Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Ναι ρε παιδια αυτο σιγουρα ισχυει και για μας

Οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ για το Στρατολογικό Σώμα καθώς και οι κοινοί υποψήφιοι ΕΠΟΠ για το Στρατολογικό Σώμα και την Πολεμική Αεροπορία μπορούν για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τον τόπο διεξαγωγής των υγειονομικών -ψυχοτεχνικών εξετάσεων και αθλητικών δοκιμασιών να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας:Www.haf.gr

http://www.haf.gr/el/career/epop/epop_09.asp

μα

Δημοσίευση από μα »

Το ΓΕΑ, μετά το πέρας της διαδικασίας μοριοδότησης των δικαιολογητικών των υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ της Π. Α, ανακοινώνει τους πίνακες συμμετεχόντων και μη συμμετεχόντων στις περαιτέρω επιλογικές διαδικασίες του διαγωνισμού κατά ειδικότητα και κατ΄ απόλυτη σειρά συνολικής βαθμολογίας, όπως συντάχθηκαν από την αρμόδια προς τούτο επιτροπή. Αναγράφονται αναλυτικά οι βαθμολογίες για κάθε υποψήφιο, ανά κριτήριο επιλογής, καθώς και η ακριβής ημερομηνία που υποχρεούται ο κάθε συμμετέχων υποψήφιος να λάβει μέρος στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Ψυχοτεχνικές - Υγειονομικές Εξετάσεις καθώς και Αθλητικές Δοκιμασίες). Σε αυτους το βγαζει κατα απλυτη σειρα συμφωνα με την βαθμολογια που εχεις ως τωρα εμεις γιατι οχι

babisLar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από babisLar »

Εγώ έχω 350 (βεβαίωση ΤΕΙ) μόρια και δεν μου εμφανίζει τίποτα. Ούτε σε έναν φίλο μου με 430 μόρια. Λογικά θα υσχύει το παραπάνω... Δεν έχουν ενημερώση την βάση δεδομένων τους.
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

μα έγραψε:Το ΓΕΑ, μετά το πέρας της διαδικασίας μοριοδότησης των δικαιολογητικών των υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ της Π. Α, ανακοινώνει τους πίνακες συμμετεχόντων και μη συμμετεχόντων στις περαιτέρω επιλογικές διαδικασίες του διαγωνισμού κατά ειδικότητα και κατ΄ απόλυτη σειρά συνολικής βαθμολογίας, όπως συντάχθηκαν από την αρμόδια προς τούτο επιτροπή. Αναγράφονται αναλυτικά οι βαθμολογίες για κάθε υποψήφιο, ανά κριτήριο επιλογής, καθώς και η ακριβής ημερομηνία που υποχρεούται ο κάθε συμμετέχων υποψήφιος να λάβει μέρος στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Ψυχοτεχνικές - Υγειονομικές Εξετάσεις καθώς και Αθλητικές Δοκιμασίες). Σε αυτους το βγαζει κατα απλυτη σειρα συμφωνα με την βαθμολογια που εχεις ως τωρα εμεις γιατι οχι

ναι... Πολυ περιεργο
marina

Δημοσίευση από marina »

450 μορια ΚΑ:1980. Δεν θελω να φανταστω οτι εχω τετοια σειρα
μα

Δημοσίευση από μα »

Λοιπονν εμαθα τι ειναι το κα... Στν δηλωση που καναμε τερμα πανω εχει το κα κ λεει συπληρωνεται απο την υπηρεσια οταν την στειλουμε αρα ειναι ενας αριθμος κωδικος που εχει συμπληρωσει η υπηρεσια που εμεις δεν τον γνωριζουμε

Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

marina έγραψε:450 μορια ΚΑ:1980. Δεν θελω να φανταστω οτι εχω τετοια σειρα
Μαλλον εχει να κανει το ΚΑ  με τ κριτιριο το ποτε καταθεσαμε τα χαρτια μας. Δεν εχει να κανει σιγουρα μ τα μορια.)
μα

Δημοσίευση από μα »

Εμενα μου εδωσε ημερομηνια αλλα δεν λεει συμφωνα με τα μορια που εχουμε ως τωρα σε τι θεση ειμαι
marina

Δημοσίευση από marina »

Η διαδικασια θα κρατησει 5 ημερες την πρωτη ημερα που θα παμε θα μας ενημερωσουν για το προγραμμα παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι την τελευταια ημερα θα ειμαστε Τατοι για τα αθληματα. Τωρα στην Βουλιαγμενη θα κατσουμε για τα ψυχολογικα 2-3 ημερες κ μετα θα παμε στο 251 για τα υγειονομικα που θα εξαρτηθει απο το ποσο θα μας κρατησουν για τα ψυχοτεχνικα. Αν ακολουθησουμε το προγραμμα οπως το ελεγε η αρχικη προκηρυξη θα δωσουμε πρωτα εμεις που ειμαστε μονο για στρατολογικο σωμα κ μετα θα αρχισουν να δινουν αυτη που εχουν δηλωσει κ στα αλλα σωματα. Εχω καταθεσει μονο το πτυχειο του ΤΕΙ κ την βεβαιωσει για τα μαθηματα Η/Υ μαλλον δεν τα βλεπω κ τοσο καλα τα πραγματα.
Μαρινα

Δημοσίευση από Μαρινα »

marina έγραψε:Η διαδικασια θα κρατησει 5 ημερες την πρωτη ημερα που θα παμε θα μας ενημερωσουν για το προγραμμα παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι την τελευταια ημερα θα ειμαστε Τατοι για τα αθληματα. Τωρα στην Βουλιαγμενη θα κατσουμε για τα ψυχολογικα 2-3 ημερες κ μετα θα παμε στο 251 για τα υγειονομικα που θα εξαρτηθει απο το ποσο θα μας κρατησουν για τα ψυχοτεχνικα. Αν ακολουθησουμε το προγραμμα οπως το ελεγε η αρχικη προκηρυξη θα δωσουμε πρωτα εμεις που ειμαστε μονο για στρατολογικο σωμα κ μετα θα αρχισουν να δινουν αυτη που εχουν δηλωσει κ στα αλλα σωματα. Εχω καταθεσει μονο το πτυχειο του ΤΕΙ κ την βεβαιωσει για τα μαθηματα Η/Υ μαλλον δεν τα βλεπω κ τοσο καλα τα πραγματα.

Εγω δινω την πρωτη εβδομαδα
marina

Δημοσίευση από marina »

marina έγραψε:Η διαδικασια θα κρατησει 5 ημερες την πρωτη ημερα που θα παμε θα μας ενημερωσουν για το προγραμμα παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι την τελευταια ημερα θα ειμαστε Τατοι για τα αθληματα. Τωρα στην Βουλιαγμενη θα κατσουμε για τα ψυχολογικα 2-3 ημερες κ μετα θα παμε στο 251 για τα υγειονομικα που θα εξαρτηθει απο το ποσο θα μας κρατησουν για τα ψυχοτεχνικα. Αν ακολουθησουμε το προγραμμα οπως το ελεγε η αρχικη προκηρυξη θα δωσουμε πρωτα εμεις που ειμαστε μονο για στρατολογικο σωμα κ μετα θα αρχισουν να δινουν αυτη που εχουν δηλωσει κ στα αλλα σωματα. Εχω καταθεσει μονο το πτυχειο του ΤΕΙ κ την βεβαιωσει για τα μαθηματα Η/Υ μαλλον δεν τα βλεπω κ τοσο καλα τα πραγματα.

Κ ξεχασα να ανφερω οτι δινω την πρωτη εβδομαδα
xristosgk

Δημοσίευση από xristosgk »

μα έγραψε:Εμενα μου εδωσε ημερομηνια αλλα δεν λεει συμφωνα με τα μορια που εχουμε ως τωρα σε τι θεση ειμαι
περιπου ποσα μορια υπολογιζεις πως συγκεντρωσες;
jim_307

Δημοσίευση από jim_307 »

Παιδια καλησπερα και απο εμενα αφου λενε οτι οι εξετασεις θα κρατησουν 5 συνεχομενες ημερες εμενα γιατι μου βγαζει ημερομηνια 17/02; Δηλαδη Τεταρτη Εικόνα ειναι για ολους 5 ημερες η οχι; Ή ειναι μονο στην αεροπορια ευχαριστωΕικόνα
μα

Δημοσίευση από μα »

Λεει 5 εργασιμες μερες
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες