Μαγείρεμα στα αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2010)
Ζηταω απο ολα τα παιδια που τους εγεινε καποια κομπινα στα αποτελεσματα να το αναφερουν. Ας γραψουμε ακριβως την περιπτωση μας... Ετσι, για να μαθενουν οι νεοι και να θυμούνται οι παλιοι...
Θα ξεκοινησω πρωτος λεγοντας την περιπτωση μου. Δηλωσα πεζικο πληρωμα ερπιστριοφορων ειχα 300 μορια απο το ιεκ. Ο τελευταιος μπηκε με 100 μορια. Και μετα απο πολλα τηλεφωνα μου ειπαν οτι δεν γινετε να εισαι οδηγος, επειδει το ειπαν οι γιατροι και ετσι εισαι επιλαχων σε αλλη ειδηκοτητα. Ο γιατρος που με εξετασε στο στρατοπεδο ομως ειχε αλλη γνωμη, γιατι μιλαμε για λιγο αστηγματισμο. Τεσπα! Καλη δυναμοι σε ολα τα παιδια που ειναι επυλαχων η αποτυχων... Οι αλλοι βρηκατε τον δρομο σας.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Για να γινεις οδηγος φιλε μου, πρεπει να εχεις οπτικη οξυτητα 10/10 χωρις διορθωση. Εσυ δεν την ειχες οπως γραφεις. Καλες οι καταγγελιες αλλα να εχουν και βαση
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Εγω δηλωσα πζ πληρωμα ερπιστριοφορων, δεν εγραφε πουθενα κατι τετοιο. Και επισης ο γιατρος στο στρατοπεδο μου ειπε οτι δεν θα εχω προβλημα στην ειδηκοτητα που εβαλα... Απλα και κατανοιτα. Επισης αυριο παω αυλωνα και ειμαι τεθορακισμενα. Τωρα θα μου πεις δεν θα γινεις οδηγος...
Νομιζω παρεμφερη θεματα εχουν ανοιχτοι οπως "διαμαρτυρηθηκατε για τα αποτελεσματα" "ενστασεις και αποριες" "να το κανουμε θεμα στα καναλια" "σχολιασμος αποτελεσματων"
Τεσπα εγω μια προσπαθεια εκανα για να πουμε εδω ολα τα παιδια για ποιο λογο μας πεταξαν εξω...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Φίλε σε πετάξανε βάση νόμου και όχι απο την πίσω πόρτα
ΓΜΑΚ έγραψε:Φίλε σε πετάξανε βάση νόμου και όχι απο την πίσω πόρτα
Οκ φιλος, τοτε εκτος απο τη δικια μου παραλογη αποψη ειχε και ο γιατρος που με εξετασε... Επισης γινοταν να επιλεχθω σε αλλη ιδηκοτητα βαση των μοριων των επιδωσεων μου στα αθληματα και του ι1.
Nικος έγραψε:Εγω δηλωσα πζ πληρωμα ερπιστριοφορων, δεν εγραφε πουθενα κατι τετοιο. Και επισης ο γιατρος στο στρατοπεδο μου ειπε οτι δεν θα εχω προβλημα στην ειδηκοτητα που εβαλα... Απλα και κατανοιτα. Επισης αυριο παω αυλωνα και ειμαι τεθορακισμενα. Τωρα θα μου πεις δεν θα γινεις οδηγος...
Στα πληρώματα αρμάτων νομίζω επιτρέπουν να φοράς γυαλιά. Δεν είμαι βέβαια 100% σίγουρος.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
ΝΙΚΟΣ έγραψε:ΓΜΑΚ έγραψε:Φίλε σε πετάξανε βάση νόμου και όχι απο την πίσω πόρτα
Οκ φιλος, τοτε εκτος απο τη δικια μου παραλογη αποψη ειχε και ο γιατρος που με εξετασε... Επισης γινοταν να επιλεχθω σε αλλη ιδηκοτητα βαση των μοριων των επιδωσεων μου στα αθληματα και του ι1.
γινότανε να επιλεχθείς γιατι σε άλλες ειδικότητες προφανώς δεν θέλουνε να έχεις οπτική οξυτητα 10/10
Δεν νομιζω οτι στον σξ εγινε μαγειρεμα... εγω περασα διαβηβαστης πβ με οσα μορια ειχα 400... και χωρης να βαλω μεσο... δλδ προσπαθισα να βαλω αλλα απετυχε και μου το ειπε κιολασ...
Λοιπον παιδια εγω μπαινω αυριο, καλη τυχη σε οσους θα υπηρετησουν την πατριδα... Θα δουμε ποσο αξιζει και ο στρατος... Και οσοι παιδια δεν μπηκαμε φετος θα ξαναβγουν συντομα, προσεχουμε καλητερα τις ειδηκοτητες και μαζευουμε μορια... Και οσοι νιωθεται οτι αδικιθηκατε γραψτε το παραδειγμα σας και ισως σας βοηθησουν τα παιδια που γνωριζουν!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 1
καλη θητεια νικο μην ανησυχεις ολα Να πανε καλα σου ευχομαι.ΝΙΚΟΣ έγραψε:Λοιπον παιδια εγω μπαινω αυριο, καλη τυχη σε οσους θα υπηρετησουν την πατριδα... Θα δουμε ποσο αξιζει και ο στρατος... Και οσοι παιδια δεν μπηκαμε φετος θα ξαναβγουν συντομα, προσεχουμε καλητερα τις ειδηκοτητες και μαζευουμε μορια... Και οσοι νιωθεται οτι αδικιθηκατε γραψτε το παραδειγμα σας και ισως σας βοηθησουν τα παιδια που γνωριζουν!
: http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewarticle.php?vid=296 διαβαστε εδω να δειτε ολοι τα ιδια ειναι ειτε πρασινοι ειτε μπλε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης