Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 195
SAKMAN έγραψε:Να παω στο καβουρι η να μην παω τα χρτια τα εκανα για την πλακα και τωρα με αναστατωσαν !
Ούτε συζήτηση! Θα πας κι ένα χορό θα κάνεις

-
- Λοχαγός
SAKMAN έγραψε:Ταν ειπαν οτι τα βγαλανε μπεικα και δεν ειδα το ονομα μου τηλ στα τηλ που εγραφαν τα χαρτια και μου λενε οτι δεν εισαι επυτηχων και το αφησα το ολο θεμα σημερα μου τηλ το απογευμα και μουλενε θα ερθεις την τριτη μπεικα ξανα στο στρατολογια και ειδα το ονομα μου ! Και λεει οτι ειμαι σειρα 553 κα 1827 και μορι 390 αυτα μονο ! Με επιασαν στον υπνο ! Για αυτο ρωταω;
Αρα όντως ισχύει το παραπάνω σενάριο. Κάλεσαν άτομα μετά τους 514. Προφανώς ισχύει κι αυτό που μας ανέφερε η kat πως άκουσε από αξιωματικό στο Τατόι.
SAKMAN έχεις msn;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Σάβ Μαρ 13, 2010 1:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
insomniacgr έγραψε:SAKMAN έγραψε:Ταν ειπαν οτι τα βγαλανε μπεικα και δεν ειδα το ονομα μου τηλ στα τηλ που εγραφαν τα χαρτια και μου λενε οτι δεν εισαι επυτηχων και το αφησα το ολο θεμα σημερα μου τηλ το απογευμα και μουλενε θα ερθεις την τριτη μπεικα ξανα στο στρατολογια και ειδα το ονομα μου ! Και λεει οτι ειμαι σειρα 553 κα 1827 και μορι 390 αυτα μονο ! Με επιασαν στον υπνο ! Για αυτο ρωταω;
Αρα όντως ισχύει το παραπάνω σενάριο. Κάλεσαν άτομα μετά τους 514. Προφανώς ισχύει κι αυτό που μας ανέφερε η kat πως άκουσε από αξιωματικό στο Τατόι.
SAKMAN έχεις msn;
παιδια οτι νεοτερο να το πειτε και εδω ε! Οχι μονο στο msn!:) :)
Παιδιά τώρα μπήκα και τρελάθηκα ισχύουν αυτά ή μας κάνετε πλάκα;
mporof έγραψε:Παιδιά τώρα μπήκα και τρελάθηκα ισχύουν αυτά ή μας κάνετε πλάκα;
μακαρι να ειναι αληθεια mporof! Αλλα πολυ πιθανο συμφωνα και με αυτα που ειπε η κατ!
Είσαι και εσύ για στρατολογία;
mporof έγραψε:Είσαι και εσύ για στρατολογία;
ναι και ειμαι πολυ πισω σε σειρα! Ειχα αρχισει να μην εχω καμια ελπιδα πλεον... !
Τι σειρά είσαι εγώ είμαι περίπου 460 και κάτι
mporof έγραψε:Τι σειρά είσαι εγώ είμαι περίπου 460 και κάτι
Εγω 490 και Κατι! Μακαρι να περασουμε!
Πότε έδωσες πρώτη μέρα εγώ πήγα στις 17
-
- Λοχαγός
Παιδιά, απ'ότι φαίνεται κάλεσαν άτομα πέραν των αρχικά καθορισμένων ως επιλαχόντων. Μάλλον για τον λόγο που ανέφερε η kat.Oλα αυτό δείχνουν.O SAKMAN είναι ένας από τους επιλαχόντες αυτούς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες