Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
babisLar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από babisLar »

Ε ναι αφού το έκαναν για αεροπορία που υποτίθεται ήταν πολλά περισσότερα άτομα γιατι όχι και σε εμάς. Κάτι δεν κολάει...
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Ελαμου ντε! πως θα βγαλουμε ακρη ρε παιδια; Να κανω μια ερωτηση αυτο που τελευταια στιγμη αποφασισαν να παρουν 600 ατομα το κανουν παντα σε ολες τις προκηρυξεις; Να ξερω!
μα

Δημοσίευση από μα »

Μαλλον εχουν καταχωρησει μονο αυτους που επιλεχθηκαν τωρα οτι κ να πουμε ειναι εικασιες Θελω να πιστευω οτι θα βγαλουν καποια ανακοινωση που να ξεκαθαριζουν κ για αυτους που περασαν κ για αυτους που δεν περασαν

μα

Δημοσίευση από μα »

Ναι το ελεγε στην προκυριξη οτι θα επιλεχθουν εως ο τριπλασιος αριθμος που μεσα σαυτους ςεςιναι κ οι επιλαχοντες... Παιδια ειναι λιγες οι θεσεις

Ελπίδα

Δημοσίευση από Ελπίδα »

Λίγες οι θέσεις αλλά τουλάχιστον ας αναρτηθούν οι γ@αμοπίνακες σωστά με επιτυχόντες και μη και δίπλα με τα μόρια που παίρνουν...
και ήθελαν να καταργήσουν την συνέντευξη γιατί αυτή τους έφταιγε! Ουστ!
αννα

Δημοσίευση από αννα »

Μπραβο ρε ελπιδα! Πες τα... Αυτο λεω και εγω, ουστ!
Ελπίδα

Δημοσίευση από Ελπίδα »

Ε μα ποιά!
ΕΡΗ

Δημοσίευση από ΕΡΗ »

μα έγραψε: Μαλλον εχουν καταχωρησει μονο αυτους που επιλεχθηκαν τωρα οτι κ να πουμε ειναι εικασιες Θελω να πιστευω οτι θα βγαλουν καποια ανακοινωση που να ξεκαθαριζουν κ για αυτους που περασαν κ για αυτους που δεν περασαν

Άπλα μου κάνει εντύπωση! Γιατί στην Αεροπορία κοινοποιήθηκαν οι πίνακες; Είχαμε διαφορετικές επιτροπές;

μα

Δημοσίευση από μα »

Παιδια σιγουρα θα βγουν οι πινακες εγω μπηκα κ σε παλιοτερες Προκυριξεις κ στην στρατολογια τους βγαζουν πιο μετα απο τους αλλους αμα πατησετε στην αναζητηση για παλιους πινακες θα δειτε παντως δεν νομιζω να υπαρχει τιποτα με βισματα κ τετοια γιατι εγω δεν εχω κανεναν κ ομως περασα αλλα οπως ειπα δεν ξερω συμφωνα με τα μορια σε τι θεση ειμαι... Σιγουρα θα βγουνε πινακες γιατι ολοι ειμαστε στα σκοταδια... Παντως εαν εισαι σιγουρη οτι εγινε κατι κ ειναι λαθος παρε τηλεφωνο να σου πουνε... Απο οσο ξερω η επιλογη εγινε οπως στο ασεπ
μα

Δημοσίευση από μα »

ΕΡΗ έγραψε:
μα έγραψε: Μαλλον εχουν καταχωρησει μονο αυτους που επιλεχθηκαν τωρα οτι κ να πουμε ειναι εικασιες Θελω να πιστευω οτι θα βγαλουν καποια ανακοινωση που να ξεκαθαριζουν κ για αυτους που περασαν κ για αυτους που δεν περασαν

Άπλα μου κάνει εντύπωση! Γιατί στην Αεροπορία κοινοποιήθηκαν οι πίνακες; Είχαμε διαφορετικές επιτροπές;

Μαλλον ειναι διαφορετικες επιτροπες αλλα ολες περνανε απο το γεεθα

ΕΡΗ

Δημοσίευση από ΕΡΗ »

Σωστό και αυτό! Καλό είναι πάντως να γνωρίζουμε πριν γίνουν οι δοκιμασίες για να ξέρουμε και τι μας γίνετε...

ΕΡΗ

Δημοσίευση από ΕΡΗ »

ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Κοιτα εγω ειχα γυρω στα 580 μορια τωρα αν τα μετρησαν αν τα πεταξαν ο θεος και η ψυχη τους! Και παλλι μακαρι να βγω ψευτρα αλλα δεν κανω ικασιες εγω η ιδια πηρα τηλ. Και αυτο μου ειπαν τωρα τι να πω!Εικόνα
Συγνώμη, επειδή δεν κατάλαβα... Έχεις επιλεχθεί για τις δοκιμασίες ή σε έκοψαν;

μπατζής

Δημοσίευση από μπατζής »

, ΞΥΠΝΆΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ δεν υπάρχουν επιτυχόντες, ακόμα και τα αθλήματα να περάσεις, ποιος στο βεβαιώνει αυτό... ; Πάρα πολλοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως... Θα δείτε να είστε στους κομμένους, ακομα και αν έχετε περάσει πρώτοι, μόνο όταν δημοσιευθεί ο τελικός πίνακας και σας καλέσουν για τη βασική είστε επιτυχόντες, όλα τα άλλα είναι μούφα...
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Με εκοψαν
μα

Δημοσίευση από μα »

ΕΡΗ έγραψε: Σωστό και αυτό! Καλό είναι πάντως να γνωρίζουμε πριν γίνουν οι δοκιμασίες για να ξέρουμε και τι μας γίνετε...

ναι κ εγω αυτο θελω να δω σε τι θεση ειμαι ξερω οτι επιλεχθηκαν ο 3πλασιος αριθμος μεσα σαυτους ειναι κ επιλαχοντες αλλα κακα τα ψεματα εαν Πχ ειμαι στην 550 θεση θα εχω αλλη ψυχολογια κ αλλη ενα ειμαι στην 120 θεση να ξερω αξιζει ο κοπος η τσαμπα χαρηκα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες