απαγορεύονται λόγω μαύρου κ όχι φαιοπράσινου χρώματος;

Έχω κ εγώ ένα ερώτημα σε ότι αφορά την ενδυμασία.
Έχω αγοράσει απο παλιά γάντια με επένδυση, κασκόλ και ένα σκούφο τύπου φούλ φέις.
Να τα πάρω μαζί μου στο κέντρο ή απαγορεύονται λόγω μαύρου κ όχι φαιοπράσινου χρώματος;
Έχε τα, αλλά να ξέρεις ότι το full-face δεν επιτρέπεται, τουλάχιστον όταν υπηρετούσα, αν και σε πολλές μονάδες κάνουν τα στραβά μάτια.
Δεν έχει σημασία το χρώμα.
Δεν έχει σημασία το χρώμα.
Εχω ένα νεσεσέρ χρώματος λευκού και μπλε.
Θα μου επιτραπεί ή θα το κατάσχουν λόγω χρώματος.
Θα μου επιτραπεί ή θα το κατάσχουν λόγω χρώματος.
Παιδιά επίσης θα ήθελα να ρωτήσω,
σεντόνια σκεφτομαι να αγοράσω - 2 τον αριθμο.
Ομως λαδι πρασινο χρωμα σεντονιου δεν ξερω απο που να αγορασω.Aπο μαγαζι με στρατιωτικα ειδη;
σεντόνια σκεφτομαι να αγοράσω - 2 τον αριθμο.
Ομως λαδι πρασινο χρωμα σεντονιου δεν ξερω απο που να αγορασω.Aπο μαγαζι με στρατιωτικα ειδη;
Γνωριζει κανεις αν τα φανελακια παραλλαγης ειναι προβλημα να εχουν διαφορετικη παραλλαγη απο αυτην του ελληνικου στρατου; Δηλαδη αυτη τη στιγμη εχω δυο ειδων κοντομανικα παραλλαγης. Μερικα που ειναι η κλασσικη ελληνικη και μερικα διαφορετικης παραλλαγης. Θα μου πουν τιποτα; Επισης φιλος μου συνεστησε να παρω χακι γιατι λεει οταν φορας το "πανωφορι" (δεν ξερω πως ακριβως λεγεται) η παραλλαγης φαινεται λιγο στο σημειο κατω απο το λαιμο καθοτι δεν κουμπωνει ως εκει ψηλα το "πανωφορι" και υπαρχει περιπτωση να μου την πουν. Ισχυει;
Πάρε Ελληνικής. Λογικά έχεις και Αμερικανική woodland, αλλά ο χρωματισμός δεν ταιριάζει με την Ελληνική.
Προσωπικά φόραγα είτε φαιοπράσινη είτε παραλλαγή, αλλά χειμώνα έβαζα από επάνω και το γκριζοπράσινο μακρυμάνικο ή το πουλόβερ.
Προσωπικά φόραγα είτε φαιοπράσινη είτε παραλλαγή, αλλά χειμώνα έβαζα από επάνω και το γκριζοπράσινο μακρυμάνικο ή το πουλόβερ.
Κριμα τα λεφτα για τις αλλες δηλαδη... Ευχαριστω για την απαντηση!
Νασο, θα ηθελα να ρωτησω : Εχω ενα νεσεσερ μπλε-λευκου χρωματος. Πρεπει να ειναι απαραιτητα πρασινωπου;
Επισης το σεντονι που θα αγορασω να ειναι πρασινο λαδι χρωμα;
πουλανε σε στρατιωτικα καταστηματα ετσι;
Επισης το σεντονι που θα αγορασω να ειναι πρασινο λαδι χρωμα;
πουλανε σε στρατιωτικα καταστηματα ετσι;
Σεντόνια ναι πουλάνε, αγόρασα και εγώ ένα, ασχέτως εάν δεν το χρησιμοποίησα.
Ε, μην τρελενόμαστε με το χρωματισμό του νεσεσέρ.
Ε, μην τρελενόμαστε με το χρωματισμό του νεσεσέρ.

Γεια σας παιδιά !
Μήπως ξέρει κάποιος να προτείνει μερικά μαγαζιά κοντά στο κέντρο στην αθηνα με φτηνές τιμές για στρατιωτικά είδη...
Γιατί από ότι βλέπω θα χαλάσω μονο για τον ρουχισμό γύρο στα 200 ευρώ.
Μήπως ξέρει κάποιος να προτείνει μερικά μαγαζιά κοντά στο κέντρο στην αθηνα με φτηνές τιμές για στρατιωτικά είδη...
Γιατί από ότι βλέπω θα χαλάσω μονο για τον ρουχισμό γύρο στα 200 ευρώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες