Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
μα

Δημοσίευση από μα »

μπατζής έγραψε:, ΞΥΠΝΆΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ δεν υπάρχουν επιτυχόντες, ακόμα και τα αθλήματα να περάσεις, ποιος στο βεβαιώνει αυτό... ; Πάρα πολλοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως... Θα δείτε να είστε στους κομμένους, ακομα και αν έχετε περάσει πρώτοι, μόνο όταν δημοσιευθεί ο τελικός πίνακας και σας καλέσουν για τη βασική είστε επιτυχόντες, όλα τα άλλα είναι μούφα...
Ναι εχεις δικιο γιατι γιατι ειναι τα τεστ οπως κ τα αθληματα

Ελπίδα

Δημοσίευση από Ελπίδα »

Μπορείς να μου στείλεις το λινκ να δω και εγω τους προηγούμενους πίνακες κατάταξεις;
μπατζής

Δημοσίευση από μπατζής »

, όταν δίνεις αθλήματα, ακόμα και αν τα περάσεις όλα, ξέρεις αν ο τελευταιος επιλαχών εχει βυσμα και σε φάει; Εγώ ας πούμε έχω 1000 μόρια και είμαι πρώτος επιτυχών, περνάω όλα τα αθλήματα, αλλα η επιτροπή σημειώσει οτι κόπηκα πανυγηρικα, διότι άλλα γίνονται στο στάδιο και άλλα αυτοί γράφουν... Ποιός με βεβαιώνει ότι εγώ πέρασα; Μας δίνουν χαρτι τη μέρα των αγωνισμάτων; , όσοι είναι τελευταίοι επιλαχώντες και έχουν μέσο θα φάνε ακόμα και τους πρώτους, είτε περάσουν, είτε κοπούν, και μετά άντε να το αποδείξεις...
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Εσυ ποσα μορια εχεισ?
ΕΡΗ

Δημοσίευση από ΕΡΗ »

μα έγραψε:
ΕΡΗ έγραψε: Σωστό και αυτό! Καλό είναι πάντως να γνωρίζουμε πριν γίνουν οι δοκιμασίες για να ξέρουμε και τι μας γίνετε...

ναι κ εγω αυτο θελω να δω σε τι θεση ειμαι ξερω οτι επιλεχθηκαν ο 3πλασιος αριθμος μεσα σαυτους ειναι κ επιλαχοντες αλλα κακα τα ψεματα εαν Πχ ειμαι στην 550 θεση θα εχω αλλη ψυχολογια κ αλλη ενα ειμαι στην 120 θεση να ξερω αξιζει ο κοπος η τσαμπα χαρηκα

Κατ' αρχας ποσόν ετών είσαι;

Κοίταξε να δεις πάντα είναι καλό να προσπαθείς ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα - και να μην απογοητεύεσαι!

Ξέρεις πόσες φορές έχω απογοητευτεί κι εγώ; Και όχι μόνο σε αυτό το διαγωνισμό!

Σκέψου και το άλλο... Καλύτερα να ξέρεις ότι προσπάθησες παρά να μετανοιώνεις για κάτι που δεν έκανες

μπατζής

Δημοσίευση από μπατζής »

Ένα δικό μου πρόσωπο Που έκανε αίτηση Έχει περί τα 600 μόρια... Είναι προς το παρόν επιτυχών, λόγω μορίων αλλά πολλοί φίλοι μας βρέθηκαν από τις πρώτες θέσεις στις τελευταίες (τουλάχιστον 5 γνωστοί μου), ειδικά ένας απο 2ος βγηκε 30 θέσεις πιο κάτω και εκτός διαδικασίας, πως γίνεται αυτό... ; Δηλαδή τα 30 άτομα που πέρασαν το γνωστό μου τι προσκόμισαν και που; ... αφού τα μόρια είχαν ήδη βγει... Πως πήραν παραπάνω μόρια; , αν είναι έτσι να μη ζητάνε χαρτιά, ποιος μου λέει εμένα οτι τώρα δεν θα πάρουν και μερικούς ξεκάρφωτους, που δεν έχουν κάνει καν αίτηση στην αρχή; Και απλα μετα τα Χριστούγεννα τους ήρθε η θεία φώτιση να συμμετέχουν στο διαγωνισμό...
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Σε ευχαριστω για το κουραγιο απλα ειμαι και ανεργη και φρικαρα λιγο! ειμαι και 26 και δεν ξερω αν θα προλαβω την επομενη!
aposp
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από aposp »

19/2 θα μαι και γω, άμα δείτε κανένα ναυτάρα με στολή επιθεωρήσεως εγώ θα μαι :P
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Αχ μας δουλευουν ψιλο γαζι αστα!

insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

πολιτησ έγραψε:Συγνωμη αλλα εμενα αυτο μου ειπανε που πηρα τηλ. Σε πικρανα αλλα ετσι ειναι! Εγω εχω μια απορια πως γινεται να ειμαι καταληλη και μετα τελευταια στιγμη να λενε θα παρουμε 600 ατομα και να μας πετανε εξω; Και ειχα και πολλα μορια χα αυτο ειναι το αστειο! Τι μονο απο πανεπιστημιο πηραν;

Πόσα μόρια είχες;
μα

Δημοσίευση από μα »

Ελπίδα έγραψε:Μπορείς να μου στείλεις το λινκ να δω και εγω τους προηγούμενους πίνακες κατάταξεις;
http://www.stratologia.gr/AKATALLHLOI.htm Εχει κ αλλα αμα Ψαξεις εγω σου εβαλα ενα

Δημοσίευση από »

Μπορειτε να μ πειτε γιατι δν εμφανιζει αν ειμαι καταλληλος η οχι. εγρψα τα στοιχεια με ολους τους τροπουσ... ! ευχαριστω
μα

Δημοσίευση από μα »

ΕΡΗ έγραψε:
μα έγραψε:
ΕΡΗ έγραψε: Σωστό και αυτό! Καλό είναι πάντως να γνωρίζουμε πριν γίνουν οι δοκιμασίες για να ξέρουμε και τι μας γίνετε...

ναι κ εγω αυτο θελω να δω σε τι θεση ειμαι ξερω οτι επιλεχθηκαν ο 3πλασιος αριθμος μεσα σαυτους ειναι κ επιλαχοντες αλλα κακα τα ψεματα εαν Πχ ειμαι στην 550 θεση θα εχω αλλη ψυχολογια κ αλλη ενα ειμαι στην 120 θεση να ξερω αξιζει ο κοπος η τσαμπα χαρηκα

Κατ' αρχας ποσόν ετών είσαι;

Κοίταξε να δεις πάντα είναι καλό να προσπαθείς ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα - και να μην απογοητεύεσαι!

Ξέρεις πόσες φορές έχω απογοητευτεί κι εγώ; Και όχι μόνο σε αυτό το διαγωνισμό!

Σκέψου και το άλλο... Καλύτερα να ξέρεις ότι προσπάθησες παρά να μετανοιώνεις για κάτι που δεν έκανες

Ειμαι 26 κ παω στα 27 δεν απογοητευομαι απλα ειμαι αντικειμενικη ειναι βαση πιθανοτητων
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από takis2 »

μα έγραψε:
Ελπίδα έγραψε:Μπορείς να μου στείλεις το λινκ να δω και εγω τους προηγούμενους πίνακες κατάταξεις;
http://www.stratologia.gr/AKATALLHLOI.htm Εχει κ αλλα αμα Ψαξεις εγω σου εβαλα ενα

καποιο λινκ με μορια εχεις βρει;

Δημοσίευση από »

Παιδια μπορει ν μ πει καποιος;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες