δυσκολά τα πράγματα...it042 έγραψε:Εμαι απο θεσσαλονικη και θα ηθελα να ξερω για να κοψω εισητηρια... Μετ'επιστροφησ
Καταλληλότητα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Εγω 22/2 αλλα δεν λενε τιποτα αν εισαι επιλαχων η οχι
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω, γραφω τον αρ ταυτοτητας μοου και λεει πως δν με βρισκει ξερει κανεις κατί;
Το εγραψα και με ελληνικα και αγγλικα με κενα και χωρις... Κυριολεκτικα τα εκανα ολα. Μου βγαζει οτι δεν υπαρχει εγραφη στη βασημε αυτη την ταυτοτητα. Θα περημενω, αλλα ειναι το ***** το ξερεις το γνωστο γιατι σε μενα...
Δε θα πει για επιλαχωντες τωρα ρε παιδια... Οταν τελειωσουν τα αθληματα και μετα θα γινει αυτο. Τωρα λογικα εμφανιζει τους 600 που εχουμε τα περισσοτερα μορια!
Συγνωμη για το μπιμπ... Μου ξεφυγε.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
με ελληνικα και κεφαλαια θα βαλεις την ταυτοτητα χωρις κενα.vagelis έγραψε: Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω, γραφω τον αρ ταυτοτητας μοου και λεει πως δν με βρισκει ξερει κανεις κατί;
Εεε ρε γμτ... Θα παρω τηλ αυριο τ πρωι στ στρατολογια μπας και βγαλω ακρη.
helen έγραψε:με ελληνικα και κεφαλαια θα βαλεις την ταυτοτητα χωρις κενα.vagelis έγραψε: Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω, γραφω τον αρ ταυτοτητας μοου και λεει πως δν με βρισκει ξερει κανεις κατί;
παιδια αυτο κανουμε αλλα δεν βγαζει τιποτα δεν ειναι οτι ειμαστε χαζοι. Απλα λεει δεν υπαρχει η ταυτοτητα μας μεσα στην βαση δεδομενων
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
Τοτε πρεπει να ρωτησετε στη στρατολογια.
Τι να πω λογικα θα επρεπε να εβγαζε κατι οτι επιλεχθηκες η οχι αλλα οχι να μην βγαζει.
το ΚΑ εχει να κάνει με αυτο?takis2 έγραψε:Δε θα πει για επιλαχωντες τωρα ρε παιδια... Οταν τελειωσουν τα αθληματα και μετα θα γινει αυτο. Τωρα λογικα εμφανιζει τους 600 που εχουμε τα περισσοτερα μορια!
Δεν θα επρεπε τουλαχιστον μεχρι στιγμης να βγαζανε οτι πχ στους 600 συμφωνα με τα μορια εισαι πχ 300 κατι για να ξερεις που βρισκεσαι
Για όσους δεν σας βγάζει αποτέλεσμα: Τι απολυτήριο έχετε δηλώσει;(να δούμε αν ήμαστε εκτός λόγο μορίων)
Εγώ είμαι ΤΕΕ...
Εγώ είμαι ΤΕΕ...
Είσαι κοινός και με κάποιον άλλο διαγωνισμό;evros21 έγραψε:Το εγραψα και με ελληνικα και αγγλικα με κενα και χωρις... Κυριολεκτικα τα εκανα ολα. Μου βγαζει οτι δεν υπαρχει εγραφη στη βασημε αυτη την ταυτοτητα. Θα περημενω, αλλα ειναι το #@^&@! Το ξερεις το γνωστο γιατι σε μενα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες