Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Εδώ περιμέναμε τόοοοοοοοοοοσο καιρό για τα αποτελέσματα, άντε πού θα πάει θα έρθει και το χαρτί!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Ιωαννα περασες κοριτσι μου; Σε ποια ειδικοτητα;Jo έγραψε:Δώσε κουράγιο D.Y.K.

Dum spiro spero
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Πέστα ρε Κατερίνα! Θα πεθάνουμε απο το άγχος πριν καλά καλά μπούμε, χαχαχαχ
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
illy μου τι κάνείς; Σας παρακολουθώ απο καιρό. Πέρασα εκεί που δήλωσα, Τεχνίτης Δικτύων και Συστημάτων η/υ εσύ;
-
- Στρατηγός
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Τελειααααααααααααααααααα! Στην ειδικοτητα που δηλωσες! Μπραβο ρε κοριτσιJo έγραψε:illy μου τι κάνείς; Σας παρακολουθώ απο καιρό. Πέρασα εκεί που δήλωσα, Τεχνίτης Δικτύων και Συστημάτων η/υ εσύ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Τρί Μαρ 02, 2010 6:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Σκεφτόμουν να βάλω Αναλυτης Προγραμματιστης αλλα δε το χω και πολύ, δε ξέρω αν εκανα καλά.
-
- Στρατηγός
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Λιγο ακομη υπομονη παιδια κ θα ερθει κ το πολυποθητο σημειωματακι

Dum spiro spero
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Να γίνω μέλος; Και τι να λέω, οι γνώσεις μου περί στρατού είναι μηδενικές. Έχω ΜΣΝ;(έχω βεσπα πάμε μια βόλτα) χαχαχα
-
- Στρατηγός
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Μια χαρα ειναι Ιωαννα μου, αφου κ τα δυο ειναι σε αυτο που εχεις σπουδασει... Ολα καλα θα πανε

Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
οταν θα παρουσιαστεις θα εχεις προσκομισει πολλες γνωσειςJo έγραψε:Να γίνω μέλος; Και τι να λέω, οι γνώσεις μου περί στρατού είναι μηδενικές. Έχω ΜΣΝ;(έχω βεσπα πάμε μια βόλτα) χαχαχα

Dum spiro spero
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Εγώ πήγα στο στρατολογικό, δεν τους έχουν έρθει τα χαρτιά, κι όταν αυτό γίνει θα μου έρθει μέσω αστυνομίας, έτσι ειπαν έτσι λέω, θα δείξει.
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Εγω πηρα τηλεφωνο σημερα και μουειπανε οτι τα χαρτια ηρθανε. Τους ρωτησα που παω και μου ειπανε μεσολογγι. Αυριο μεθαυριο μου ειπανε να παω να παρω το χαρτι
Χαρτί κατάταξης ΕΠΟΠ
Τότε ναι, θα έχω να πώ πολλά.
Έχω παρατηρήσει απο πολύ καιρό ρε συ illy πως δεν απαντας στο αν πέρασες κάπου, αν είναι αυτό που σκέφτομαι, μη το βάζεις κάτω, πραγματικά μη το βάζεις, κάθε εμπόδιο για καλό και στο λέω εγώ που μου έχουν τύχει πολλά και μου βγήκαν σε καλό.
Έχω παρατηρήσει απο πολύ καιρό ρε συ illy πως δεν απαντας στο αν πέρασες κάπου, αν είναι αυτό που σκέφτομαι, μη το βάζεις κάτω, πραγματικά μη το βάζεις, κάθε εμπόδιο για καλό και στο λέω εγώ που μου έχουν τύχει πολλά και μου βγήκαν σε καλό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης