Σχολιασμός αποτελεσμάτων ΕΠΟΠ (2009)
Επεκρατησαν διαφανη και αξιοκρατικα κριτηρια; Τι γινεται με τα μορια; Γιατι το πρωι να ειναι 2-3-4 τα ατομα και ξαφνικα να βρισκονται επιλαχοντες; Τι εγινε φετος ς αυτα τα αποτελεσματα;
για τα αποτελεσματα στρατου ξηρας δεν νομιζω οτι υπηρχε αξιοκρατεια... εμενα μου αφαιρεσαν 4ο μορια χωρις να ξερω το λογομε τα χαρτια που εστειλα εβγαζα 260 και περασα με 220... και ο φιλος μου δεν μπηκε με 161, ενω ο τελευταιος στην ειδικοτητα που δηλωσε εχει 48 μορια... ελεος!cristi έγραψε: επεκρατησαν διαφανη και αξιοκρατικα κριτηρια; τι γινεται με τα μορια; γιατι το πρωι να ειναι 2-3-4 τα ατομα και ξαφνικα να βρισκονται επιλαχοντες; τι εγινε φετος ς αυτα τα αποτελεσματα;
Εγω αυτο που ειδα ηταν μια απιστευτη καθυστερηση στο να βγουν τα αποτελεσματα και ενα μεγαλο μπαχαλο που βγηκαν καθως τα παιδια δεν ξερανε αν ηταν επιτυχοντες η επιλαχοντες. Δηλ εβλεπες το ονομα σου και αναρωτιοσουνα. Ενα τετοιο πραγμα. Με διαφορους κωδικους σειρες κλπ επισης ενα ανεβοκατεβασμα με τα μορια απιστευτο. Το πρωι ειχες αλλα το μεσημερι αλλα. Μπαχαλο σκετο
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
παιδια σε ποια αποτελεσματα αλλαζαν?cristi έγραψε: Επεκρατησαν διαφανη και αξιοκρατικα κριτηρια; Τι γινεται με τα μορια; Γιατι το πρωι να ειναι 2-3-4 τα ατομα και ξαφνικα να βρισκονται επιλαχοντες; Τι εγινε φετος ς αυτα τα αποτελεσματα;
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ!anna.nikos έγραψε:παιδια σε ποια αποτελεσματα αλλαζαν;cristi έγραψε: Επεκρατησαν διαφανη και αξιοκρατικα κριτηρια; Τι γινεται με τα μορια; Γιατι το πρωι να ειναι 2-3-4 τα ατομα και ξαφνικα να βρισκονται επιλαχοντες; Τι εγινε φετος ς αυτα τα αποτελεσματα;
Γεια σας παιδια εγω πιστευω οτι ολα ειναι με βισμα αν δν εχεις μην πας καθολου αυτα κανει το πασοκ τοσο καιρο τα ψαξανε καλα και της ν. δ τα παιδια τα κοψανε παρολο που εχουν ολα τα δικαιολογιτικα
Πρεπει ολοι να το κανουμε θεμα στην τηλ. σε καποια εκπομπη περνανε τα δικα τους παιδια και τωρα λενε μορια ας πουνε ξεκαθαρα του πασοκ τα παιδια και κανενα αλλου κομαντος.
Ρε παιδια τι ειναι αυτα; Το πτυχιο τεε β κυκλου παιρνει 210 μορια κ μου εβαλαν 109! το πτυχιο προγραμματιστη ουτε που το μετρησαν! δηλαδη τι πρεπει να κανουμε; και δεν ισχυει οτι του πασοκ μπηκανε οποιους θελουν βαζουν... πρεπει να βγουμε στα καναλια!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
για αεροπορια μιλας; Τι πτυχιο προγραμματιστη εχεις; Μηπως δεν ειναι προγραμματιστη?eleni1564 έγραψε: Ρε παιδια τι ειναι αυτα; Το πτυχιο τεε β κυκλου παιρνει 210 μορια κ μου εβαλαν 109! Το πτυχιο προγραμματιστη ουτε που το μετρησαν! Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε; Και δεν ισχυει οτι του πασοκ μπηκανε οποιους θελουν βαζουν... Πρεπει να βγουμε στα καναλια!
eleni1564 έγραψε:Ρε παιδια τι ειναι αυτα; Το πτυχιο τεε β κυκλου παιρνει 210 μορια κ μου εβαλαν 109! Το πτυχιο προγραμματιστη ουτε που το μετρησαν! Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε; Και δεν ισχυει οτι του πασοκ μπηκανε οποιους θελουν βαζουν... Πρεπει να βγουμε στα καναλια!
Άν αναφέρεσαι στην Αεροπορία ελένη μου δεν μετράει 210 μόρια το πτυχίο ΤΕΕ Β Κύκλου αλλά ο βαθμός του απολυτηρίου σου.
Άν αναφέρεσαι όμως σε Στρατό Ξηράς ή Ναυτικό τότε ναι παίρνει 210 μόρια οπότε άν δεν στα μέτρησαν κάτι παίζεται

Παιδια να σας πω το δικο μου το κορυφαιο εβαζα την ταυτοτητα και δεν με εβγαζε. Ελεγε οτι δεν υπαρχει εγγραφη στη βαση. Αν και ειμουν καταλληλος απο τα δικαιολογιτικα την πρωτη φορα για στρατολογια. Πηρε σημερα το πρωι ο δικηγορος μου να ρωτησει τι γινεται ρε παιδια ο ανθρωπος δεν υπαρχει; Εστω να εβλεπα οτι ειμαι ακαταλληλος στην τελικη. Με 530 μορια και πααμεθωριο; ΕΛΕΟΣ. Και του απαντανε ευθαρσως οτι η επιτροπη εκανε προεργασια τις αιτησεις (μαγειρεμα κατ' εμε) και επελεξε 587 και δεν ειναι ουτε στους επιλαχοντες. Του λεει ο δικηγορος μου, και που το ξερουμε εμεις βγαλατε τα μορια αναλυτικα; Κ του ειπε ο διευθυντης οτι μεχρι το μεσημερι θα βγουν αναλυτικα οι πινακες.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Τι χες γιαννη δλδ τριχα παντα αχααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Επισης βγηκαν τα αποτελεσματα αναλυτικα οποιος θελει να δει. Για στρατολογια παντα. Εμενα δεν μου μετρησανε το οτι ειμαι φοιτητης ΤΕΙ τεχνολογιας πληροφορικης και τηλεπ. Στη λαρισα και ειχα περασει τα μαθηματα και φυσικα εννοειται τα 4 μαθηματα πληροφορικης που δεν ειναι μονο τοσα λιγα λογω σχολης. Και δεν μου δωσανε τα 350 μορια αλλα του απολυτιριου ληκειο 170,1 και επισης ειχα γερμανικα και δεν τα μετρησανε. ΕΕΕΕΕ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΣΣΣ.
Μιλάς για στρατολογια; Θεωρώ οτι επραξες πολυ σωστα και εβαλες τον δικηγόρο. Μου κάνει εντυπωση διοτι εγω με 430 μορια παω στις 17 του μηνος και παρουσιαζομαι. Εσυ με τοσα μορια γιατι; Μην το αφησεις πάντως. Οταν λες 587; Τι εννοεις ατομα; Αφου ειπαν οτι θα πάρουν τριπλάσιο αριθμό ατόμων και τι πιανακες θα βγάλουν;evros21 έγραψε:Παιδια να σας πω το δικο μου το κορυφαιο εβαζα την ταυτοτητα και δεν με εβγαζε. Ελεγε οτι δεν υπαρχει εγγραφη στη βαση. Αν και ειμουν καταλληλος απο τα δικαιολογιτικα την πρωτη φορα για στρατολογια. Πηρε σημερα το πρωι ο δικηγορος μου να ρωτησει τι γινεται ρε παιδια ο ανθρωπος δεν υπαρχει; Εστω να εβλεπα οτι ειμαι ακαταλληλος στην τελικη. Με 530 μορια και πααμεθωριο; ΕΛΕΟΣ. Και του απαντανε ευθαρσως οτι η επιτροπη εκανε προεργασια τις αιτησεις (μαγειρεμα κατ' εμε) και επελεξε 587 και δεν ειναι ουτε στους επιλαχοντες. Του λεει ο δικηγορος μου, και που το ξερουμε εμεις βγαλατε τα μορια αναλυτικα; Κ του ειπε ο διευθυντης οτι μεχρι το μεσημερι θα βγουν αναλυτικα οι πινακες.
Marina2 η γνωστή και μή εξαιρετέα Μαρίνα είσαι;
ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΡΕ;
Μπράβο συγχαρητήριααααααααααααααααα!
ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΡΕ;
Μπράβο συγχαρητήριααααααααααααααααα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες