Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
evros21

Δημοσίευση από evros21 »

Παιδια και γω εχω προβλημα. Δεν μου βγαζει τιποτα. Απο το πρωι το ιδιο προβλημα. Δεν βρισκει την ταυτοτητα μου. Εγω που υπολογισα τα μορια μου εχω 530 και με παραμεθωριο 580.

και δεν κανω λαθος με ελληνικα κεφαλαια και χωρις κενα.
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

evros21 έγραψε:Παιδια και γω εχω προβλημα. Δεν μου βγαζει τιποτα. Απο το πρωι το ιδιο προβλημα. Δεν βρισκει την ταυτοτητα μου. Εγω που υπολογισα τα μορια μου εχω 530 και με παραμεθωριο 580.

και δεν κανω λαθος με ελληνικα κεφαλαια και χωρις κενα.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ!
evros21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από evros21 »

Και τι κανουμε;
μα

Δημοσίευση από μα »

Μαλλον θαπρεπει να παρεις τηλ να ρωτησεις γιατ δεν σε βγαζει δεν ξερω τι να πω
evros21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από evros21 »

Περασα ενα χαλια σαββατοκυριακο και δεν κοιμηθικα την κυριακη για σημερα. Γιατι ειχα αγωνια. Και τωρα; Τα νευρα μου. Λεω να παρω τηλ αυριο πρωι πρωι. Δεν γινεται.
evros21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από evros21 »

Αλλα και απο την αλλη ειναι πολυ γαϊδουρια απο μερους τους. Τι δουλειες στο ποδι ειναι αυτες; Δεν συμεριζονται την αγωνια μας καθολου;
volos

Δημοσίευση από volos »

Το κα ειναι κωδικος αιτησης! Ξερει κανεις αν θα βγει και σειρα να μη τρεχουμε τζαμπα; Εικόνα
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

volos έγραψε:Το κα ειναι κωδικος αιτησης! Ξερει κανεις αν θα βγει και σειρα να μη τρεχουμε τζαμπα;Εικόνα
Λες να βγει και σε μας; Στο πιγαδι κατοθρισαμε;
marina

Δημοσίευση από marina »

jim_307 έγραψε:Παιδια καλησπερα και απο εμενα αφου λενε οτι οι εξετασεις θα κρατησουν 5 συνεχομενες ημερες εμενα γιατι μου βγαζει ημερομηνια 17/02; Δηλαδη Τεταρτη Εικόνα ειναι για ολους 5 ημερες η οχι; Ή ειναι μονο στην αεροπορια ευχαριστωΕικόνα

καθε μερα θα ξεκιναει κ καινουργεια ομαδα. Εσυ θα ξεκινησεις στις 17 κ θα τελειωσεις στις 23 (5 εργασιμες)
μα

Δημοσίευση από μα »

Οχι ακομα δεν εχουνε πει αμα θα βγαλουνε τιποτα αλλα πιστευω τι θα βγαλουνε καμια ανακοινωση για διευκρινησεις γιατι ειναι λιγο μπερδεμενα ελπιζω να το κανουν αφου δεν σηκωνουν τα τηλεφωνα
marina

Δημοσίευση από marina »

μα έγραψε:Οχι ακομα δεν εχουνε πει αμα θα βγαλουνε τιποτα αλλα πιστευω τι θα βγαλουνε καμια ανακοινωση για διευκρινησεις γιατι ειναι λιγο μπερδεμενα ελπιζω να το κανουν αφου δεν σηκωνουν τα τηλεφωνα

Εγω πηρα τηλ στην στρατολογια το μεσημερι κ μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν πολλα αλλα οτι βγηκε απο ανακοινωση βγηκε. Εμεις μου ειπε οτι θα ακολουθησουμε το site της αεροποριας
αννα

Δημοσίευση από αννα »

Δλδ αμα κοπηκες αεροπορια κοπηκες και αυτοματος στρατολογια;
Ελπίδα

Δημοσίευση από Ελπίδα »

Παιδιά καλησπέρα!
Εγώ έχω περίπου από τις 6 το απόγευμα που πατάω τον αριθμό ταυτότητας και μου εμφανίζει την ένδειξη ότι δεν υπάρχει καμία εγγραφή με αυτό τον αριθμό ταυτότητας... Και ενώ είπαν ότι μέχρι τις 19.30 θα εχει ολοκληρωθεί η βάση δεδομένων...
Μπορεί κάποιος να με φωτήσει; Παρακαλώ; ...
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 195

Δημοσίευση από insomniacgr »

Παιδιά, προσέξτε όταν βάζετε τον αριθμό ταυτότητα, τα γράμματα να μην είναι με λατινικούς χαρακτήρες αλλά με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ! Το έκανα κι εγώ αυτό το λάθος στην αρχή. Δεν δέχεται τους λατινικούς χαρακτήρες, παρόλο που οπτικά μπορεί να είναι ίδιοι - για τον υπολογιστή παραμένουν άλλοι χαρακτήρες.

Οπότε φροντίστε η γλώσσα εισαγωγής να είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
πολιτησ

Δημοσίευση από πολιτησ »

Παιδια συγνωμη αλλα σε αυτους που δεν βγαζει τυποτα δεν εχουν περασει! Το ειδιο εκανε και σε μενα και πηρα τηλ. Και μου ειπαν τα ευχαρισταΕικόνα! Ομως που ειναι οι πινακες οεοοοοοο; Που; Ουτε τα μορια μου ειπανε! Γιατι;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες