Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Μηπος γνψριζει καποιος Η καποιαποσι τελικα Περασα
αναλογικα Ανδρες γυναικεσ
σε αριτθμο;
αναλογικα Ανδρες γυναικεσ
σε αριτθμο;
Αν ξέραμε πόσοι άντρες και πόσοι γυναίκες πέρασαν θα ξέραμε και ποιοί πέρασαν

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
ΠΑΝΟΣ έγραψε:Μηπος γνψριζει καποιος Η καποιαποσι τελικα Περασα
αναλογικα Ανδρες γυναικες
σε αριτθμο;
Φυσικά και δε γνωρίζουμε με αριθμούς τι ακριβώς συνέβη όσον αφορά το ποσοστό ανδρών-γυναικών που πέτυχαν. Γνωρίζουμε μόνο πως πέρασαν λίγες γυναίκες, λόγω αποτυχίας στις αθλητικές δοκιμασίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Σάβ Μαρ 20, 2010 2:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημέρα παιδιά είμαι μητέρα ενός παιδιού που μάλλον έχει περάσει ΕΠΟΠ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ κατ αρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για όλες τις πληροφορίες που μας δίνατε. Επερνα κουράγιο από εσάς και το μετέδιδα στο παιδί μου. Να είστε πάντα με ψηλά το κεφάλι και να μη το βάζετε κάτω. Και πάλι σας ευχαριστούμε
-
- Λοχαγός
aram έγραψε:Καλημέρα παιδιά είμαι μητέρα ενός παιδιού που μάλλον έχει περάσει ΕΠΟΠ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ κατ αρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για όλες τις πληροφορίες που μας δίνατε. Επερνα κουράγιο από εσάς και το μετέδιδα στο παιδί μου. Να είστε πάντα με ψηλά το κεφάλι και να μη το βάζετε κάτω. Και πάλι σας ευχαριστούμε
Συγχαρητήρια aram! Οι ευθύνες με ένα παιδί είναι πλέον σημαντικές και η επαγγελματική αποκατάσταση έρχεται την κατάλληλή στιγμή

Παιδιά, είμαι επιλαχών θέση 26 και έχω περάσει υγειονομικές ψυχοτεχνικές και αθλητικές διαδικασίες στο ναυτικό, λέτε να έχω ελπίδες να μπω στρατολογία;
-
- Λοχαγός
Πάνος έγραψε:Παιδιά, είμαι επιλαχών θέση 26 και έχω περάσει υγειονομικές ψυχοτεχνικές και αθλητικές διαδικασίες στο ναυτικό, λέτε να έχω ελπίδες να μπω στρατολογία;
Είσαι στους νέους επιλαχόντες, μετά τη σειρά 514;
Ναί, στους νέους επιλαχόντες μετά τη σειρά 514. Έχω καθόλου ελπίδες;
-
- Λοχαγός
Πάνος έγραψε:Ναί, στους νέους επιλαχόντες μετά τη σειρά 514. Έχω καθόλου ελπίδες;
Σαφώς και έχεις. Λογικά η σειρά σου είναι κάπου γύρω στην 540. Δεδομένου πως υπάρχουν 30 ακάλυπτες θέσεις οι οποίες θα συμπληρωθούν από σάς που κληθήκατε τώρα, αν περάσεις τις διαδικασίες επιτυχώς είσαι μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Κυρ Μαρ 21, 2010 1:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπως είπα πιο πάνω έχω περάσει υγειονομικές ψυχοτεχνικές και αθλητικές διαδικασίες στο ναυτικό πριν περίπου δύο βδομάδες, αρα εχω τελιώσει με τις διαδικασιες... Έτσι όπως μου λές δηλαδή, είναι σαν να έχω μπεί σιγουρα; Μπορώ να πάρω κάπου τιλ να μου πουν στα σίγουρα;
-
- Λοχαγός
Πάνος έγραψε:Όπως είπα πιο πάνω έχω περάσει υγειονομικές ψυχοτεχνικές και αθλητικές διαδικασίες στο ναυτικό πριν περίπου δύο βδομάδες, αρα εχω τελιώσει με τις διαδικασιες... Έτσι όπως μου λές δηλαδή, είναι σαν να έχω μπεί σιγουρα; Μπορώ να πάρω κάπου τιλ να μου πουν στα σίγουρα;
Οταν δίνεις αριθμό ταυτότητας στη φόρμα που υπάρχει στο site της Στρατολογίας τι σειρά σου λέει πως είσαι;
-
- Λοχαγός
Πάνος έγραψε:540
Τότε λογικά είσαι μέσα

Μπορείς να τηλεφωνήσεις αύριο στο 210 3630579 που είναι το κέντρο ενημέρωσης του ΓΕΕΘΑ στην Αθήνα. Ισως να μάθεις κάτι κι από εκεί.
Καλιςπερα ςε ολοςς γνςριζεις καποιος η καποια να μος πει ακριβςς ςιςς αρμοδιοςηςες ςης εικοςηςας ςος διοικηςικος ςςραςολογικος και ςι ακριβςς θα κανοςμε εκει. θα ειμαςςε ςαν ςοςς κλαςικοςς εποπ ςςον ςςραςο. δηλ θα μπανοςμε ςο πρςι ςςις 6,3 καο μεςιμρι θα ςεςγοςμε. ποιο θα ειναι ςο ανικειμενο μας.θα εκπαιδεςςοςμε πανς ςιν εικοςιςα ςςο κενςρο
-
- Λοχαγός
ΠΑΝΟΣ έγραψε:Καλιςπερα ςε ολοςς γνςριζεις καποιος η καποια να μος πει ακριβςς ςιςς αρμοδιοςηςες ςης εικοςηςας ςος διοικηςικος ςςραςολογικος και ςι ακριβςς θα κανοςμε εκει. Θα ειμαςςε ςαν ςοςς κλαςικοςς εποπ ςςον ςςραςο. Δηλ θα μπανοςμε ςο πρςι ςςις 6,3 καο μεςιμρι θα ςεςγοςμε. Ποιο θα ειναι ςο ανικειμενο μας.θα εκπαιδεςςοςμε πανς ςιν εικοςιςα ςςο κενςρο
Λίγη προσοχή με τα "ςς" - μας βγήκαν τα μάτια

Καμία σχέση η ειδικότητα με τον ΣΞ.
Είναι δουλειά γραφείου, με ελάχιστες έως καθόλου υπηρεσίες, καμιά επαφή με ασκήσεις και νυχτερινές. Το ωράριο είναι 7.30-15.00 χειμώνα και 7.00-14.30 καλοκαίρι, Δευτέρα έως Παρασκευή.
Η εργασία αφορά την διαχείριση Στρατολογικών εγγράφων-θεμάτων, τήρηση αρχείου, κλπ και η θέσεις είναι σε Στρατολογικά Γραφεία που υπάρχουν στις πρωτεύουσες των νομών.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eleonora και 13 επισκέπτες