Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
argiris

Δημοσίευση από argiris »

Παιδια καλημερα σε ολους κ σε ολες, ειμαι κοινος υποψηφιος σε στρατολογια κ ναυτικο για διοικητικος στρατολογικου κ διαχειριστης υλικου αντιστοιχα με 510 μορια και 300 σειρα στο πρωτο και 800 μορια στο δευτερο. Εχω τελειωσει ολες τις διαδικασιες κ περιμενω οπως ολοι μας.Μολις πηρα τηλ. Στα τηλεφωνα ενημερωσης κοινου κ μου ειπαν κ μενα ακριβως τα εξης: Επισημα εχουν καλεσει κ καποια ατομα πανω απο την 514 σειρα οποτε μου λεει οτι η λογικη αυτο λεει πως οσοι ηταν πριν απο αυτο τον αριθμο κ περασαν επιτυχως τις δοκιμασιες ειναι κ επιτυχωντες... Αλλα για σιγουρια ξερετε ολοι 30 του μηνος.Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια... Ελπιζω να τα πουμε μεσα...
@@

Δημοσίευση από @@ »

Αν περασεις και στα δυο θα επιλεξεις εσυ που θελεις να πας η θα το κρινουν αυτοι, οπου εχουν ελειψη δηλαδη; Φανταζομαι εσυ στρατολογια θα επιλεξεις ετσι;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

argiris έγραψε:Παιδια καλημερα σε ολους κ σε ολες, ειμαι κοινος υποψηφιος σε στρατολογια κ ναυτικο για διοικητικος στρατολογικου κ διαχειριστης υλικου αντιστοιχα με 510 μορια και 300 σειρα στο πρωτο και 800 μορια στο δευτερο. Εχω τελειωσει ολες τις διαδικασιες κ περιμενω οπως ολοι μας.Μολις πηρα τηλ. Στα τηλεφωνα ενημερωσης κοινου κ μου ειπαν κ μενα ακριβως τα εξης: Επισημα εχουν καλεσει κ καποια ατομα πανω απο την 514 σειρα οποτε μου λεει οτι η λογικη αυτο λεει πως οσοι ηταν πριν απο αυτο τον αριθμο κ περασαν επιτυχως τις δοκιμασιες ειναι κ επιτυχωντες... Αλλα για σιγουρια ξερετε ολοι 30 του μηνος.Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια... Ελπιζω να τα πουμε μεσα...

Ετσι ακριβώς. Ολοι τις ίδιες πληροφορίες πάνω κάτω αντλήσαμε από το ΓΕΕΘΑ και το κέντρο ενημέρωσης. Απλώς περιμένουμε το τυπικό της υπόθεσης Εικόνα
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

@@ έγραψε:Αν περασεις και στα δυο θα επιλεξεις εσυ που θελεις να πας η θα το κρινουν αυτοι, οπου εχουν ελειψη δηλαδη; Φανταζομαι εσυ στρατολογια θα επιλεξεις ετσι;

Εννοείται πως εσύ διαλέγεις που θα πάς εφόσον έχεις περάσει και στα δύο Εικόνα

Θα πάρεις τα χαρτιά κατάταξης μόλις σε καλέσουν και τότε θα διαλέξεις σε ποιο κέντρο θα παρουσιαστείς - έτσι γίνεται η επιλογή!Εικόνα
@@

Δημοσίευση από @@ »

Οι θεσεις φανταζομαι δεν εχουν καλυθφει υπολογιζοντας και αυτους που ειναι κοινοι, εχουν περασει σε 2 σωματα και που σιγουρα θα επιλεξουν στρατολογια... Σωστα;
argiris

Δημοσίευση από argiris »

Το ρωτησα κ αυτο κ μου ειπαν το εξης:επιλεγεις εσυ ποιο σωμα θελεις.Αν κ το γνωριζαμε αυτο... Κ ναι σιγουρα παιδια θα προτιμησω στρατολογια απο ναυτικο αν και αθηναιος γιατι ειναι πολυ καλυτερες οι συνθηκες...
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

@@ έγραψε:Οι θεσεις φανταζομαι δεν εχουν καλυθφει υπολογιζοντας και αυτους που ειναι κοινοι, εχουν περασει σε 2 σωματα και που σιγουρα θα επιλεξουν στρατολογια... Σωστα;

Aκριβώς. Στους 514 που είχαν αρχικά κληθεί, πολλοί ήταν κοινοί. Στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονταν και οι αποκλειστικοί και οι κοινοί με αεροπορία-ναυτικό. Οπότε ενδέχεται να μείνουν και μερικές ακόμη θέσεις κενές αν τελικά κάποια άτομα επιλέξουν αεροπορία αντί για στρατολογία (ξέρω 2-3 άτομα που θα το κάνουν - ναυτικό έναντι στρατολογίας δεν νομίζω να επιλέξει κανείς).
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

argiris έγραψε:Το ρωτησα κ αυτο κ μου ειπαν το εξης:επιλεγεις εσυ ποιο σωμα θελεις.Αν κ το γνωριζαμε αυτο... Κ ναι σιγουρα παιδια θα προτιμησω στρατολογια απο ναυτικο αν και αθηναιος γιατι ειναι πολυ καλυτερες οι συνθηκες...

Εξυπακούεται - καμία σύγκριση οι συνθήκες εργασίας του στρατολογικού σώματος με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία/σώμα του στρατού. Συγκρίνεται μόνο με το ταχυδρομικό σώμα, των δικαστικών γραμματέων και το θρησκευτικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Παρ Μαρ 19, 2010 6:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gio

Δημοσίευση από gio »

Ξερει κανεις; Οταν τελειωσουμε την εκπαιδευση αν μπουμε, ποσα λεφτα θα παρουμε υπαρχει καποιο στανταρ H δεν θα παρουμε τιποτα;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

gio έγραψε:Ξερει κανεις; Οταν τελειωσουμε την εκπαιδευση αν μπουμε, ποσα λεφτα θα παρουμε υπαρχει καποιο στανταρ H δεν θα παρουμε τιποτα;

Συνήθως οι πρώτες 1-2 μισθοδοσίες καθυστερούν και λαμβάνονται αναδρομικά μαζί με την 3η. Καλό είναι να έχουμε κάποια χρήματα στην άκρη για τα πρώτα έξοδα.
gioo

Δημοσίευση από gioo »

Δηλαδη απο την πρωτη μερα που μπαινουμε για εκπαιδευση πληρωνομαστε; Δηλαδη θα τα παρουμε μεσα ιουλιου τα λεφτα; Ποσα πιστευεις θα παροθμε μαζεμενα;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

gioo έγραψε:Δηλαδη απο την πρωτη μερα που μπαινουμε για εκπαιδευση πληρωνομαστε; Δηλαδη θα τα παρουμε μεσα ιουλιου τα λεφτα; Ποσα πιστευεις θα παροθμε μαζεμενα;

Mιλάω για μετά την τοποθέτηση και για τους κανονικούς μισθούς πλέον, δηλαδή πληρωμή από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (2-3 χιλιάρικα ανάλογα την καθυστέρηση).

Οσον αφορά την εκπαίδευση, η πληρωμή (όσο θυμάμαι από την εκπαίδευση των δοκίμων) είναι περίπου 200-250? το μήνα και λαμβάνονται στο τέλος της εκπαίδευσης, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει το ίδιο και για τους ΕΠΟΠ.
takis

Δημοσίευση από takis »

Με λιγα λογια οσοι περασανε της προκαταρκτικες εξετασεισ... Ειναι μεσα ανεξαρτητως σειρα.
panos

Δημοσίευση από panos »

Γνωριζει καποιος Που θα γινει η εκπαιδευσηκαι Ποσο περιπου Διαρκει

logika θα ειναι ι κλασικη του στρατου

σπασιμο.

για τος πος θα παμε

θα ερθει καπιο Χαρτι στον καθενα προσπικα,

εεως τις 16 απλριλι

η εμεις θα μαθουμε απο μονοι μασ

βεββαι απο τι στιγμη που Περασαμε τα αθληματα

ειναι τελιομεη θποθεση

σχετικα με την

το θετιση τι παιζει ξερει κανεισ.mas pane aytoi opou teloyn i opoy dilosoyme emeis

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

panos έγραψε:Γνωριζει καποιος Που θα γινει η εκπαιδευσηκαι Ποσο περιπου Διαρκει

logika θα ειναι ι κλασικη του στρατου

σπασιμο.

για τος πος θα παμε

θα ερθει καπιο Χαρτι στον καθενα προσπικα,

εεως τις 16 απλριλι

η εμεις θα μαθουμε απο μονοι μασ

βεββαι απο τι στιγμη που Περασαμε τα αθληματα

ειναι τελιομεη θποθεση

σχετικα με την

το θετιση τι παιζει ξερει κανεισ.mas pane aytoi opou teloyn i opoy dilosoyme emeis

H εκπαίδευση είναι μάλλον η κλασική των ΕΠΟΠ - και ακούγεται ότι θα γίνει Αυλώνα.
Θα ειδοποιηθείς από τη στρατολογία του τόπου σου για να παραλάβεις το χαρτί κατάταξης - λογικά μετά την Κυριακή του Θωμά (11/4).

Για την τοποθέτηση: Δηλώνεις κάποιες προτιμήσεις κάποια εκ των οποίων ίσως μπορεί να ικανοποιηθεί. Αν όχι, επιλέγει το ΓΕΣ την τοποθέτηση, αφού εκεί είναι ο τελευταίος λόγος.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eleonora και 6 επισκέπτες