Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Τι εννοεις σειρα 516 και 644;
και τι εννοεις τι παιζει; Τι θελεις να μαθεις;
και τι εννοεις τι παιζει; Τι θελεις να μαθεις;
ΜΑΚΗΣ έγραψε:Ναι φιλε μου με ειδοποιησαν ειμαι 516 σειρα κα 644 και παω 16/3/10 στο καβουρι. Ξερει κανεις τι παιζει με το κα ας απαντησει καποιος παρακαλω...
κα ειναι κωδικος αριθμος! Ποια ειδικοτητα εχεις δηλωσει; Σου ειπαν για ποιο λογο σε καλεσαν να πας;
Και εμενα με καλεσαν την παρασκευη φιλε μου να παω στις 16 του μηνα στο καβουρι για τα ψυχολογικα (μαλον) ! λιγο ομως αδικο γιατι δεν προλαβαμε να κανουμε ουτε μια προπονηση στα αθληματα που οπως μου ειπαν ειναι σε 5 μερες ! και ειναι και παλουκι!
SAKMAN έγραψε:Και εμενα με καλεσαν την παρασκευη φιλε μου να παω στις 16 του μηνα στο καβουρι για τα ψυχολογικα (μαλον) ! Λιγο ομως αδικο γιατι δεν προλαβαμε να κανουμε ουτε μια προπονηση στα αθληματα που οπως μου ειπαν ειναι σε 5 μερες ! Και ειναι και παλουκι!
SAKMAN εσυ ποια ειδικοτητα εχεις δηλωσει; Σου ειπαν για ποιο λογο σε καλεσαν να πας;
Διοικητικο ! και δεν μου ειπαν τιποτα ! μονο να παω την τριτη στο καβουρι!
Να σε ρωτησω @@ ποτε ειδες οτι σε καλεσαν στο ιντερνετ να πας και ποτε τα εδωσες τα αθληματα !
SAKMAN έγραψε:Να σε ρωτησω @@ ποτε ειδες οτι σε καλεσαν στο ιντερνετ να πας και ποτε τα εδωσες τα αθληματα !
τελος ιανουαριου ειχαν βγει τα αποτελεσματα και 16 φεβρουαριου ξικινουσαν οι διαδικασιες! Εγω ξεκινησα στις 17 και τα αθληματα τα εδωσα 23!
Απο εδω και περα λιγοι θα περασουν γιατι δεν εχουμε κανει προετιμασια.
Αν εισαι αντρας δεν ειναι δυσκολα! Δεν ειχες κανει καθολου προπονηση πιο πριν; Πολλοι λιγοι αντρες κοπηκαν... Εγω ειμαι γυναικα και τα περασα με πολλες προπονησεις ομως! Το 1000αρι μονο να προσεξεις!
Ανδρας ειμαι αλλα εχω καιρο να κανω και τωρα με 3 μερεσ (δεν ειμαι απο αθηνα) προπονηση δεν τα καταφερνω !
Ρε παιδιά έχετε ένα τηλέφωνο από στρατολογία;
SAKMAN έγραψε:Ανδρας ειμαι αλλα εχω καιρο να κανω και τωρα με 3 μερες (δεν ειμαι απο αθηνα) προπονηση δεν τα καταφερνω !
Μην αγχονεσαι! Μια χαρα θα τα πας! Αρκει να τα δωσεις ολα εκει! Κανε οσες προπονησεις μπορεις τωρα! Στην αθηνα μπορεις να πηγαινεις εκει σε καποιο γηπεδο! Κι εγω εκει πηγαινα τις τελευταιες μερες!
Ρε παιδια τι ειχε πει η κατ προηγουμενως που λεγατε. Δεν το ειχα διαβασει... Αν ξερει καπιος να πει... Ισχυει αυτο το σεναριο οτι παιρνουν ατομα εκτος απο 514 σειρα; Ας βοηθησει καποιος.
Η κατ εδινε για αεροπορια νομιζω αλλα οταν ειχε παει για αθληματα ειπε καποιος ανωτερος εκει οτι στη στρατολογια εχουν προβλημα και δεν καλυπτονται οι θεσεις! Ελπιζουμε οτι ισχυει!
mporof έγραψε:Ρε παιδιά έχετε ένα τηλέφωνο από στρατολογία;
mporof δεν εχει μεσα η προκυρηξη κανα τηλ; Θα παρεις αυριο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες