Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από it042 »

Δεν γινεται να μην τα βγαλουν... αφου 18 του απριλη παρουσιαζομαστε... οποτε 31 μαρτη παιδια... μεγαλη τεταρτη... καλη υπομονη... Εικόνα
ΣΜΑΡΑ

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Σειρα 224 εχω πιθανοτητεσ;Εικόνα
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από it042 »

Πολλες πιθανοτητεσ... οι περισσοτερες κοπελες που κοπηκαν τις 3 πρωτες μερες ηταν με σειρα κατω απο 170... αν περασες τα αθληματα εισαι τζετ...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από takis2 »

it042 έγραψε:Πολλες πιθανοτητεσ... Οι περισσοτερες κοπελες που κοπηκαν τις 3 πρωτες μερες ηταν με σειρα κατω απο 170... Αν περασες τα αθληματα εισαι τζετ...

ησουν παρων οταν κοπηκαν ατομα που ηταν μεσα στους 170; Σε ποια επιτροπη, αεροποριας;
@@

Δημοσίευση από @@ »

insomniacgr έγραψε:
takis2 έγραψε:
insomniacgr έγραψε:
takis2 έγραψε:Εγω εδωσα στο ναυτικο και απ οτι καταλαβα με τους κοινους στρατολογιας και ναυτικου θα τελειωναν σε 2-3 μερες οι κοινοι γιατι αρχιζε με αλφαβητικη σειρα και μετα επιανε και εμας τους κοινους και εφτανε μεχρι το γραμμα Τ. Δηλαδη κοινοι πηγαμε περιπου 45 απο τα 60 ατομα που περιμεναν και τελειωσαμε τα αθληματα 36. Καπως ετσι ηταν και τις επομενες μερες. Αρχιζω να αισιοδοξω Παρα πολυ ινσομνια!

Aυτό όμως δεν είναι και τόσο ευχάριστο για όσους είμαστε επιλαχόντες αρκετές θέσεις πίσω! Θέλουμε μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχίας για να ελπίζουμε... Όσον αφορά τη Στρατολογία τουλάχιστον.

δεν υπαρχουν επιλαχωντες ς αυτη τη φαση. Εγω δεν ειπα οτι ειναι καλο για αυτους που εχουν μεγαλη σειρα. Ειδα ατομα που δεν επρεπε να περασουν τα αθληματα και τους περασε η επιτροπη εις βαρος καποιων αλλων. Ευτυχως ομως η επιτροπη της αεροποριας τηρει τα ορια.

To μόνο θετικό είναι πως δεν έχει πολλά άτομα το δίδυμο Ναυτικό-Στρατολογία. Ωστόσο αν αυτοί οι 36 που πέρασαν, επιλέξουν Στρατολογία, ναι είναι πρόβλημα. Κρίμα που δεν είναι εξίσου τυπικοί και στο Ναυτικό.

Πες τα, πες τα... Γιατι χθες ειχα θεμα με καποιον και δεν καταλαβαινε τι του ελεγα! Και το κλειδωσαν τελικα!
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από it042 »

Ναι αεροπορια ημουν... μαχαιρι κοβανε... εμεις ημασταν το καλο γκρουπ να φανταστεισ... και απο 60 που ξεκινησαμε μειναμε 30...
ΣΜΑΡΑ

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Τα περασα τα αθληματα ναι!24/02 στην ικαρων!Εικόνα
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από takis2 »

it042 έγραψε:Ναι αεροπορια ημουν... Μαχαιρι κοβανε... Εμεις ημασταν το καλο γκρουπ να φανταστεισ... Και απο 60 που ξεκινησαμε μειναμε 30...

δηλαδη ποσοι-ποσες κοπηκαν εκεινη τη μερα που εδινες κ συ που ηταν μεσα στους 170. Συγνωμη αν σε πριζω αλλα αλλο στρατολογια κ αλλο στρατος ξηρας!
ΣΜΑΡΑ

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Δε γνωριζω... Ειμασταν 51 και κοπηκαν καμια 15αρια... Μας ειπαν απο εκει οτι τη προηγουμενη περασν 15 και την προποηγομενη 10... Εμεις ξεκινησαμε γυρω στους 65 και μειναμε 51... Κοπηκαν 6 ψυχ...4-5 στο βαρος κοπελεσ...
αλλα περασν πολλοι στα αθληματα δυστυχωσ@@@@@@
εσυ τι σειρα εισαι;
it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από it042 »

Εισαι λιγο λαθος πληροφορημενη... τους πινακες μας τους ειδες; ... και εγω 24/2 εδινα και μονο 30 περασαμε...

it042
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από it042 »

Δεν μπορω να σου απαντησω σ'αυτο που με ρωτας γιατι δεν εχω μιλησει με ολα τα παιδια... αλλα με καποιους μονο...
ΣΜΑΡΑ

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Σορυ!50 ειμασταν καμια 15 κοπηκαν...35 μενει... δεν θυμαμαι ακριβη αριθμο... εσυ εισα στους 170;
ΣΜΑΡΑ

Δημοσίευση από ΣΜΑΡΑ »

Σε πια ομαδα ησουν;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

Συμπερασματικά κι από όσα έχω συγκεντρώσει ως τώρα, την πρώτη εβδομάδα που ήταν οι αποκλειστικοί Στρατολογίας είχαμε 104 επιτυχόντες στα αθλήματα σε σύνολο περίπου 255 ατόμων, ποσοστό περί το 40% επιτυχία/60% αποτυχία. Αν συνέχισει έτσι και στους κοινούς, κάτι κάνουμε. Αν όχι στριμωχνόμαστε.

Επίσης επί προσωπικού: Χρειάζομαι 127 άτομα ΠΑΝΩ από μένα στη μοριοδότηση να κοπούν για να είμαι επιτυχών στους τελικούς πίνακες. Στατιστικά, όταν κάνω υπολογισμούς, δέχομαι πως το 50-70% αυτών που είναι επιτυχόντες στα αθλήματα είναι πάνω από μένα (και στο σενάριο 50% και στο 70%). Δεδομένου πως την πρώτη εβδομάδα μόνο κόπηκαν 150 άτομα, πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο.

Επιπρόσθετα δεν βλέπω κάποιο λόγο να είναι πολλοί περισσότεροι ή λιγότεροι επιτυχόντες στα αθλήματα με σειρά 170 και άνω από τους αντίστοιχους 170 και κάτω. Επειδή έχουν περισσότερα μόρια σημαίνει πως είναι περισσότερο ή λιγότερο προπονημένοι; Οχι βέβαια... Αρα είμαι εντός σχεδόν σίγουρα, παρόλα αυτά έχω την αίσθηση πως κάτι ξεχνάω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Τρί Μαρ 02, 2010 5:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@@

Δημοσίευση από @@ »

Σε ποια θεση εισαι insomniac; Οι στρατολογοι δινουν ακομα η τελειωσαν;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης