Προσωρινό απολυτήριο ακαταλλήλων

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιωργος1432

Δημοσίευση από Γιωργος1432 »

Λοιπον εχω μια απορια... Οταν σου στελνουν

ΠΡΩΣΟΡΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ- ΤΥΧΟΝΤΩΝ ΑΝΑΒΟΛΗΣ...

κ το ακαταλληλων ειναι σβησμενο...

κ εκει π λεει : Κριθηκε ακαταλληλος Ειναι κ αυτο σβησμενο... Τι Σημαινει;

κ ακομα... Οταν μετα απο 2 χρονια αυτος ξαναμπει στρατο... Θα ειναι σα να μπαινει απ την αρχη η θα του αφαιρεθουν υπηρεσιες;

tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tsiripobina »

Για να πω την αληθεια δεν εχω ιδεα, αλλα βαση της λογικης βγαζω το παρακατω νοημα.(αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος).
Προφανως εσυ μπηκες μεσα να υπηρετησεις αλλα πηρες αναβολη για χψ λογους ενω ειχες κανει ήδη ενα μερος της θητειας;
Αν ειναι ετσι ΝΟΜΙΖΩ απλα πως χρησιμοπιειται η ιδια "βεβαιωση" σ'αυτους που βγαινουν Ι5 με σε αυτους που παιρνουν αναβολη; Και επειδη δεν κριθηκες ακαταλληλος για θητεια αλλα πηρες αναβολη σβηστηκε οτι δεν ταιριαζει. Εικόνα
Ελπιζω να μην ειπα κοτσανα...
Γιωργος1432

Ναι εκανα καποιο μερος της θητειας αν και αυτο ηταν πριν την ορκομοσια... Δεν εγραφε τπτ για Ι5 η γενικα που θα μπω μολις τελειωσει η αναβολη... Η εκει π λεει πασχων... Ειχαν αφησει κενο... Κ οπως ειπα ειχαν σβησει το οτι κριθηκα ακαταλληλος... Δλδ δεν κριθηκα ακαταλληλος... Π παει να πει;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Γιωργος1432 έγραψε:Ναι εκανα καποιο μερος της θητειας αν και αυτο ηταν πριν την ορκομοσια... Δεν εγραφε τπτ για Ι5 η γενικα που θα μπω μολις τελειωσει η αναβολη... Η εκει π λεει πασχων... Ειχαν αφησει κενο... Κ οπως ειπα ειχαν σβησει το οτι κριθηκα ακαταλληλος... Δλδ δεν κριθηκα ακαταλληλος... Π παει να πει;
δηλ στο σβησμενο οτι κριθηκες ακαταλληλος ειναι κενο;

Γιωργος1432

Ειναι κανονικα γραμμενο αλλα το εχουν σβησει με μια γραμμη
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Αρα δεν κριθηκες ακαταλληλος αλλα για σιγουρια Πανε να τους το δειξεις κιολας απο κοντα
Γιωργος1432

Δλδ αφου δν κριθηκα ακαταλληλος οταν παω ξανα θα ειναι σα να ξαναπαω απο τν αρχη;
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Συμφωνα με τα πολυ λιγα που ξερω, οταν παρεις αναβολη πριν ορκιστεις ξανακανεις την θητεια σου μετα κανονικα απο την αρχη. Το που θα το μαθεις οταν σπασεις αναβολη και σου ξαναρθει χαρτι (συνηθως ερχεται στο ιδιο κεντρο).

Αυτο με το ακαταλληλος ουτε εγω μπορω να ξερω τι σημαινει απλα υποθετω οπως προειπα οτι δεν ειναι οτι κριθηκες ακαταλληλος για θητεια αλλα για αλλους λογους πηρες αναβολη. Γι'αυτο και ειναι σβησμενο.

tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Και τωρα που διαβασα καλυτερα που λες οτι εχει και τη λεξη "πασχων" μεσα με κανει να σιγουρευτω οτι το συγκεκριμενο χαρτι ειναι και για αυτους που βγαινουν Ι5 (ακαταλληλοι να υπηρετησουν δηλαδη).
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

tsiripobina έγραψε:Συμφωνα με τα πολυ λιγα που ξερω, οταν παρεις αναβολη πριν ορκιστεις ξανακανεις την θητεια σου μετα κανονικα απο την αρχη. Το που θα το μαθεις οταν σπασεις αναβολη και σου ξαναρθει χαρτι (συνηθως ερχεται στο ιδιο κεντρο).

Αυτο με το ακαταλληλος ουτε εγω μπορω να ξερω τι σημαινει απλα υποθετω οπως προειπα οτι δεν ειναι οτι κριθηκες ακαταλληλος για θητεια αλλα για αλλους λογους πηρες αναβολη. Γι'αυτο και ειναι σβησμενο.

αν ο άλλος έχει πάρει αναβολή για λόγους υγείας του έρχεται σε άλλο κέντρο. Δεν παίρνουνε όλα τα κέντρα εξ'αναβολής άτομα
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

ΓΜΑΚ έγραψε:αν ο άλλος έχει πάρει αναβολή για λόγους υγείας του έρχεται σε άλλο κέντρο. Δεν παίρνουνε όλα τα κέντρα εξ'αναβολής άτομα

Συγνωμη τοτε λαθος μου. Απλα εκρινα απο γνωστο που 3 φορες που πηρε αναβολη του ηρθε χαρτι για το ιδιο κεντρο. Βεβαια δεν πηρε αναβολη για λογους υγειας.
Γιωργος1432

Κοιταχτε... Δν εχω καποιο πλ σοβαρο προβλημα για να παω Ι5... Η ετσι τουλαχιστον νομιζω... Αυτες τις μερες που ημουν στο στρατο... Με επιασε ενα πλ μεγαλο αγχος κ απο αυτο (οταν πηγα στο γιατρο) μ ειπαν οτι λεγεται κριση πανικου κ ειναι απο το πλ στρες (αρχισα να εχω ταχυπαλμιες, να φοβαμαι πολλα πραγματα κ να ειμαι πλ υπερκινητικος) ... Αυτο μ ειπαν οτι φτιαχνεται συντομα με φαρμακευτκη αγωγη κ καποιες επισκεψεις σε ψυχολογο...1η φορα μ συμβαινει κατι τετοιο αλλα πλεον εχω ατομα π ειναι διπλα μ κ ειναι ολα μια χαρα... Το μονο π με ανυσηχει ειναι το θεμα του στρατου και της αναβολης... (κ λιγο το αν θα νομιζουν πχ οι αλλοι αν ειμαι τρελος κλπ... Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα... )
tsiripobina

Βρε συ αυτο σου λεω, δε βγηκες Ι5... Αναβολη πηρες απλα ΠΙΘΑΝΟΝ να χρησιμοποιουν ττην ιδια "βεβαιωση". Πολλοι παθαινουν κριση αγχους. Εσυ χαλασωσε παιδι μου, μην αγχωνεσαι... Το χαρτι που πηρες πανω θα εχει καποιο τηλεφωνο φανταζομαι, ενημερωσου απο εκει για πιο σιγουρα. Οταν νιωσεις καλυτερα σπασε την αναβολη να ξαναπας αλλα χαλαρα...
Γιωργος1432

Σε ευχαριστω... ! Αλλα γινεται να τν σπασω;
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δε ξερω μετα απο ποσο καιρο αλλα μπορεις να σπασεις αναβολη, δεν ειναι αναγκη να περιμενεις 2 χρονια. Παρε τηλεφωνο στην στρατολογια για περισσοτερες πληροφοριες και πιο εγκυρες. Και προπαντων ηρεμησε,9 μηνες ειναι θα περασουν. Ο πρωτος καιρος ειναι λιγο δυσκολος που βγαινεις απο τα νερα σου, μετα θα ειναι ολα ενταξει
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες