ΣΣΕ: Εκπαίδευση - Ασκήσεις
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
- Επάγγελμα: μαθητης
Οταν τελειωσει καποιος την ευελπιδων μετα πρεπει να κανει εκπαιδευση οπως στις αστυνομικες σχολε΅ς;
ΤΑΚΗΣ έγραψε:οταν τελειωσει καποιος την ευελπιδων μετα πρεπει να κανει εκπαιδευση οπωσ στισ αστυνομικες σχολε΅ς;
Τι εννοεις εκπαιδευση; Παντως περνανε πολλες σχολες πολεμου και αλλα σχολεια αναλογα την ειδικοτητα του καθενος. Καποιες ειναι αναγκαστικες αλλες ειναι επιλογης.
-
- Λοχίας
Εχω ακουσει οτι πολοι φευγουν στην βασικη εκπαιδευσι... Ξερει κανεις τι γινετε εκει; βασικη εκπαιδευσι εννοω τις 40 μερες (νομιζω) πριν ορκιστεις
ΤΑΚΗΣ έγραψε:εχω ακουσει οτι πολοι φευγουν στην βασικη εκπαιδευσι... ξερει κανεις τι γινετε εκει;
Στην βασικη εκπαιδευση περνας απ τον στιβο μαχης, πεφτει πολυ γυμναστικη, αρχιζουν και τα μαθηματα που ειναι απαιτητικα. Συνηθως εγκαταληπουν αυτοι που δεν εχουν περασει απο κακουχιες δηλαδη τα κακομαθημενα που τα περιμενουν ολα στο χερι... Αυτοι ειναι συνηθως που φευγουν...
Ομως υπαρχει και αλλη αιτια που καποιος εγκαταληπει. Σαν πρωτοετης σε εχει αναλαβει ο τεταρτοετης του δωματιου να σε βοηθησει να προσαρμοστεις και να μαθεις καποια βασικα πραγματα και γενικα αυτος ειναι υπευθηνος για τον πρωτοετη. Ομως αυτοι παντα σε ταραζουν και στο καψονι ( λιγοι ειναι αυτοι που δεν κανουν τετοια...), σε γνωστο μου ο τεταρτοετης του δεν τον αφηνε να κοιματε τα μεσημερια και αν τον καταλαβενε πως κοιμοταν τον ταραζε στην καρπαζια... ο γνωστος μου την εβγαλε μια χρονια χωρις υπνο αλλα αντεξε... καποιοι αλλοι ομως που μπορει και να τραβαγαν και χειροτερα ζορια εφυγαν.
Υπαρχουν πολυ παραγοντες που εγκαταλειπει καποιος απ οτι καταλαβενεις και εξαρταται παντα απ τον ιδιο τον πρωτοετη δηλ αναλογα με τις αντοχες του αλλα και την θεληση του να ακολουθησει τις απαιτησεις και τα στραβα της σχολης
-
- Λοχίας
Μονο τα μεσημερια δεν τον αφηνε ή και τα βραδια;
ΤΑΚΗΣ έγραψε:Μονο τα μεσημερια δεν τον αφηνε ή και τα βραδια;
τα μεσημερια μονο. αν δεν τον αφηνε και τα βραδια θα τον περνανε πτωμα απο κει μεσα... Αλλα ηταν και αυτο λουκι... ειναι πολυ κουραστικη η εκπαιδευση και τα μαθηματα και ο μεσημεριανος υπνος χρειαζεται... Σε εξαντλει αυτο το πραγμα μετα απο ενα σημειο
-
- Λοχίας
aris_zn μπορεις να μου πεις τι αθλητικη εκπαιδευση επικρατει μεσα στη σχολη και γενικως τις συνθηκες;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
φιλε τακη η γυμναστικη μεσα στη σχολη για μενα ειναι οτι καλυτερο. Η σχολη οταν μπεις σε βαζει σε προγραμμα ετσι ωστε να σου δωσει οτι χρειαζεται ενας ικανος αξιωματικος και συγκεκριμενα αντοχη , ταχυτητα και δυναμη. Μεσα στη σχολη εχω αγαπησει πλεον την γυμναστικη και καταλαβα ποσο σημαντικη ειναι στη ζωη μασ. Οσο για τις συνθηκες μεσα στη σχολη δεν μπορω να σου πω πολλα. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι επικρατει ενα περιεργο κλιμα.ΤΑΚΗΣ έγραψε: aris_zn μπορεις να μου πεις τι αθλητικη εκπαιδευση επικρατει μεσα στη σχολη και γενικως τις συνθηκες;
-
- Λοχίας
Οταν λες περιεργο;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Μην τον ρωτάς... Απαγορεύονται αυτά... Έχει και ανωτέρους. Για νίλες είναι τώρα... Αν έχεις την τρέλα θα μπείς και θα τα ζήσεις μέχρι τέλους(4έτους εννοώ)...ΤΑΚΗΣ έγραψε:Οταν λες περιεργο;
-
- Λοχίας
Εσεις 2ο ετης ειστε;
-
- Συνταγματάρχης
Αν ρωτάς για μένα είμαι μόνιμος...ΤΑΚΗΣ έγραψε:Εσεις 2ο ετης ειστε;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Μαθαινουν και πολεμικες τεχνες στην Ευελπιδων σωστα;
Γεια σας Αρχικα θα ηθελα να μαθω σχετικα με τα σχολεια που μπορει να παρακολουθησει ο ευελπις (κεοαχ, κεαπ) ποτε μπορει ν Γινει κατι τετοιο; Επισης επειδη τυχαινει κ ακουλοθω την θεωρητικη κατευθυνση 8α θελα να ξερω αν Το επιπεδο των μαθηματικων κ της χημειας π διδασκονται στη σχολη ειναι απαιτητικο για μας τους θεωρητικουσ; Οποιος μπορει ας με διαφωτισει
ΥΓ¨"ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΩΝ ΠΑΤΡΙΣ"
ΥΓ¨"ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΟΤΕΡΩΝ ΠΑΤΡΙΣ"
-
- Συνταγματάρχης
Ναί.Χρηστος έγραψε: Μαθαινουν και πολεμικες τεχνες στην Ευελπιδων σωστα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης